sevgili derinss arkadaşım öncelikle iyi yada kötü bütün yorum yapan arkadaşlara ve sizede sizin nezdinizde teşekkür ediyorum iyiki varsınız a.s. karşı pencereden bakarak haklı oabilirsiniz fakat siz bekarsınız gördüğüm kadarı ile bir gün evlendiğinizde dilerimki inş çok mutlu olursunuz.bir gün çok geçersiz bir nedenle erkek egomanyasını üstünüzde kurmaya çalışan biri olusa siz benm kadar takmazsınız dilerima.s.bugün bütün konularda kocaları savundum ilk defa ..
ama..
adam haklı! çoğu kişiye saçmasapan gelecektir ama..
karısıyla misafirin yattığı nevresimle yatmak zorunda değil bu adam..
sizi de ikaz etmiş,yatmam değiştir demiş? siz neden inat ediyorsunuz onu çözemedim..
bir konuda artistlik yapacaksanız sonradan geceler boyu ağlamayın..
ama geceler boyu ağlayacaksanız da inat yapmayın..
adam huylu,titiz,gıcık adı neyse!
o nevresimle yatmak istemiyor,suç mudur bu????
sanmam.. bugün geyiğe vurun hatta gidin yepyeni bir nevresim alın,gel beraber deneyelim diyin..
oldu bitti,herşeyi mesele yapamayın ya..
AŞK OLSUNNN YAAAAA!
gereksiz bir inatlaşma yüzünden kırmaya da kırılmaya da değer mi...
eşin yapmış bir hata,sende uzatmakla yapmışsın,bir de sabaha kadar heba etmişsin kendini ...bunun için ev mi terkedilir! sakın ha!
ser yeni nevresimleri...dün gece işedim de ondan değiştirdim dersin :)
bu seferde sen o yatağa işedin deyip yatmazsa,o zaman kız :)
sevgili derinss arkadaşım öncelikle iyi yada kötü bütün yorum yapan arkadaşlara ve sizede sizin nezdinizde teşekkür ediyorum iyiki varsınız a.s. karşı pencereden bakarak haklı oabilirsiniz fakat siz bekarsınız gördüğüm kadarı ile bir gün evlendiğinizde dilerimki inş çok mutlu olursunuz.bir gün çok geçersiz bir nedenle erkek egomanyasını üstünüzde kurmaya çalışan biri olusa siz benm kadar takmazsınız dilerima.s.
büyüklerimiz ''karı kocadan herhangi biri, sofraya ve yatağa küsmemeli, iyi değil '' der.
sofra ve yatak, küsmeyi değil, barışmayı sağlamalı bence.
eşler, fikrini beğenmese de, evin huzuru için biraz alttan almalı diye düşünüyorum.
tabii çok aykırı bir karşı görüşteyse, sonuna kadar da tepkimi sürdürürüm.
ama sizin olayınızda, aşılmayacak bir sorun yok.
erkek ne derse desin, evin direktörü bayandır zaten.
onu yücelt ama ipleri de elinden bırakma.
bak o zaman mutluluk yakanı hiç bırakmayacak.
Canım bunu yapmak cok zor...Nasıl olcak??
değiştir diyorsa değiştir aslında asıl sebep bu değilmiş de başka bi şeye kızmış gibi geldi bana..bu küslüğün altında başka neden var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?