• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir aileye düştüm böyle? :((

cocukları varmı pekı

Çocukları olmuyor senelerdir. Güyya bu sebepten çok içiyormuş.. benim bildiğim Alkol üremeye de zararlı. Hııı bir de şu var kaynım ara da bir bana '' Bir daha çocuk doğuracak mısın? '' diye sorardı ben de düşünmüyorum derdim '' Düşün bence, fazla gelirse bana ver ben bakarım. Karım beceriksiz'' falan diyordu. Bu olaydan sonra puzzle ı birleştirdim. Önceleri kaynım ya nerden kötüye yoracağım.

Çok özür diliyorum ama konuda bi kopukluk mu war yada benmi göremiyorum devamını. kaynınız size seni öldüreceğim diyor karakolluk oluyorsunuz..peki ne oldu size ne yaptıda bu kadar rezalet boyutuna geldi kv neden bizi rezil ettin dedi?bütün yorumları okudum ama anlayamadım oruçtan herhalde kusuruma bakmayın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dedim ya kayınım diye fesatlaşmak istemesem de hareketleri garip gelirdi. İşten gelince kapıyı açtığım da ''Hoşgeldin xxxx'' derdim. Bu sarılıp bir öperdi kocam bile öyle öpmezdi. Yadırgıyordum hep işte biz de kayın kardeş gibidir bu yüzden karakteri böyle sanırım derdim. Çünkü o zamana kadar kaynımla detaylı görüşme fırsatımız olmamıştı. Eşimin kardeşi diye huzursuz olsam da aklıma karpuz kabuğu düşürmek istemedim. Haretketleri dikkatimi çekip düşündüğüm de '' Yaaa kızım fesat mısın? o senin kayının erkek kardeşin gibi, adamın mizacı bu sanırım kötüye yorma'' derdim.

Ama fesat olmak gerekmiş.

Çocukları olmuyor senelerdir. Güyya bu sebepten çok içiyormuş.. benim bildiğim Alkol üremeye de zararlı. Hııı bir de şu var kaynım ara da bir bana '' Bir daha çocuk doğuracak mısın? '' diye sorardı ben de düşünmüyorum derdim '' Düşün bence, fazla gelirse bana ver ben bakarım. Karım beceriksiz'' falan diyordu. Bu olaydan sonra puzzle ı birleştirdim. Önceleri kaynım ya nerden kötüye yoracağım.
herseyde bır hayır var ıste
kadın bırakıp gıtse bunu hak yanı
ardında cocukta yok ayagına dolanacak kı olsa bıle boyle koca cekılmez

Çok özür diliyorum ama konuda bi kopukluk mu war yada benmi göremiyorum devamını. kaynınız size seni öldüreceğim diyor karakolluk oluyorsunuz..peki ne oldu size ne yaptıda bu kadar rezalet boyutuna geldi kv neden bizi rezil ettin dedi?bütün yorumları okudum ama anlayamadım oruçtan herhalde kusuruma bakmayın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anlattım ya o lafı edip bana saldırdı, üzerime yürüdü. Konu zaten uzun diye o sıra da olanları detaylandırmadım. üzerime yürüdü Ablası, eniştem ve eşim tuttular ne oluyor dediler. Küfürler yağdırmaya başladı eşim ona saldırmaya kalktı annesi vebal attı '' Oğlum o sarhoş Allahını seversen sen sakin ol vs. vs.. '' diyerek bizi başka odaya aldılar. o halen ataktaydı karakolda anlattım her şeyi. Karakolda da askerlerle kavga etti baktılar oluru yok kapattılar onu.

herseyde bır hayır var ıste
kadın bırakıp gıtse bunu hak yanı
ardında cocukta yok ayagına dolanacak kı olsa bıle boyle koca cekılmez

Neden çektiğini anlamış değilim. ama seviyor sanırım :50: Çünkü bir keresin de biri buna fal bakmıştı orda çocuk var falan dedi. Kadın ağladı bana ''Kimseye söyleme ama sorun eşimde ondan olmuyor çocuk, seviyorum çekiyorum '' demişti.

