Nasıl bir annesiniz

muallimcim ne güzel demişsin anne olmak eşittir yüreği heran elinde olmak demek :)

ANA BAŞA TAÇ ıMıŞ
GÖNÜLE ıLAÇ ıMıŞ
BıR EVLAT PıR OLSADA ANAYA MUHTAÇ ıMıŞ....................
ben annemı cok ozledım............

ayyyy abla kaç yaşında olursan ol illede ana dimiiiiiiiiiiiiii.... valla dün geldi annem kucağına yatıp naz ettim..

kayra ne demek her an hıç akıldan cıkmıyookı..........kıymetını bıl annenın.........ben agladım azcık neyse acıldım..........rabbım mekanlarını cennet eylesın.......gerı getırmıyoo hıçbı sey.........bazen oğlumdan gızlı aglayınca bı sekılde farkedıyoo gelıp sarılıyo ben varuım ya anne dıye...........cok sukur .........rabbım guzel gunler versın ama o sevgı cok baska tarıfuıı ımkansız...........

ayy muallimcim kıyamam yaaa ağlamaaa
kayracım ikizler topiciğinden sana laf atıyorum pas vermiyorsunnn bende senin kızın sayılırım anacııım benim :)

ıkız üçüz catışması varrrrrrrrrrrrrrrr ımdatt..........kız pıtos kızdırma ıkız annelerını daha coklar kacamayızmirmirmirmirdelikafadulden

sen bebelere mı guvenıyoon..........gece kac defa kalkıyosun bebeklere.........hepsı aynı anda aglıyomu........

harika bir anlatım olmuş kutlarımmmmalkisalkisalkis

ya herkes panik anne olduğundan şikayetçi,bende tam tersi çok sakinim yaww acaba bende mi sorun vareyvahedigeldismilekayınvalide çok panik ikizleri beraber büyüttük ,4 yaşları bitti ama o hala aman üşütecekler aman takılıp düşecekler diye diken üstünde ,bense çok sakinim bişey olmaz anne diye diye delirttim kadını "ne kadar sakinsin" diyo bana .ben kötü bi annemiyim yahubilmiyorumkismile

..........Annenın sevgısı bir daireye benzer........başıda yokjtur sonuda..........süreklı buyuyerek döner yoluna her cıkana dokunarak.......hepsını sabah havası gıbı ıçıne cekerek.........öğle guneşı gıbı ısıtarak.......ve gece gokyuzundekıyıldızlar gıbı örterek........annenın sevgısı bı daıreye benzer basıda yoktur sonuda....... alıntı.........
o sevgının cok buyumesı dılegıyle............

dört cocuğu olan bi anneye sormuşlar..........sevgini dört cocuguna nasıl bölüştürüyosun dıye............muthış bi cevap vermiş.............bölüştürmüyorum ki sadece çarpıyorummmm..........

sen bebelere mı guvenıyoon..........gece kac defa kalkıyosun bebeklere.........hepsı aynı anda aglıyomu........
valla datlum dertli yanıma geldin gece ço kalkıyorlar bir tabak muahllebiyide midelerini indiriyorlar yatmadan nafile 4 -5 kez kalkıyoruz çoğu zaman aynı anda kalkıyorlar bazende biri sonra uyanıyor tok evin aç kedileri onlarrrr :içelim:

:asigim: ne kadar güzellll söylemişşşşş
bende bir yerde okumuştum bana çok cocuk yaptın tek koydursaydın diyenlere cevabım
birgün bakmışlar balık 300 tane yavru yapmış demişlerki ne den bukadar çok cocuk yaptın onunda cevabı şu olmuş 300 yavrum vardı 100nü sel aldı 100nü el aldı 100dev bana kaldı demiş yani anne için çokkkk çocukkk olmuyorrrr doyamıyorrrrrrrr :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

çok güsel bir konu bende mücadelerle yavrularıma kavuştum.......hamileliğim iseee başa gelebilecek herşey yaşadım.....ama gebeliğimin 4 ayında bebekleri kaybetme duygusunu en derinden yaşadım
ve işte ondan sonra ne yaşadıysam eğer bebeklerim bu olaydan sonra benden gitmedilerse rabbim böyle istiyıor dedi...benle olacaklar ve benimle her mücadeleyhe hamileyken başladı kuzularım..

şimdilerde ben çok sakin relax bir anneyim.....ama dikkatliyim göz ucumla takipteler hiçbişey için engellemiyorum....mesela eline kırılacak bişey alsa aliş bırak onu cıss diyorum bırakıyor ama ağlıyor alıyorum oıyuncak veriyorum...kardeşini tartaklıyor...ali bırak kardeşini diyorum....gözüme bakıyor..
ama bazende kardeşin tartaklanmasına izin veriyorum çünki o kardeşinden küçük değil ufacak şeye ağlamasın...dikkat ettim ömer oğlum ufacık şeyde gözüme bakıp ağlıyor onu pof pofladığımı aliye kızdığımı fark ediyor...sonra kan alınırken çok sakin oluyorum babamız girmez bile....ben ise onun sağlığı için olduğunu düşünüyorum .....yemek yemezlerse asla zorlamıyorum çocuklarımı tanıyorum
isterlerse yiyolar....ki şuana kadar aylık kilolarına göre bu kuralımın yanlış olmadığını gördüm...
çocuklarım ayağa kalkmaya çalışırken asla destek olmadı yerde emeklerken bişeye ulaşmaya çalıştığında asla uzatmadım kendisinin yapması ,için ağlasada vermedim....
ama benim bebeklerim 6 aylıkken evin heryerini emekleyerek dolaşmaya başladı...

ben çevreme göre katı bir anne ,duygusuz anne oldum...ama yaptıklarım hiçte beni yanlışa götürmedi..bebeklerim en büyük servetim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…