Nasıl "cool" kadın olunur?

Melodimeloo

MELODİ-DO-RE-Mİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
194
70
18
Merhaba arkadaşlar :) Hep dert olmasın biraz da soru... Hepimizin çevresinde veya kendinden bildiği gibi dik duruşlu, taviz vermeyen kadınlar vardır. Peki nasıl "cool" kadın olunur? Siz neler yapıyorsunuz:) Yorumlarınızı bekliyorum.

Taviz vermeyen bir insanım ama aynı zamanda agresif ve tüm duyguları uçta yaşayan biriyim.Cool değilim yani, olanlar bize de taktik versin demek isterdim ama bu yaştan sonra değişemem herhalde.Kader utansın 🙈

Mesafeli, soğuk duruşlu, kontrollü, çabuk çözülebilir olmayan insanlar cool oluyor. Örneğin bir ortamda sohbet ederken, muhabbeti belli yerde kesmeyi bilmek, kendinle ilgili herşeyi ilk etapta anlatmamak gizem bırakmak. Olaylar karşısında aşırı duygusal tepkiler vermemek. Gülümsemenin, en fazla tebessüm şeklinde olması.İnsanların senin hakkında asla tam bir tahmin yürütememesi ve merak uyandırmak.

Mesafeli, soğuk duruşlu, kontrollü, çabuk çözülebilir olmayan insanlar cool oluyor. Örneğin bir ortamda sohbet ederken, muhabbeti belli yerde kesmeyi bilmek, kendinle ilgili herşeyi ilk etapta anlatmamak gizem bırakmak. Olaylar karşısında aşırı duygusal tepkiler vermemek. Gülümsemenin, en fazla tebessüm şeklinde olması.İnsanların senin hakkında asla tam bir tahmin yürütememesi ve merak uyandırmak.
Yazdığınız her şey taban tabana bana zıt. Ah ah başımı alıp nerelere gidimmm ben 🙈😁😁 Konu sahibi değilim ama gene deee 🤪

valla kararlı sert taviz vermeyen biriydim coolll moll bilemem ama az önce 3 yasındaki kızıma 3 senedir yemek yedirmeyei basaramayan ben oturdum ağladım çoluk çocuk colluk falan mı kalır böyle basaran varsa anlından öpem :KK53:

Back
X