Neden çektiğini anlamış değilim. ama seviyor sanırım :50: Çünkü bir keresin de biri buna fal bakmıştı orda çocuk var falan dedi. Kadın ağladı bana ''Kimseye söyleme ama sorun eşimde ondan olmuyor çocuk, seviyorum çekiyorum '' demişti.

kınamak gıbı olmasında boyle kadınlara mustehak bu adamlar bosver

sanırım eltinin psikolojik sorunları var
bu adam altından olsa çekilmez

benimde eski esimle aynisi basima geldi ve bitdaha gotusmedim.affetmedim.esim dedi katdesime srn sulanmissindir diye ogun butun evi dsgttim ve abimi cagirip bir dahada donmedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde eski esimle aynisi basima geldi ve bitdaha gotusmedim.affetmedim.esim dedi katdesime srn sulanmissindir diye ogun butun evi dsgttim ve abimi cagirip bir dahada donmedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşim arkamda durmasaydı ben de aynısını yapardım. Eşimle farklı sorunlarımız var ama bu konu da objektif oldu sağ olsun.

Dehşete düştüğüm, psikolojik anlamda en çok korktuğum konulardan birini yaşamışsınız öncelikle çok çok geçmiş olsun, çok zor ...
Eğer çok özlüyosa eşiniz gitsin görsün annesini ama bence de bazı arkadaşların dediği gibi bunca yaşanmışlıktan sonra kayınvalidenizin size gelmesi daha yakışı kalır.
Ayy Allah'ım benim de kayınlarım var, düşünemiyorum bile, kanım dondu okudukça! :26::14:

Dehşete düştüğüm, psikolojik anlamda en çok korktuğum konulardan birini yaşamışsınız öncelikle çok çok geçmiş olsun, çok zor ...
Eğer çok özlüyosa eşiniz gitsin görsün annesini ama bence de bazı arkadaşların dediği gibi bunca yaşanmışlıktan sonra kayınvalidenizin size gelmesi daha yakışı kalır.
Ayy Allah'ım benim de kayınlarım var, düşünemiyorum bile, kanım dondu okudukça! :26::14:

Gelmez o gelse bile hinlik yapar. Eşim gideyim göreyim demiyor ama ne bileyim işte...

Gelmez o gelse bile hinlik yapar. Eşim gideyim göreyim demiyor ama ne bileyim işte...

Ee madem öyle baksana iyi niyetli davranmanı hakedecek biri var mı karşında?
Eşinin herşeyi olmuşsun, yeri gelir annesi de olursun.
Bırak diğer ayyaş oğluyla hinliklerini birbirlerine bulaştırsınlar, siz eşinle bi ömür mutlu olun.

Ee madem öyle baksana iyi niyetli davranmanı hakedecek biri var mı karşında?
Eşinin herşeyi olmuşsun, yeri gelir annesi de olursun.
Bırak diğer ayyaş oğluyla hinliklerini birbirlerine bulaştırsınlar, siz eşinle bi ömür mutlu olun.

Yok maalesef. Ne bileyim, Ben anlamadım gitti onları. Hadi beni sevmiyorlar oğlullarının iş yerini biliyorlar. Benim yanım da konuşmak istemeseler bile iş yerinden araınlar ama o da yok.

Allah korusun eşim ölse bunlara oğlunuz vefaat etti diyesim bile olmaz. Her şeyi düşünüyor insan. sonuçta ölüm her kese mahsus bu konular açılınca eşime ''Allah gecinden versin ölsen bile sorun çıkarır bunlar. Belki de haber bile vermem diyorum. O da beni memleketime defnettir, sen gelmezsin sana zarar verirler diyor :S Allah korusun kaç kişi eşinin cenazesine katılmaz? Alın oğlunuzun miyadı doldu geri iade ediyoruz der gibi :50: Baştan sona sorun yani...

