• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl birşey bu ya

Yuksek ihtimalle kovidsiniz. Birebir ayni seyi yasadim. Bol bol su için, c vitamini almaya calisin. Birde ustunuzu cok ortmeyin, atesiniz cikmasin
Kaç günde atlattiniz peki ? Benim ilk bebeğim öldü başka bir sebepten doğumdan sonra . Oglumada birşey olursa inanın ölümden beter olur benim için

Baya zaman geçmiş. Hatırlatma dozu olmamışsınız. Kovid olsaydınız o da aşı niyetine sayılırdı ama onu da olmamışsınız. O yüzden kovid olma ihtimaliniz yüksek. Test yaptırın devlette bence.
Asım vardı ama iki doz vuruldum. Oda geçen sene . Koruyuculuğu kaç sene bilmiyorum

Merak ettiğim için soruyorum kovid için size herhangi bir ilac uygulanmadı mi?
Ben kovid oldugumu sonradan anladim. Once kizim birgun ateslendi 37.5tu atesi, ertesi gun ates yoktu. 2 gun sonra ben kotu oldum. dus alip islak sacla balkona ciktim diye hasta oldum sandim. Sonra annem kotu oldu, test verdi, kovid cikti. Annem sadece bana geliyordu, disarida dolasmazdi. Kizimi baska bir meseleden oturu cocuk acile goturdugumuzde once bulasti, ondan bize(biz maske takiyorduk hastanede) gecti sanirim.

Ancak gebelik surecimde doktorum aşı olmami, kovidli anneye islem uygulanmadigini, sadece dusuk yapmamasi icin igne vuruldugunu soylemisti.

Kaç günde atlattiniz peki ? Benim ilk bebeğim öldü başka bir sebepten doğumdan sonra . Oglumada birşey olursa inanın ölümden beter olur benim için
Ertesi gun bel ağrısı azalmisti, 3 gune toparladım, bir ay tat ve koku alamadim. Basiniz sagolsun

Kızlar öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Dün birdenbire kemiklerim ağrımaya başladı ama öyle böyle bir ağrı değil inanın . Eşim işten geldi kapıyı açamadım yalvardım beni hastaneye götür galiba ölüyorum diye . 29 haftalık hamileyim bir serum taktı doktor gebesin daha fazla birşey yapamam dedi gönderdi parol ve enfeksiyonum fazla diye birde antibiyotik yazdı . Neyse kızlar geçmiyor resmen ölü gibiyim afedersiniz lavobaya bile destek olmadan kalkıp gidemiyorum . Gebeyken böyle birşey yaşayan varmı ? Bol bol portakal suyu içiyorum nane limon kaynatiyorm ama yok yani yok
Yaklaşık bir ay öncesi okul ara tatil olmadan bu durumdaydım ...soğuk algınlığı denildi sistemde aşısız olduğumu görünce covit olmuşsunuz dedi dr ve covit testi artık yapılmıyor sadece parol yazıp gönderdi

Kızlar öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Dün birdenbire kemiklerim ağrımaya başladı ama öyle böyle bir ağrı değil inanın . Eşim işten geldi kapıyı açamadım yalvardım beni hastaneye götür galiba ölüyorum diye . 29 haftalık hamileyim bir serum taktı doktor gebesin daha fazla birşey yapamam dedi gönderdi parol ve enfeksiyonum fazla diye birde antibiyotik yazdı . Neyse kızlar geçmiyor resmen ölü gibiyim afedersiniz lavobaya bile destek olmadan kalkıp gidemiyorum . Gebeyken böyle birşey yaşayan varmı ? Bol bol portakal suyu içiyorum nane limon kaynatiyorm ama yok yani yok
Covid olabilir misiniz ? Benim böyle başlamıştı da.

Ben kovid oldugumu sonradan anladim. Once kizim birgun ateslendi 37.5tu atesi, ertesi gun ates yoktu. 2 gun sonra ben kotu oldum. dus alip islak sacla balkona ciktim diye hasta oldum sandim. Sonra annem kotu oldu, test verdi, kovid cikti. Annem sadece bana geliyordu, disarida dolasmazdi. Kizimi baska bir meseleden oturu cocuk acile goturdugumuzde once bulasti, ondan bize(biz maske takiyorduk hastanede) gecti sanirim.

Ancak gebelik surecimde doktorum aşı olmami, kovidli anneye islem uygulanmadigini, sadece dusuk yapmamasi icin igne vuruldugunu soylemisti.
Teşekkürler bilgi için. Ilk 3 ayda tedavi olamıyor ama sonraki aylarda durumun ağırlığına göre hafif geçiyorsa evde ilaçsız parol vitamin tedavi ama ağırsa hastanede yatış yapılarak tedavi olduğunu okumuştum. Doktora ayrıntılı sormadım ama enfeksiyon hastalıkları doktoru kovidi tedavi ettiklerini soylemisti gebelerde..Hastanede nasıl bir tedavi uygulanıyor konusunda sanırım mecbur kalındığında diğer kovid hastalarina uygulanan tedavi yapılıyor.

