Öyle bişey yokBu arada ben nerdeyse 3 yıllık evliyim. Genel olarak korunduk, eşimin çalışma ortamı tam kesin değildi nitekim taşındıkta zaten. O yüzden ertelemiştik. Ama korunmadığım zamanlarda da kazara hiç hamile kalmadım. Mutlaka olurdu ya diyenler falan da oldu ama kısmet işte
Merhaba çok teşekkür ederimmdışarıya mükemmel yansıtılmaya çalışılan şeylerin aslında arka planında ne kadar mutsuzluk yattığının bir örneği resmen arkadaşınız.ben açıkçası sizi kıskandığını da düşünüyorum.sizin bebeğiniz olucağını bal gibi biliyor ve sizin evliliğinizle alakalı bu kadar yakın arkadaşsanız sorununuz olmadığını da biliyorsa eğer "evliliği iyi bir de bebeği olucak" tarzı gereksiz tribe girmiş gibi.bu arada şahsen ben kendim tüp bebeğimhem de tedaviler sonrası 3. denemede tutmuşum hele hele bu kadar yolun başındayken asla ümidinizi kesmeyin ve o arkadaşınıza karşı biraz daha dikkatli olun.
Bu sabah bende böyle bir karar verdim. Moralim bozuldukça bebeğin olacağı varsa da olmuyor gibi geldi bana. Bir süre uzaklaşacağımEnerjinizi düşüren insanlarla muhattap olmayın bence.
Ben tanımadığım insanları bile kırmaktan cekinirken arkadaşınızın sizin belki de en hassas olduğunuz konudan vurmaya çalışması iğrençce.
Çok teşekkürler inşallah isteyen herkese tez zamandaAkıllara zarar bir arkadaş.
Dürüstlüğünüzü bütün mesajlarınızdan anlamak mümkün.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
Bebek mevzusunu da kafaya takmayın lütfen. Hatırladığım kadarıyla 4 aydır deniyordunuz. Çocuk sahibi olmakta zorlanıyoruz demek için en az 1 yıldır deniyor olmanız lazım.Bu sabah bende böyle bir karar verdim. Moralim bozuldukça bebeğin olacağı varsa da olmuyor gibi geldi bana. Bir süre uzaklaşacağım
İnanır mısınız teyzemin kızı da öyle oldu. Çok uğraştıkar her gün ağlıyordu zorla 2 yıl sonra oldu bebek. Ama ikinci bebişe şıp diye hamile kaldı.Bebek mevzusunu da kafaya takmayın lütfen. Hatırladığım kadarıyla 4 aydır deniyordunuz. Çocuk sahibi olmakta zorlanıyoruz demek için en az 1 yıldır deniyor olmanız lazım.
Cevremde de gördüğüm örnekler kafaya takmayı bıraktığı anda hamile kalıyorlar. Hatta bir tanıdık pkoluydu ilk çocuğunu kucağına almak için çok uğraştı, çok kafaya taktı. Kardeş yapmak için de tedavinin şart olduğunu düşünüyordu doğal olarak, artık kafaya takmadığı için 2.'ye farkında bile olmadan hamile kaldı.
Bu sabah bende böyle bir karar verdim. Moralim bozuldukça bebeğin olacağı varsa da olmuyor gibi geldi bana. Bir süre uzaklaşacağım
Merhabalar teşekkürler yorumunuz için. Bu durumda şöyle bir gelişme oldu. Cumartesi sabahı eşim fırına gitmişti arkadaşmın eşiyle karşılaşmışlar. Adam da çok özür dileriz gerçekten biz ferideyi kırmış olabiliriz özürlerimizi ilet demiş. Cidden kibar biri. Eşim de feride bilir ben bir şey diyemem demiş özür konusunda.vallahi bu tip insanlar hep var etrafımızda, kendisinde olmayanı hakir görme olanı da abartma içten içe fesat insan profili
mesela almak istediği evi alamayınca zaten o semt şöyle orada oturulmaz diyen bi tanıdığım vardı, oysa ki o muhitten bir ev sahibi olmayı çok istiyordu parası yetmedi olmadı sanki o semti öven o değilmiş gibi kötülemeye başladı.
