hepinize yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler arkadaşlara.s.dün nevresimi dğiştirmiştim fakat bi şeytanlık düşündüm sonrakötükedihüso tekrar çıkarttımeskisini taktım eşimin çok sevdiği arkadaşının eşini arayıp yemeğe davet ettim bi güzel yemekler yaptım bi güzel giyinip süslendim. eee benim koca işten geldi kapıyı açtı beni öyle görünce suratındaki o somurtma ile gülme arası bi surat ifadesi ile hayırdır dedi. bende hayır salonda dedimkaydirigubbakcemile3..oturduk biz aynen hiç bişey olmamış mutlu çift 2 .30 lara kadar sohbet gırgır güzel bi akşam oldu. misafirimiz gidince benm koca ölü gibi aynen yatakta ben mutfağı toplarken baktım horultusu apartmanı yıkıyor işim bitince gittim yanına hadi birazda işveli hadi kalk kocacım şu nevresimi değiştiricektim ama vaktim olmadı hazırlanmaktan dedimkaydirigubbakcemile3 yalaansüprizzzzz oda yaa bırak yarın değiştiririz kalsın yat hadi dediŞeniz sonuç şimdilik bu kadar ben bu gün tekrar dğiştirdim akşam geldiğinde ben değiştirdim sana kıyamadım yorgun olursun geçte yattın dün diycem ve bu konuyu bidaha açmıycam ve hemen gidip bi kaçtane daha nevresim takımı alıcam(misafir için):jeyyar::hooray:
Valla okadar kaprise, inada ve titizliige ragmen süper cozdün olayiii valla hayret etdim kaydirigubbakcemile3
Sonu tatliliga baglandi ya ona bak sen :)