Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kavganız beni güldürdü,bencede ikinizde inat ediyorsunuz bir adim sen at bu seferlik bakalim ne olacak ölmezsin ya aşkim de yeni nevresim serdim bu seferde sen git bişey olmaz ama bi daha olursa kir kafasini vur duvara acima ona muckkk
slm yorumun için teşekkür ederima.s. iki yılımız ocakta dolucak eşimin annesi malesef misafirine kullandığı yorganı yastığı ve çarşafıda dahil hiç değiştirmeden vede yıkamadan kendilerine kullanıyordu ben buna bizzat şahit oldum 2003 de annemi kaybettiğimde eşimle nişanlıydık ben o dönem depresyona girdim ve evde kalamadım eşimin ailesi bana kucak açtı bir hafta yanlarında kldım bizzat yaşadım bu kullanılmış eşya meselesini .çaktırmadım üstümle başımla yattım yastığa tişörtümü serdim o derece yaniiben ilk okuduğumda aslında hak vermedim değil kocana...
kaç senelik evlisiniz, ya da daha önce misafirlere serdiğin bir nevresimi kullandığına hiç şahit olmuş muydu bilmiyorum ama annesinden öyle görmüş olabilir,belki de onlarda misaifr nevresimleri ayrıydı,kendileri için kullanmazlardı...ya da mahrem anlarında kullandığı eşyaların başkaları tarafından kullanılmış olmasını istemiyor olabilir..ya da çok titiz kıl bi adam olabilir bu konularda ama bu kadar inat ettiyse gerçekten rahatsız olmuş demek ki..
ammaaaa dersen ki biz zaten daha önce de kullanıyorduk bu nevresimleri,misafir nevresimi ev sahibi nevresimi ayrımı yapmıyoruz evimizde,o da bunu gayet iyi biliyor; işte o zaman başka bişeye kızmış ya da güç gösterisi yapmak için böyle davranmış olabilir derim...
slm yorumun için teşekkür ederima.s. iki yılımız ocakta dolucak eşimin annesi malesef misafirine kullandığı yorganı yastığı ve çarşafıda dahil hiç değiştirmeden vede yıkamadan kendilerine kullanıyordu ben buna bizzat şahit oldum 2003 de annemi kaybettiğimde eşimle nişanlıydık ben o dönem depresyona girdim ve evde kalamadım eşimin ailesi bana kucak açtı bir hafta yanlarında kldım bizzat yaşadım bu kullanılmış eşya meselesini .çaktırmadım üstümle başımla yattım yastığa tişörtümü serdim o derece yanii
ama şuna emin oldum eşim annesinden gördüğü bu yanlışı bendede gördü ama bi farkla ben yıkamıştım ütülemiş ve dolaba kaldırmıştım:sm_confused:
hepinize yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler arkadaşlara.s.dün nevresimi dğiştirmiştim fakat bi şeytanlık düşündüm sonrakötükedihüso tekrar çıkarttımeskisini taktım eşimin çok sevdiği arkadaşının eşini arayıp yemeğe davet ettim bi güzel yemekler yaptım bi güzel giyinip süslendim. eee benim koca işten geldi kapıyı açtı beni öyle görünce suratındaki o somurtma ile gülme arası bi surat ifadesi ile hayırdır dedi. bende hayır salonda dedimkaydirigubbakcemile3..oturduk biz aynen hiç bişey olmamış mutlu çift 2 .30 lara kadar sohbet gırgır güzel bi akşam oldu. misafirimiz gidince benm koca ölü gibi aynen yatakta ben mutfağı toplarken baktım horultusu apartmanı yıkıyor işim bitince gittim yanına hadi birazda işveli hadi kalk kocacım şu nevresimi değiştiricektim ama vaktim olmadı hazırlanmaktan dedimkaydirigubbakcemile3 yalaansüprizzzzz oda yaa bırak yarın değiştiririz kalsın yat hadi dediŞeniz sonuç şimdilik bu kadar ben bu gün tekrar dğiştirdim akşam geldiğinde ben değiştirdim sana kıyamadım yorgun olursun geçte yattın dün diycem ve bu konuyu bidaha açmıycam ve hemen gidip bi kaçtane daha nevresim takımı alıcam(misafir için):jeyyar::hooray:
olay budur işte su damlamsırnaşık şey erkeklerde bu dilden anlıyor...onları idare etmek için,o çocuk ruhlarına ve kaprislerine dayanılmak için zaman zaman bu tür davranışlarımız inan çok etkili ...hem tehlikesiz hemde evliliğimize renk katan bir lisan diyebilirim kaydirigubbakcemile5 sevindim senin adına..bu tür küçük sorunlara bu tarz yaklaşımlar gerekli..onları da kendimizi de törpülüyor bir nevi...ama yara almıyor va zarar görmüyoruz hihoyyyt sevgilerimle..hepinize yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler arkadaşlara.s.dün nevresimi dğiştirmiştim fakat bi şeytanlık düşündüm sonrakötükedihüso tekrar çıkarttımeskisini taktım eşimin çok sevdiği arkadaşının eşini arayıp yemeğe davet ettim bi güzel yemekler yaptım bi güzel giyinip süslendim. eee benim koca işten geldi kapıyı açtı beni öyle görünce suratındaki o somurtma ile gülme arası bi surat ifadesi ile hayırdır dedi. bende hayır salonda dedimkaydirigubbakcemile3..oturduk biz aynen hiç bişey olmamış mutlu çift 2 .30 lara kadar sohbet gırgır güzel bi akşam oldu. misafirimiz gidince benm koca ölü gibi aynen yatakta ben mutfağı toplarken baktım horultusu apartmanı yıkıyor işim bitince gittim yanına hadi birazda işveli hadi kalk kocacım şu nevresimi değiştiricektim ama vaktim olmadı hazırlanmaktan dedimkaydirigubbakcemile3 yalaansüprizzzzz oda yaa bırak yarın değiştiririz kalsın yat hadi dediŞeniz sonuç şimdilik bu kadar ben bu gün tekrar dğiştirdim akşam geldiğinde ben değiştirdim sana kıyamadım yorgun olursun geçte yattın dün diycem ve bu konuyu bidaha açmıycam ve hemen gidip bi kaçtane daha nevresim takımı alıcam(misafir için):jeyyar: