geçmiş olsun da ne enfeksiyonun varmıs?Kızlar öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Dün birdenbire kemiklerim ağrımaya başladı ama öyle böyle bir ağrı değil inanın . Eşim işten geldi kapıyı açamadım yalvardım beni hastaneye götür galiba ölüyorum diye . 29 haftalık hamileyim bir serum taktı doktor gebesin daha fazla birşey yapamam dedi gönderdi parol ve enfeksiyonum fazla diye birde antibiyotik yazdı . Neyse kızlar geçmiyor resmen ölü gibiyim afedersiniz lavobaya bile destek olmadan kalkıp gidemiyorum . Gebeyken böyle birşey yaşayan varmı ? Bol bol portakal suyu içiyorum nane limon kaynatiyorm ama yok yani yok
Kan alındı onun sonucuna göre söylendi canım . O ağrının arasında soramadim resmen çocuk gibi yalvariyordum ne olur agrimi kesin diye . Ben sezeryanda bu kadar ağrı acı cekmemistimgeçmiş olsun da ne enfeksiyonun varmıs?
Kan sonucuna göre enfeksiyonun var demiş annem konuşmuş ben adım atamiyordum . Hala daha öyle .Enfeksiyon hastalıklarına gidin bence acil. Corona testi yapılsın baksınlar öyle olur mu..tahlil yapsın ayrıca kan idrar. Ona göre tedavi verirler. Ne teşhis koydu da antibiyotik yazdı?
Devlette çok sıra olur diye özele gittim . Adam diyorki e kadın doğuma gitseydin niye bana geldin ben şimdi ne yapayım. Paroldan başka birşey veremem ben . Bende dedimki yahu kemiklerim ağrıyor kadın dogumcu ne yapabilir . O zaman dahiliyeye gideceksin diyor . Resmen ben yalvardım adama serum diyeKovid olmasın bu.
Çünkü bende pozitif öğrendiğim gün yuruyemedim, lavaboya gidemedim resmen.
Kemiklerim camdan gibi dokunsam kirilicak diye korktum.
Ağrısi da fazlaydı.
Keşke birde kovid testi yaptirsaydiniz.
Ama ne enfeksiyonu? Idrar yolu mu kovid mi grip mi sadece ..hepsinin ilaci farkli.bunu en iyi enfeksiyon hastalıkları anlar. Ben enfeksiyon oldukça direkt enfeksiyon hastalıklarına gidiyorum. Ve mutlaka kovid testi yaptirin.Kan sonucuna göre enfeksiyonun var demiş annem konuşmuş ben adım atamiyordum . Hala daha öyle .
Özele de gidiyorum devlete de inanın devlet daha iyi acil durumlarda. Tabi gittiginiz hastaneye göre . Gebelere daha ihtimam gösteriyorlar. Benim gittiğim devlet hastanesinde enfeksiyon hastalıklarında sıra olmuyor. Kadin dogum daha kalabalık.Devlette çok sıra olur diye özele gittim . Adam diyorki e kadın doğuma gitseydin niye bana geldin ben şimdi ne yapayım. Paroldan başka birşey veremem ben . Bende dedimki yahu kemiklerim ağrıyor kadın dogumcu ne yapabilir . O zaman dahiliyeye gideceksin diyor . Resmen ben yalvardım adama serum diye
Çok teşekkür ederimKovid oldugumda bende yerimden kalkamamistim. Ayni sizin gibiydim. Belime koydugum sicak su torbasi iyi gelmisti. Ancak siz gebesiniz, dogumu tetikler mi bilmiyorum. Sıcak su torbasini doktorunuzla gorusun bence. Gecmis olsun
Öyle canım vallahi burdaki devlette önceden çok iyiydi ama şimdi suriyelilerden afganlardan sıra bulmak imkansız .Özele de gidiyorum devlete de inanın devlet daha iyi acil durumlarda. Tabi gittiginiz hastaneye göre . Gebelere daha ihtimam gösteriyorlar. Benim gittiğim devlet hastanesinde enfeksiyon hastalıklarında sıra olmuyor. Kadin dogum daha kalabalık.
Asım vardı ama iki doz vuruldum. Oda geçen sene . Koruyuculuğu kaç sene bilmiyorumGeçmiş olsun.
Kovid olmuş olabilirsiniz? Aşınız var mı? Ya da yakın zamanda kovid geçirdiniz mi?
Gebe oldugunuz icin korona olsaniz bile yapilacak hic bisey yok maalesef. Parolu ardarda iki tablet kullanan arkadasim vardi. Kadin dogum doktorunuza doz konusunda danisabilirsiniz. Sicak su torbasini ayaklarinizin altinada koyabilirsiniz bu arada. Allah sifanizi versin.Çok teşekkür ederimsürekli ılık duş alıyorum ama bende korkuyorum doğum başlar diye . İnanın bebeğim ben acı cektikce karnımın bir kosesinde toplanıyor . Sonra ağlamaya başlıyorum oda acı çekiyor belki diyorum . Kaskatı kesiliyor resmen .
Öyle malesef bebeğim zarar gormesinde ben çekeyim . Ama inanın şuan bile klima çalışıyor bir battaniye bir yorgan var üstümde yine titriyorum . Bide işin ilginç tarafı soğuk bir odaya geçsem bile terliyorum öyle böyle bir terleme değilGebe oldugunuz icin korona olsaniz bile yapilacak hic bisey yok maalesef. Parolu ardarda iki tablet kullanan arkadasim vardi. Kadin dogum doktorunuza doz konusunda danisabilirsiniz. Sicak su torbasini ayaklarinizin altinada koyabilirsiniz bu arada. Allah sifanizi versin.
Yuksek ihtimalle kovidsiniz. Birebir ayni seyi yasadim. Bol bol su için, c vitamini almaya calisin. Birde ustunuzu cok ortmeyin, atesiniz cikmasinÖyle malesef bebeğim zarar gormesinde ben çekeyim . Ama inanın şuan bile klima çalışıyor bir battaniye bir yorgan var üstümde yine titriyorum . Bide işin ilginç tarafı soğuk bir odaya geçsem bile terliyorum öyle böyle bir terleme değil
Merak ettiğim için soruyorum kovid için size herhangi bir ilac uygulanmadı mi?Yuksek ihtimalle kovidsiniz. Birebir ayni seyi yasadim. Bol bol su için, c vitamini almaya calisin. Birde ustunuzu cok ortmeyin, atesiniz cikmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?