Nasıl bir aileye düştüm böyle? :((

ResimdekiHayalet

Bir sen, bir ben, bir de kelek...
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
996
825
78
Merhaba arkadaşlar...

Benim de bir derdim var öyle böyle değil hani
Eşimle 2. evliliğimiz çokta mutlu değilim. Evlenmeden önce eşimle tanışmıştım ailem karşı çıkmış '' Ne ailesi, ne de eş adayın sana uygun değil yapamazsın'' demişlerdi. Ben de o sıra boşluktaydım ve gözüm bir şey görmüyordu ''Hayır, yapabilirim'' dedim ve her ne kadar karşı çıksalar da evlendim. Ailem bir süre benle konuşmadı daha sonra barıştık.

Eşim agresif, asık suratlı ben de tam tersi güler yüzlü ve sıcak kanlı biriyimdir. Anlatılacak çok derdim var da kafama en çok takılana geleyim...

Eşimin ailesi de tuhaflar. Gelini hizmetçi olarak gören, modern olduğumdan dolayı beni kabullenmek istemeyen, pantolon giymeyi bile ayıp sanan görmemiş insanlar. Biz başka şehirdeyiz ve sene de en fazla 1 ay izne gideriz. Yine böyle bir zaman da biz izne gittik. Kayınım ve eltim de şehir dışın da onlarla da pek karşılaşmaz arada bir yabancı gibi görüşürdük. O dönem de onlar da bizle denk gelmişti izin ayın da. Eltim kv. bacısının kızı olduğu halde o da kv. mi sevmez ve onlar da kalmaz annesini beklerdi izin boyunca.

Biz gezmek istediğimiz de eşim nezaketen kayınıma da gelmesini söylerdi o da gelirdi. Eşi yanımızda olmazdı ve biz nereye gitsek o da ayrılmazdı peşimizden. Kaynımın izni bitmişti ve bulunduğu şehre gitmişti eltim de eşi ile gitmemiş yine annesindeydi. Bizim planımızda da bu iznin 1 haftasını deniz olan bir yer de tatil yaparak geçirmek var dı.

Eşim de bana '' Tatile gideceğiz madem kardeşimin orası tatil yeri ona gidelim'' dedi ben de kabul ettim. ve kaynımın yanına tatile gittik. O işe gidip geliyordu biz de geziyor akşamları eve geliyorduk. Bazı geceler de de yine kaynım da bize takılıyordu. Kaynım çok içer ayık gezmezdi ve eşimin aksine aşırı derece sırnaşık, samimi birisiydi. Bazı hareketleri tuhafıma gider ama karakterini tam tanımadığımdan '' o da böyle sanırım'' der geçerdim.

2 tane çocuğumuz var küçük olan eşime çok düşkündü (Büyünce tam tersi oldu) uyumak istediğin de illa ki babanın uyutmasını ister ve eşim ufaklıkla beraber yatak odasına geçer, eşim çocuk uyuduktan sonra kaynımla yanımıza gelirdi. Yine böyle bir gün de kaynımla ben karşılıklı oturuyoruz ve bu yine full alkollü o da yetmemiş gibi daha da içiyordu. Bir yandan da pc başında hovardalık peşindeydi.

Konuşuyorduk bir yandan da laf arasın da ''Sen çok güzelsin, ağabeyim seni nasıl kandırdı'' dedi. Ben de ''Ağabeyine sor'' dedim. Biraz daha zaman geçti ve bu kanepeye uzandı sayıklamaya başladı. Ben de xxxx ''İyi misin? Kahve yapayım mı? '' dedim bir şey dedi anlamadım yanına yaklaştım xxxxx '' Sarhoş oldun sanırım, iyi değilsin kahve yapayım kendine gel'' dedim. Bana '' Benim canım şeeey istiyor'' dedi. Ben de ''Şeey ne? Başka bir şey mi getireyim ne istiyrsun'' dedim. Güldü ''seni istiyorum'' dedi
Yanlış duydum her halde dedim ve tekrar sordum '' Ne diyorsun? Kendin de değilsin sanırım. Beni tanıyor musun? '' dedim. '' Evet tanıyorum, yengemsin ve seni istiyorum yanıma sokul'' dedi

Hiç bir şey konuşamadım, dondum kaldım. Hemen eşimin yanına geçtim '' Kardeşin iyice sarhoş oldu sanırım git ilgilen'' dedim. eşim '' ne oldu? dedi söyleyemedim kan çıkardı çünkü. Sabahı zor ettim sabahta eşime '' Ben artık dönmek istiyorum'' dedim ve eşim anlamasa da jet hızıyla ordan kaçtım. o vakitten sonra kaynımın telefonuna çıkmadım. İzinler de ordaysa kaçtım gitmedim.

Bir gün kayınbabam hasta diye mecburen gittik o da ordaydı. Çektiklerimi anlatamam... Bir gece yine içmiş gelmiş biz yemek yiyorduk o sofraya gelince ben kalktım ve kanepeye oturdum. çok geçmedi kaynım bağırarak '' Seni öldüreceğim, Benden neden kaçıyorsun? huzurumu kaçırma'' dedi ve saldırmaya kalktı. olaylar büyüdü ve ben jandarmayı aradım. Karakolluk olduk şikayetçi oldum herkes herşeyi öğrendi .

