Biz de eşimle normal bir çiftiz yani. Normal bir evliliğim var dinginiz klasik. Onun bu durumunun hayata karşı olduğun düşünüyorum daha çok ama işte arada da böyle gidiyorum gümeBana şöyle geldi sizin eşinizle aranızdaki mutluluk kendi eşinde yoksa sizde olmayan ve onda olan bebekle sizi bastırmaya çalışıyor kendince.Yani sizi zayıf noktanızdan vuruyor kendi mutsuzluğunu örtmek için.Psikolog değilim ama bunun altında böyle bir şey yattığını düşünüyorum.
Ben insanlara tek kelime laf söyleyemiyorum malesef. Keşke biraz daha dişli biri olsam kırmak istemiyorum kimseyi. Ama işte anlattığım gibi çok üzülüyorum şuan bu durumaHayat bu kadar inceliği kaldırmaz
Biraz höd höd olsanız
Yaşınızı merak ettim cidden :)Ben insanlara tek kelime laf söyleyemiyorum malesef. Keşke biraz daha dişli biri olsam kırmak istemiyorum kimseyi. Ama işte anlattığım gibi çok üzülüyorum şuan bu duruma
Daryana teşekkür ederim ama inanın bilmiyorum dediğim gibi benim çok sade bi yaşantım var. Ama böyle hassas konularda eşim falan da varken bir grup insanın içinde hem utandım hem de benim de umutlarım kırıldı ister istemez. Eşim de üzgün uyuduBence siz gerçekten arkadaşlık kavramını bilen insani değerleri olan birisiniz ve iyiniyetinizle hareket ediyorsunuz bunları yaşamnıza rağmen. İstediği kadar zor şeyler yaşasın, hiç bir şey ona sizi bu şekilde kırma hakkını vermez. Arkadaşınız yakalayamadığı mutluluğu pembe yalanlarla tatmin etmeye çalışıyor, size karşı negatifliğinin sebebide sizinde mutluluğu yakalamanıza müsade edemeyişi. Arkadaşınız objektif yaklaşmak istemişte olabilir, boşluğuna gelerekte söylemiş olabilir fakat ben artniyet hissettim. Bu kadar samimi dostluk içerisindeyseniz hassasiyetinizi önemsemesi lazımdı.
Merhaba 29 yaşındayım. Ben de çok zor şeyler yaşadım ama karakterim bu yakın çevremde huzursuzluk olmasın diye susuyorum çoğu kezYaşınızı merak ettim cidden :)
Darbe yiye yiye öğreniyor insan hayatı
Hakedeni kır
Karşılık vermezsen daha çok üstüne gelir
Bir daha buna izin verme işte sendeDaryana teşekkür ederim ama inanın bilmiyorum dediğim gibi benim çok sade bi yaşantım var. Ama böyle hassas konularda eşim falan da varken bir grup insanın içinde hem utandım hem de benim de umutlarım kırıldı ister istemez. Eşim de üzgün uyudu
Sinem hanım o konuşurken eşi de çok mahcup oluyo zaten adamın gözünden belli oluyor. Off işte insanın basireti bağlanıyor bir anda. Bazen olur ya geri dönüp tekrar yaşamak ve söylemek istersinizBir daha buna izin verme işte sende
Hani çok da sivri olmayayım diyorsan şey de mesela
"Doğal yollarla olmazsa bizde sizin gibi tüp bebek yaparız"
Alması gereken subliminali alır o potansiyeli var
Aa çok teşekkür ederim ben bunu hiç duymadım. Takvimim var ona göre ilerliyordum ama deneyeceğimBirde ovulasyon testi kullandınız mı bu 4 ayda
Kullanmadıysanız mutlaka deneyin
Bizde birkaç ay tutturamadık zamanını
Bu testi kullandığım ay hamile kaldım
Bu arada ben nerdeyse 3 yıllık evliyim. Genel olarak korunduk, eşimin çalışma ortamı tam kesin değildi nitekim taşındıkta zaten. O yüzden ertelemiştik. Ama korunmadığım zamanlarda da kazara hiç hamile kalmadım. Mutlaka olurdu ya diyenler falan da oldu ama kısmet işteBirde ovulasyon testi kullandınız mı bu 4 ayda
Kullanmadıysanız mutlaka deneyin
Bizde birkaç ay tutturamadık zamanını
Bu testi kullandığım ay hamile kaldım
Merak etme o yine yapacaktır densizliğiniSinem hanım o konuşurken eşi de çok mahcup oluyo zaten adamın gözünden belli oluyor. Off işte insanın basireti bağlanıyor bir anda. Bazen olur ya geri dönüp tekrar yaşamak ve söylemek istersiniz
Hemen alıp deneyin benceAa çok teşekkür ederim ben bunu hiç duymadım. Takvimim var ona göre ilerliyordum ama deneyeceğim
Daryana teşekkür ederim ama inanın bilmiyorum dediğim gibi benim çok sade bi yaşantım var. Ama böyle hassas konularda eşim falan da varken bir grup insanın içinde hem utandım hem de benim de umutlarım kırıldı ister istemez. Eşim de üzgün uyudu
Teşekkür ederim güzel mesajınız için. Tekrar konusu açılırsa bir daha açılmaması için gerekeni söylicem umarımKıyamam size ya samimi söylüyorum gerçekten o kırgınlığı ben bile buradan hissettim. İnsanlar gereksiz şeyleri yaparlar, gereksiz söylemlerde bulunurlar. Sizin umutlarınızın bir insanın lafına bakacak kadar güçsüz olduğunu hiç sanmıyorum siz sadece arkadaşınıza kırılmışsınız, eşinizde böyle bir durumun yaşanmasına üzülmüş. Buna sebebiyet verdiği için utanması gereken o siz değilsiniz. Bunuda nasıl sağlarsınız biliyor musunuz bu konu hakkında tekrar konuşma başlatın ona geçen dediğin gibi şanslıymışsın diye övgü sağlayın. İşini şansa bırakanlardan değil başarıya bırakanlardan olduğunuzuda belirtin ve ifadenizde kendinize inancınızın tam olduğunu ona hissettirin. ve tebessümünüz eksik olmasın. Anlamamazlıktan gelecektir fakat utanması yoksa arkadaşlığınızı gözden geçirin. Bazen malesef insanlara ders vermek gerekebiliyor bir şeyleri anlamaları için.
Teşekkür ederim güzel mesajınız için. Tekrar konusu açılırsa bir daha açılmaması için gerekeni söylicem umarım
Herkes mutlu mutlu uyuyor ben dikildim tilki gibi işte bu saatte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?