Neden ? Çünkü başka bir tanıdığı oradan ev alırsa hasetinden çatlayacak.
takmayın kafanıza ve biraz mesafe koyun
Dipnot: Sosyal paylaşım sitelerinde yok kocişim yok aşkım diye foto atanlar tam tersi hayatlar yaşıyor olmayan mutluluklarını sanki alınlarında yazıyormuş gibi anladığımızı sanarak kendilerini aklamaya çalışıyorlar.
Senin kocanın işi gücü iyiyse ailesine bağlıysa sen sevin,çocukların sevinsin bize ne arkadaş :)
Çok haklısınız..Tedavi olacaksaniz da asla bu kisiye soylemeyin hic bir tedavi surecinizi.Bir de bu kadinin densizligiyle ugrasmayin.
İnanın biz bebeğimizin olmamasını şuan doğal karşılıyıruz az süredir deniyoruz. Olmazsa diğer yöntemleri de denemeye hazırız. Eşimde de bende de problem yok en baştan bu tarz testlri yaptırdık.o ne cesıt ne degısık bır ınsan yahu
arkadas falan degıl o sız arkadas olarak goruyorsunuz da o egosunu tatmın etmeye calısıyor
ben 10 yıldır cocuk bekleyen tup bebek asılama her yolu deneyen arkadasıma
rahmı olmayan 70 yasında kadın rahım naklı oldu uıstune dogurdu sen mı hamıle kalamayacaksın allah askına dıye dıye dıye dıye
her doktordan sonra benı aglayarak aradıgında cocugum olmayacak emınım dedıgınde sana hem kız hem erkek bebek tulumu aldım hangısı once dogacak bılmıyorum en az ıkı cocugun olacak dıye dıye
sımdı ıkızı var dogurdu
nıye olmasın ? nıye zormus nıye ımkansız mıs
allah korusun da dogana kadar hatta dogduktan sonra bıle benım oldu dememelı kımse benım evladım var 3 yasında ama ne kadar omru var bılıyor muyum ? benım dıyemem dogurdum dıyemem o nasıl kendıne bukadar guvenıyor
hadsız resmen
haklısınız kırılmakta ben olsam arkadaslıgıma mesafe koyardım
ama sebebını soylersenız adınızı kıskanca cıkarır oyle fıtne fucur bırı bellı sız yavas yavas mesafe koyun sebep soylemeden
ınsan arkadasıyla da konusamayacaksaİnanın biz bebeğimizin olmamasını şuan doğal karşılıyıruz az süredir deniyoruz. Olmazsa diğer yöntemleri de denemeye hazırız. Eşimde de bende de problem yok en baştan bu tarz testlri yaptırdık.
Her dakika bebek fikrimi söyleyen biri de değilim özel hayatımı da asla açmam herkese ama bebeğin olmamasından bizi daha çok üzen bir şey varsa o da en yakınımdaki insanların bu şekilde moralsiz davranışları. Bu olay olduğu gün de eşim çok üzüldüğü için daha da üzüldüm.
Ben de arama keskin bir mesafe koydum moralim bozuldukça olacağı varsa da olmuyor diye düşünüyorum. Zaten normal yaşantımıza devam ediyoruz deniyoruz olursa nasip inşallah. Olmazsa da alternatifleri deneriz nasıl olursa artık.
Sebebini söylersem herkese başka başka şeyler anlatacağını da düşünüyorum dediğiniz gibi. Neden görüşmüyoruz derlerse de zaten işlerimiz aşırı yoğun bu aralar ofiste, bunu ileri sürerim. Hiçbir ekstra şey söylemeyeceğim kırıldığıma ilişkin bende. Haklısınız.ınsan arkadasıyla da konusamayacaksa
yakın arkadasınıza anlatmanızda paylasmanızda hıc bı sakınca yok aksıne cok samımı bı durum herkese anlatılmaz sız guvenmıssınız benzer yoldan gectıgınız ıcın bırbırımıze destek oluruz demıssınız cunku sız yapıcısınız
ama o arkadas yıkıcı resmen kostek oluyor moral bozuyor sankı hamıle oldugunuzda mutsuz olacak
senın ıcın zor goruyorum ne demek ya
bosverın takmayın munasebetsızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?