Teşekkürler bilgi için. Ilk 3 ayda tedavi olamıyor ama sonraki aylarda durumun ağırlığına göre hafif geçiyorsa evde ilaçsız parol vitamin tedavi ama ağırsa hastanede yatış yapılarak tedavi olduğunu okumuştum. Doktora ayrıntılı sormadım ama enfeksiyon hastalıkları doktoru kovidi tedavi ettiklerini soylemisti gebelerde..Hastanede nasıl bir tedavi uygulanıyor konusunda sanırım mecbur kalındığında diğer kovid hastalarina uygulanan tedavi yapılıyor.

Parol zaten fix, ne olursa olsun veriyorlar. Ben yogun bakimlarin oldugu donemde gebeydim. Gebelere yatis veriyorlardi ama tedavi prosedürünü bilmiyorum. En dogrusu maske kullanip, imkan varsa kendini izole etmek. Bu sekilde kendimi korumustum

Cok gecmis olsun ,
Ates hamilelikte tehlikeli , kac derece atesiniz ? 4 saat arayla parol alabilirsiniz.

Enfeksiyon kac cikmis , bir an once kendi doktorunuza gidin ve Devlet Hastanesi olsun hem de

Cok gecmis olsun ,
Ates hamilelikte tehlikeli , kac derece atesiniz ? 4 saat arayla parol alabilirsiniz.

Enfeksiyon kac cikmis , bir an once kendi doktorunuza gidin ve Devlet Hastanesi olsun hem de
Şehir dışında kendisi . Ancak pazartesiye gidebilirim . Tabi o zamana kadar olmezsem ağrılardan . 27 yaşındayım ilk defa böyle birşey yasiyorum . Öyle canım falanda tatlı değildir . İlk dogumumda akşam sezeryan oldum sabah desteksiz her işimi kendim görmüştüm . Düşünün derim 7 kat kesildiğinde bile bu kadar acı çekmedim

Varsa ates ve enfeksiyon duzeyi tehlikeli seyler , bebegin suyunu patlatabilir, Ben olsam Pazartesiyi falan beklemezdim . Yine de siz bilirsiniz tabii.

Cok gecmis olsun

Şehir dışında kendisi . Ancak pazartesiye gidebilirim . Tabi o zamana kadar olmezsem ağrılardan . 27 yaşındayım ilk defa böyle birşey yasiyorum . Öyle canım falanda tatlı değildir . İlk dogumumda akşam sezeryan oldum sabah desteksiz her işimi kendim görmüştüm . Düşünün derim 7 kat kesildiğinde bile bu kadar acı çekmedim
Bence siz doğrudan devlet hastanesi acile gidin sizi kadın doğum a yönlendirirler. Kadin dogum servisi gece kaç olursa olsun bakıyor. Beklemeyin durumunuz ağır belli ki ..yatış verirler belki. En azindan bebegin durumuna bakarlar. Boyle evde kadere bırakmayın. Ben de olsam hiç beklemez hemen acile giderdim. Evde zaman kaybetmeyin özellikle atesi kontrol altina alamiyorsaniz cok tehlikeli. Allah korusun.

Gebelikte ates çok önemli muhtemelen atesiniz de var
Dogumdan birkac gün önce hasta oldum ve doğumdan bir gün önce ateşim 38e çıktı
Ertesi gün doğum yaptım enfeksiyon bebeğe gecmis ve 10 gün yoğun bakımda kaldi
Acilen kendi doktorunuzu arayin gerekirse hastaneye yatırsın
Ayrıca erken doğuma da sebep olabilir hastaliginix

Geçmiş olsun aynı belirtileri ben 36 .haftada yaşadım geçer dedim daha da ilerledi ve covid olduğumu ogrendim 1 hafta yatış verildi çok ağır geçti
Biran önce acile gidin

Beklemeniz çok ama çok tehlikeli bebek için.ateşiniz çıkmış enfeksiyondan dolayı hafife almayın biran önce acile gidin.. Devlet hastanesi dr. ları kadın doğuma sevkeder müşahede altında olursunuz.

Kan alındı onun sonucuna göre söylendi canım . O ağrının arasında soramadim resmen çocuk gibi yalvariyordum ne olur agrimi kesin diye . Ben sezeryanda bu kadar ağrı acı cekmemistim
Ben de gecen hafta oyleydim. Grip aslinda ama aşirı ağır geçti benim de

Back
X