Nasıl Davranmalıyım?

Eşin haklı. 6 aylık 2 bebekle tahmin ettiğinizden daha da fazla zorlanacaksınız.
Ailede hasta vs yoksa aileniz size gelip torunlarını görmeli.
Ben babam terminal dönemde kanser hastası olduğu için yanına gitmek zorunda kaldım bebeğim küçükken, yavrum perişan oldu. Zorunda olmasam asla gitmezdim. Zaten babam bile o hasta haliyle kaç kez geldi torun görmeye.
Bence arabayla gidecekseniz dönüşte anne babanızı da yanınızda getirin biraz sizde kalsınlar.
Torununu görmek isteyen gelir. Siz çocuklarınızı perişan etmeyin.

Burada uzun süredir ilk kez bu kadar haklı bir koca görüyorum... Zaten para sıkıntınız varsa, üstelik 2 tane el kadar bebeyle hem de işi gücü bırakıp karda kışta günlüğü 3000-4000 e araba kiralayarak ne gerek var haftalarca aile evinde üst üste yasayarak eziyet çekmeye? Zaten bayramda gidelim demiş adam, daha uzun görmek isteyen gelir görür bı zahmet. Neyin tribini atıyorsunuz ki?

Yapılan her ek gider tabiki bizi yoruyor. Ucu ucuna dönüyoruz bu ara
Şuan bile ucu ucuna dönerken, adam günlük araca 1500 tl ödesin 15-20 gun die trip mi attınız ?

Artı adam bu 15-20 gun çalışmayacak bu yüzden daha da eksiye düşecek . Dönüşte ailenizle dönün onlar sizde kalsın . Çocuklar normalde misafirliğe gidince bile uykusu gelince yatağını arayıp huysuzlasıyorlar

Adam gayet tatlı, mantıklı bir şekilde açıklamış, haklıymış da. Sen bilirsin demiş uyumuş, siz ne olsun istiyorsunuz?
2 hafta araba kiralamak çok para. Sizin kendinize ait bir geliriniz var mı? Yoksa ve eşinizin durumu iyi değilse çok şey istiyorsunuz.
Onların da hakkı demeniz dramatik geldi biraz. Adam hiç görüştürmeyeceğim demiyor ki. Farklı şehirde olunca tatilden tatile görülür haliyle. Haksızlık etmeyin bence.

Eşin haklı. 6 aylık 2 bebekle tahmin ettiğinizden daha da fazla zorlanacaksınız.

E o zaman derdin ne yavrucum diye sormazlar mı

Haklısınız ya çok duygusal yaklaştım konuya sanırım. Evde yoruldum bunaldım ondan olsa gerek hiç düşünmedim. Sadece istediğim olsun gözüyle baktım. Eşimde kalbimi kırmamak için gitti yattı galiba.

Eşiniz yine sizi düşünüyor .

Zorluk görmesinler sıkıntı çekmesinler die maddi açıdan

Çocuklar gece uyumuyor huzursuz oluruz die de manevi açıdan düşünüyor .

Sizi anlıyorum iki bebekle anne evinde 2 hafta tatil gibi geliyodur size şimdi yorgunluğunuz büyük ama eşinizde çok haklı. Aileniz müsaitse bayram sonrası size gelseler daha rahat edersiniz sanki. Çocukların da düzeni daha fazla bozulmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…