Nasıl bir yol izlemeliyim?

Sakindenizlerde

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
33
92
Merhaba arkadaşlar .
Ben nerden başlıyım bilemedim , sözde kafamı toparlıyıp yazacaktım .
Yaklaşık 25 gün önce sağ göğsümde bi sertlik çıktı , önemsemedim öyle bi kaç güne geçti , sonra solumda çıktı , arı sokmuş gibi şişti , evde kendi kendime ağrı kesici kullandım 1 hafta kadar , o bir haftanın içinde daha da kötü oldu . Baktım süt yerinden kanlı akıntı geliyo mecburen doktora gittim ( huyum kurusun hastaneye gitmeyi hiç sevmiyorum ) .
Önce kendi muayene etti , sonra mamografi ve ultrasonografiye yönlendirdi , onlarda da benim farkettiğimin haricinde kitleler çıktı , tam 1 haftadır hastaneye gidip geliyorum , kollarım delik deşik oldu habire kan testi yapıyolar . Son olarak emar taraması istediler , mamografide ultrasonografide gözden kaçan bi şey varsa onda çıkıyomuş . Emardan sonra ameliyat gününü söylücek , kesin ameliyat olmam gerekiyomuş . Ameliyatla kitleleri alıp patalojiye göndericekmiş , İnşAllah kötü bi şey çıkmaz .
Çok halsizim , kendimi öyle hasta psikolojisine sokmadım ama kafamda milyon tane soru var arkadaşlar .
Hemen öyle tek doktora bağlı kalıp , " aaa hemen bu ameliyatı olayım ben " demiyorum . Ekimin 1' ine başka bir doktora daha randevu aldık . Bakalım o ne dicek . Açıkçası hastalıktan değil doktorlardan korkuyorum , biri A derken diğeri B diyor . Örnekleri çok .
Benim sorum şu nasıl bir yol izlemeliyim . Bu gideceğim doktor bi şeyin yok derse .
Çok araştırdım , hâlâ da araştırıyorum . Geçenlerde bi yerde okudum , doktor bi şeyin yok deyip kadını geri göndermiş , bi kaç ay sonra başka bir doktora gittiğinde 5. evre meme kanseri teşhisi koymuşlar . Erken teşhis çok önemli .
Ben napayım şimdi arkadaşlar ?

Geçmiş olsun canım.Ekimin 1'ine daha 11 gün var.
Daha erken randevu alamaz mısın?Vakit kaybetmemek için.

Size teşhis olarak ne dediler? Bir de büyük sehirde misiniz?
Henüz teşhiş yok , ameliyatta alınan kitleleri patalojiye gönderip öyle teşhis yapcaklarmış .
Son kan alınırken , kan alan hemşireye sordum neden bu kadar çok kan alınır diye , kötü bi hastalıktan şüphe edilirse diye dedi bana .

3 tane doktora gorunmek cok daha iyi 2. Doktorda ameliyata sicak bakmiyorsa arada kalmak olasi ama 3. Gorusle fikirler netlesir banada doktor yumurtalik kisti icin ayni seyi demisti ameliyat olmaliymisim 2 doktora daha gorundum gerek yok dediler hakli ciktilar ilkini dinlesem bosuna ameliyat olucaktim

İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlere gitme şansınız varsa araştırma hastanelerine de gidin derim. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur

Klasik olacak ama neden ihmal ettiniz daha öncesinden sertlik varmış zaten
Sağolun , amin İnşAllah . Allah çocukkarımdan ayırmasın .
Daha önceki gibi geçer diye düşündüm ondan gitmedim . Ama ağrı kesiciler daha da kötü yaptı , bir de kanlı akıntı gelince korktuğum için gittim .

Öncelikle Allah şifa versin umarım kötü bir şey çıkmaz hemen endişelenmeyin çocuğunuz var mı? Bence arastırma hastanesıne gidin devlet arastırma hastahaneleri çok iyi arastırma yapıyorlar gerçekten en ufak ayrıntıya kadar bakıyorlar birkaç tane hastaneye gidin

Çok sağolun teşekkür ederim amin İnşAllah .
Evet çocuklarım var .
Araştırma hastanesine gittim zaten , son olarak emar istedi doktorum , gözümüzden kaçan bi şey olmasın dedi , emardan sonra ameliyat için gün vercekti .

Eğer bu gideceğim doktor da ameliyat derse 3. bir doktora daha gitmeli miyim ?

İkinci randevuyu beklerken iyi bir özel hastaneden de görüş alın, ya da profesörlerin muayenehaneleri oluyor onlara görünün. Sizi üzmek, endişelendirmek istemem ama durum ciddi görünüyor. Zaman kaybetmemeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…