Nasıl bulucaz

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Merhaba arkadaşlar bi süredir yoktum geldim mezun oldum, çalışmak istemeyen ben artık çok çalışmak istiyorum daha çok yeni mezunum ama bakınmaya başladım cv falan gönderiyorum ama geri dönüş yok iş bulmak ne kadar zormuş cv göndermek dışında yapabileceğim bişey varmı acaba tecrübelilerden fikir almak istiyorum

Tebrik ederim.Artık gerçek hayat seni bekliyor.
Cv göndermenin dışında tanıdığın herkese haber ver.O da etkili bir yöntem.
Ben de istifa ettim 2 gündür evdeyim.
Allah kolaylık versin bize.
Benim çevremde mesleğimde olan kimse yok alakalı olan da yinede bişeylere yarar mı sizce ?

1-İyi bir cv hazırlayın.
2-Linkedin ve kariyer sitelerine üye olun ve her gün takip edin.
3-Eş,dost tanıdıklara iş aradığınızı söyleyin.
4. yöntem ise eşim bu şekilde iş buldu .İş sahanıza uygun firmaların genel müdürlerine cv nizi mail atın.Bir hafta içersinde iki iş teklifi aldı bu şekilde.Darısı başınıza.Üç aydır iş arıyordu bu yöntem işe yaradı umarım siz de bir an önce iş bulursunuz.

İk sitelerini çok da yabana atmayın. Ben işlerimi onlar vasıtasıyla buldum ve toplamda dokuz sene çalıştım iki ayrı firmada. Ama nacizane tavsiyem ilk iş olacağı için tecrübe edinmek adına asgari ücret vs. dert etmeden başlamanız yönünde. Maalesef özel sektör ilk bir kaç sene ezecek. Ama sonra deneyim kazandıkça seçme şansın da artacak.

Nasıl buluruz deyince nişanlım bir kızı beğenmiş nasıl bulurum gibisinden bir şey gelecek sananlar burada mı ayrıca

Bende iş arayanlar kervanındanım2013yılında mezun oldum hala iş arıyorum bu süreçte benimle alakalı olmayan işler yaptım ama artık sürekli bir iş arıyorum.Allah bana ve benim gibi durumu olanların yar ve yardımcısı olsun

video cv diye bir şey gördüm you tube de, "iş verenler video cv si olanları %70 daha fazla tercih ediyor" diye bir bilgi veriyorlar. videonun altına yazdım, tamam bu yoluda deneyelim ama hangi veriye dayanarak %70 rakamını veriyorsunuz? bu video cv konusunda bilgisi olan var mı? tanıtım videosu aşağıda, bana değişik bir fikir gibi geldi ama yinede güvenemedim. bunu hazırlatmak için ne kadar ödeyeceğim, gerçekten işe yarayacak mı ? Artık umut tacirliğinden sıkıldım. Körü körüne bu tip bir şey yapmak istemiyorum. Lütfen yardım edin

Evet, cok sinir bozucu geri donmemeleri. En azindan olumsuz diye geri donseler icim yanmayacak. En nefret ettigim sey geri donusum olmamasi.

Bir tek tr de boyle sanirim. Hollandada, babamin dili yok idi, yasli ve amaliyatliydi ama issizlikten oara aldigi icin is basvurusudna bulunmasi gerekiyordu. Mektuota sadece calismak istiyorum diye yazıp gonderdigimde bile adamlar mektup ile kriterlerimize uygun degilsiniz diyio red cevabi gonderiyorlardi.
Burada hic cevap yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…