Anti-Aging Nasıl daha genç görünürüm?

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.626
1.121
Yaşım 30 ve yaşımı gösteriyorum. Yani çevremdekilerin dediklerine bakarsak öyle. Ben daha genç göstermek istiyorum, bunun bir yolu ipucu var mıdır acaba? Giyim ve saç stilini mi değiştirmek gerekiyor mesela? Herhangi bir fikri olan herkes yazarsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

her kadın her yaşta olduğundan genç gözükmek isteyebilir bu çok doğal bir şey. kendini bence tam manasıyla keşfetmelisin değişime yeniliğe olabildiğince açık olmalısın. bir kere tarz stil değiştirmekle olmaz. sürekli kendini yenilemen lazım. belli bir süre sonra her çekildiğin fotoğrafa bir göz atarsın. Hangi imajın daha iyi, yada hangisi çok fazla iyi yorum aldı. Bu dengeyi sağlamalısın. Ben bunu yaptım mesela kafamda bana en çok yakışan 3-4 imaj var. ( atıyorum siyah saç-mavi göz ve karanlık giyim stili uyumum veya açık kumral saç, platin balyaj fresh giyim stilim gibi ) bu dediğimi kendine her şeyin yakışacağını düşünerek yap içinden ne geliyorsa dene cesaret et. bir süre sonra seni illaki olduğundan genç, fit ve çekici gösterecek bir imaj yaratırsın kendine.

30 çok genç ama daha yaş almış gösteren şeylerde var bence, mesela kilo çok yaş atıyor, kaş tipi, çatıkmış gibi görünen kaşlar, bence açık renk saçta riskli o konuda da dikkatli olmak lazım

30 çok genç ama daha yaş almış gösteren şeylerde var bence, mesela kilo çok yaş atıyor, kaş tipi, çatıkmış gibi görünen kaşlar, bence açık renk saçta riskli o konuda da dikkatli olmak lazım
çatık görünen kaşlar daha yaşlı gösteriyor değil mi?

çatık görünen kaşlar daha yaşlı gösteriyor değil mi?

aslında kendimi yazdım, bi kaç gün önce kaşlarımı üstten de aldım yani daha düz bi form oldu, olumlu tepkiler aldım, üstten hiç almadığım için sert bi ifade oluyordu sanırım, ama tabii bu bana özel bi durum seni bilemem
ama benim algıladığım kaşlar düzleştikçe ifade yumuşuyor

aslında kendimi yazdım, bi kaç gün önce kaşlarımı üstten de aldım yani daha düz bi form oldu, olumlu tepkiler aldım, üstten hiç almadığım için sert bi ifade oluyordu sanırım, ama tabii bu bana özel bi durum seni bilemem
ama benim algıladığım kaşlar düzleştikçe ifade yumuşuyor

bence haklısın bana da hep öyle gelir. şimdi düşününce sana hak verdim. çünkü eskiden benim kaşlarım daha düzken hep yaşımı göstermediğim söylenirdi. Son aylarda kaşlarımı daha sert kavisli aldırıyorum ve bu son aylarda yaşımı gösterdiğim söylenmeye başladı şimdi dikkat ettim de onu farkettim.

Söyle soylıyım bu yıl nisanda 27 yaşıma gircem bana 18 yaşındaymisim muamelesi yapıyorlar. Genç gösterme konusunda biz bütün kardeşler şanslıyız. Ben kendi adıma bol bol su içiyorum. Cildi icerden besliyorum. Haftada bir mutlaka peeling yaparım. Bu konuda istikrarlıyim. Bakım günü beni mutlu ediyor.

Koyu renk makyaj da yaşlı gösteriyor bence. Mesela siyah eyeliner ya da göz kalemi kullanmak yerine kahverengi deneyebilirsin. Kırmızı ruj yerine pastel renkler tercih edebilirsin. Giyim olarak da spor tarz giyinmek daha genç gösteriyor diye dusunuyorm.

X