- 7 Aralık 2018
- 6.752
- 17.647
- 27
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
Ha profil fotosu yüzünden karıştırmışım. Hayalleriolankız'mış o.Yok artik ne alakaa karistiriyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha profil fotosu yüzünden karıştırmışım. Hayalleriolankız'mış o.Yok artik ne alakaa karistiriyorsunuz
Benim de bir takım hayallerim var tabiiiHa profil fotosu yüzünden karıştırmışım. Hayalleriolankız'mış o.
İlahi sen, kendi kv mi gördümKizlar ben 25 haftalik hamileyim su an calismiyorum ara verdim hamileyim diye kayinvalidemle aramizda 10 dakikalik bir mesafe var. Surekli bana gelmek istiyor yani her hafta mutlaka 2 kere plan yapiyor. Bi biz gidiyoruz bi onlar geliyor. Benim ayaklarim sis yorgunum temizlik camasir utu yoruyor beni gelmeyin de diyemiyorum. Esim de butun gun ayakta calisiyor kendi anne babasi dahi olsa bi dinleneyim demek istiyor ama diyemiyor. Kayinbabam bu durumdan hosnut degil o da evinde vakit gcirmek istiyor anliyorum yani esim cok sosyal bir insan zaten degil ama 10 saat calisip geldikten sonra da uzanip dinlenmek istiyor. Kayinvalidemin ayagini nasil kesebilirim bu evden daha gencecik bir de ama surekli hasta yok şuram agriyor yok buram agriyor hep hizmet bekliyor surat bes karis enerjimi dusuyor inanin onlara gittigimde asiri uykum geliyor çöküyorum surekli elinde bi krem bacaklarina orasina burasina suruyor hastayim diye cidden tam cift karakterli bi guluyor bir dudak sallandiriyor. Istiyor ki anne gelin yemek yaptim beraber yiyelim ama benim ne hevesim ne istegim var esimin de ayni oyle.Hic demiyor ama biseye ihtiyacim var mi hamilesin agrin sizin var mi diye. Daha gecn hafta iki kere gorustuk. Son 2 hafta icinde ben kahvaltiya cagirdin bir kere aksam yemegine geldiler daha ne yapayim yarin tekrar gelmek istiyorlar. Yoruldum..
güzelim ben hep söyle yapardim canim istemedigi süre icinde kimse benim evime misafir gelemez telefonumu evin zilini kapatirdim isteyen istedigi kadar arasin sorarsalar neden vs acmadin telin kapali bende istirahata ihtiyacim vardi bi telefonu degil kapi zili vs herseyimi kapatiyorum kapatmasamda bakmiyorum baksamda cok önemli olmadigi müddetce geri dönmüyorum diye söyleyinHaftada bir sefer de istemiyorum sogudum aşko cidden biraz yeter ya off off
Pat diye görüşme sıklığını azaltmanız çok zor ama yavaş yavaş bence bir yerlerden başlayın derim :) bizimde bir aralar benzer durumumuz vardı. 10 dakikalık mesafede oturuyoruz, bize gelmezler pek ama sık sık oraya gidelim isterler. Hoş hâlâ aynı şeyi istiyorlar ama evlendiğimiz ilk zamanlar haftada 1 gitmediğim için trip yiyorken şimdi ayda 1 gitmeyince yiyorum en azındanKizlar ben 25 haftalik hamileyim su an calismiyorum ara verdim hamileyim diye kayinvalidemle aramizda 10 dakikalik bir mesafe var. Surekli bana gelmek istiyor yani her hafta mutlaka 2 kere plan yapiyor. Bi biz gidiyoruz bi onlar geliyor. Benim ayaklarim sis yorgunum temizlik camasir utu yoruyor beni gelmeyin de diyemiyorum. Esim de butun gun ayakta calisiyor kendi anne babasi dahi olsa bi dinleneyim demek istiyor ama diyemiyor. Kayinbabam bu durumdan hosnut degil o da evinde vakit gcirmek istiyor anliyorum yani esim cok sosyal bir insan zaten degil ama 10 saat calisip geldikten sonra da uzanip dinlenmek istiyor. Kayinvalidemin ayagini nasil kesebilirim bu evden daha gencecik bir de ama surekli hasta yok şuram agriyor yok buram agriyor hep hizmet bekliyor surat bes karis enerjimi dusuyor inanin onlara gittigimde asiri uykum geliyor çöküyorum surekli elinde bi krem bacaklarina orasina burasina suruyor hastayim diye cidden tam cift karakterli bi guluyor bir dudak sallandiriyor. Istiyor ki anne gelin yemek yaptim beraber yiyelim ama benim ne hevesim ne istegim var esimin de ayni oyle.Hic demiyor ama biseye ihtiyacim var mi hamilesin agrin sizin var mi diye. Daha gecn hafta iki kere gorustuk. Son 2 hafta icinde ben kahvaltiya cagirdin bir kere aksam yemegine geldiler daha ne yapayim yarin tekrar gelmek istiyorlar. Yoruldum..