Merhaba arkadaşlar...

Benim de bir derdim var öyle böyle değil hani
Eşimle 2. evliliğimiz çokta mutlu değilim. Evlenmeden önce eşimle tanışmıştım ailem karşı çıkmış '' Ne ailesi, ne de eş adayın sana uygun değil yapamazsın'' demişlerdi. Ben de o sıra boşluktaydım ve gözüm bir şey görmüyordu ''Hayır, yapabilirim'' dedim ve her ne kadar karşı çıksalar da evlendim. Ailem bir süre benle konuşmadı daha sonra barıştık.

Eşim agresif, asık suratlı ben de tam tersi güler yüzlü ve sıcak kanlı biriyimdir. Anlatılacak çok derdim var da kafama en çok takılana geleyim...

Eşimin ailesi de tuhaflar. Gelini hizmetçi olarak gören, modern olduğumdan dolayı beni kabullenmek istemeyen, pantolon giymeyi bile ayıp sanan görmemiş insanlar. Biz başka şehirdeyiz ve sene de en fazla 1 ay izne gideriz. Yine böyle bir zaman da biz izne gittik. Kayınım ve eltim de şehir dışın da onlarla da pek karşılaşmaz arada bir yabancı gibi görüşürdük. O dönem de onlar da bizle denk gelmişti izin ayın da. Eltim kv. bacısının kızı olduğu halde o da kv. mi sevmez ve onlar da kalmaz annesini beklerdi izin boyunca.

Biz gezmek istediğimiz de eşim nezaketen kayınıma da gelmesini söylerdi o da gelirdi. Eşi yanımızda olmazdı ve biz nereye gitsek o da ayrılmazdı peşimizden. Kaynımın izni bitmişti ve bulunduğu şehre gitmişti eltim de eşi ile gitmemiş yine annesindeydi. Bizim planımızda da bu iznin 1 haftasını deniz olan bir yer de tatil yaparak geçirmek var dı.

Eşim de bana '' Tatile gideceğiz madem kardeşimin orası tatil yeri ona gidelim'' dedi ben de kabul ettim. ve kaynımın yanına tatile gittik. O işe gidip geliyordu biz de geziyor akşamları eve geliyorduk. Bazı geceler de de yine kaynım da bize takılıyordu. Kaynım çok içer ayık gezmezdi ve eşimin aksine aşırı derece sırnaşık, samimi birisiydi. Bazı hareketleri tuhafıma gider ama karakterini tam tanımadığımdan '' o da böyle sanırım'' der geçerdim.

2 tane çocuğumuz var küçük olan eşime çok düşkündü (Büyünce tam tersi oldu) uyumak istediğin de illa ki babanın uyutmasını ister ve eşim ufaklıkla beraber yatak odasına geçer, eşim çocuk uyuduktan sonra kaynımla yanımıza gelirdi. Yine böyle bir gün de kaynımla ben karşılıklı oturuyoruz ve bu yine full alkollü o da yetmemiş gibi daha da içiyordu. Bir yandan da pc başında hovardalık peşindeydi.

Konuşuyorduk bir yandan da laf arasın da ''Sen çok güzelsin, ağabeyim seni nasıl kandırdı'' dedi. Ben de ''Ağabeyine sor'' dedim. Biraz daha zaman geçti ve bu kanepeye uzandı sayıklamaya başladı. Ben de xxxx ''İyi misin? Kahve yapayım mı? '' dedim bir şey dedi anlamadım yanına yaklaştım xxxxx '' Sarhoş oldun sanırım, iyi değilsin kahve yapayım kendine gel'' dedim. Bana '' Benim canım şeeey istiyor'' dedi. Ben de ''Şeey ne? Başka bir şey mi getireyim ne istiyrsun'' dedim. Güldü ''seni istiyorum'' dedi
:53:Yanlış duydum her halde dedim ve tekrar sordum '' Ne diyorsun? Kendin de değilsin sanırım. Beni tanıyor musun? '' dedim. '' Evet tanıyorum, yengemsin ve seni istiyorum yanıma sokul'' dedi :53::50:

Hiç bir şey konuşamadım, dondum kaldım. Hemen eşimin yanına geçtim '' Kardeşin iyice sarhoş oldu sanırım git ilgilen'' dedim. eşim '' ne oldu? dedi söyleyemedim kan çıkardı çünkü. Sabahı zor ettim sabahta eşime '' Ben artık dönmek istiyorum'' dedim ve eşim anlamasa da jet hızıyla ordan kaçtım. o vakitten sonra kaynımın telefonuna çıkmadım. İzinler de ordaysa kaçtım gitmedim.

Bir gün kayınbabam hasta diye mecburen gittik o da ordaydı. Çektiklerimi anlatamam... Bir gece yine içmiş gelmiş biz yemek yiyorduk o sofraya gelince ben kalktım ve kanepeye oturdum. çok geçmedi kaynım bağırarak '' Seni öldüreceğim, Benden neden kaçıyorsun? huzurumu kaçırma'' dedi ve saldırmaya kalktı. olaylar büyüdü ve ben jandarmayı aradım. Karakolluk olduk şikayetçi oldum herkes herşeyi öğrendi .

Eşim de kardeşinden şikayetçi oldu. Ama ailesinin tutumu beni hayli şaşırttı. kv. '' Neden şikayetçi oldun bizi rezil ettin'' dedi
:53:kabak benim başıma patladı. Aile ile aramızı açtık. Ne yapsaydım? oğlunun ahlaksızlığına boyun mu eğseydim? şimdi eşim ailesinin yanına gitmiyor. ama annesini özlediğinin farkındayım bunu zaman zaman da belli ediyor. bu kadar olay yaşandı ona git anneni gör desem olmaz görme desem olmaz... Sizce napayım? :50:

canım benim. yaşadıkların kolay değil. Allah güç kuvvet sabır versin.
bak sen de annesin.
sen kv ile görüşmek zorunda değilsin. hele de sana gelince pantolon giymek bile terbiyesizlikkeni kendi oğullarının içip sana saldırmasına anlayış göstermeleri tam bir riyakarlık.
bu yüzden sen kırgınsın öfkelisin. normal. görüşme zaten. biraz zaman geçince anlarlar onlar da.
ama eşinin annesi sonuçta. afedersin annesi kötü kadın olsa da annedir. onun parçasıdır.
bence sana düşen sen de bir anne olarak, eşine anneni ara görüş annenle husumetim olur ama o senin annen diyebilirsin. eşinin gözünde de puan alırsın. kv duyarsa da en azından utanır.
hiç takdir edilmesen bile. sen yapacağın her iyiliği "Allah ın rızasını kazanmak için" yap canım.
iyi ve idareci olduğun belli. sana düşen böyle davranmaktır.

Benim de aklıma bu geliyor. Eşim inanmaz, sanmam ama yine tatsızlık çıkar gibi. Beraber gidelim desem hani diyecekleri varsa yüzüme söylesinler desem huzurumu iyice kaçıracaklar.

sakın haa gidiyim deme. orada neyle karşılaşacağın belli değil. zamana akışına bırak. üstüne üstüne gitme olayın kendi hayatına bak.

yazık etme kendine:50:
(tarafımca benzer şeyler yaşandı şu an sağlığımdan ve mutluluğumdan oldummmmm)

Kocadan saklanır mi böyle birşey zamanında anlats a ydin böyle olmazdı en azindan kardesine bildigini hissettirip ceki duzen verirdi ne bileyim yada kayinvalidene anlatsaydin

Back
X