Eşim de kardeşinden şikayetçi oldu. Ama ailesinin tutumu beni hayli şaşırttı. kv. '' Neden şikayetçi oldun bizi rezil ettin'' dedi
kabak benim başıma patladı. Aile ile aramızı açtık. Ne yapsaydım? oğlunun ahlaksızlığına boyun mu eğseydim? şimdi eşim ailesinin yanına gitmiyor. ama annesini özlediğinin farkındayım bunu zaman zaman da belli ediyor. bu kadar olay yaşandı ona git anneni gör desem olmaz görme desem olmaz... Sizce napayım?

terbıyesıze bak , daha beterını yapmadıgınıza dua edeceklerı yerde bızı rezıl ettın demelerı cok sacma

Gidip anneni gör deyin. Giderse gider gitmezse gitmez.
Fantastik hikayeniz doğruysa ucuz atlatmışsınız ve kurtulmuşsunuz.

Atlattım mı bilinmez

Çocuklar büyünce ne olacak bilmem

Ailesi ile sorunlarımız bunlarla sınırlı değil. Ben en büyük olanı anlattım.

Aynı şey benim ailem de gerçekleşse erkek kardeşimi afaroz ederler ama ben bu aileyi bir türlü anlamadım.

terbıyesıze bak , daha beterını yapmadıgınıza dua edeceklerı yerde bızı rezıl ettın demelerı cok sacma

Benim de içerlediğim bu zaten. Benden oğlulları adına özür beklerdim ama nerdeee... Ya onu geç, o senin oğlunsa benim eşim ne? Ya eşim o an da onu öldürmeye kalksaydı? Bunları düşünmüyorlar

Benim de içerlediğim bu zaten. Benden oğlulları adına özür beklerdim ama nerdeee... Ya onu geç, o senin oğlunsa benim eşim ne? Ya eşim o an da onu öldürmeye kalksaydı? Bunları düşünmüyorlar

esınız bırsey yapmadı heralde degılmı
buda ılgınc geldı bana

esınız bırsey yapmadı heralde degılmı
buda ılgınc geldı bana

Karakolluk olduk ve karakol da onu gözaltına aldılar. Yani birbirinden uzak tutuldu. Biz karakoldan çıktık ve eşimle şehri terk ettik kalamazdık kalsaydık sonu iyi bitmezdi. ama şimdi karşı karşıya gelseler eminim olay çıkar. bunlar yetmezmiş gibi ablası, eniştesi, ben, ve eşimden şikayetççi olmuş. Beni eve kapattılar öldürmek istediler diye.

ne bıcım ınsanlarmıs ,
esın gorusmese daha ıyı bu ınsanlarla
ama annesını cok ozledıyse gıdebılır yada annesı bır surelıgıne sıze gelse ?

bu ara da mahkemelik olduk ve hüküm giydi. 6 ay hapis ve para cezası. Hükmün açıklanıp salıvermesine karar verilmiş. Hakim bizden ve ablasından şikayetini asılsız bulmuş ve kendiini kurtarmak için yaptığı kanaatine varmış

ne bıcım ınsanlarmıs ,
esın gorusmese daha ıyı bu ınsanlarla
ama annesını cok ozledıyse gıdebılır yada annesı bır surelıgıne sıze gelse ?

Eşim görüşme taraftarı değil gibi ama bayramlarda falan buruk geçiriyor. Keşke böyle bir şey yaşanmasaydı diyor. Kv. bize gelmez kadın öncesin de gelmez di ki. öbür oğluna da gitmezdi

Eşim görüşme taraftarı değil gibi ama bayramlarda falan buruk geçiriyor. Keşke böyle bir şey yaşanmasaydı diyor. Kv. bize gelmez kadın öncesin de gelmez di ki. öbür oğluna da gitmezdi

sana yapılan sey hıc hos degıl ,
esıne uzulebılırsın tabı de ne bılıyım gorusmuyolarsa gorusmesınler
annesı oglunu cok merak edıyorsa evıne gelır tek taraflı dusunmemek lazım

sana yapılan sey hıc hos degıl ,
esıne uzulebılırsın tabı de ne bılıyım gorusmuyolarsa gorusmesınler
annesı oglunu cok merak edıyorsa evıne gelır tek taraflı dusunmemek lazım

Haklısınız, Normal bir kavga olsa hani derim ki '' küçük yerdeler bu yüzden kadın rezil olduk diye düşünüyor'' kendilerine müslümanlar. Pantolon giyiyorum diye benden haz etmezler. Saçım açık diye beni dinsiz görürler. Ama oğlulları içer, onlar erkek mübah olur. Oğulları hovardalık yapar, Erkektir olur böyle şeyler olur.

Merak ettiğim, acaba ben de oğulları gibi ahlaksız olup karşılık verseydim. Ben onlara göre ne olurdum? Zihniyetlerine göre '' Oğlum sarhoştu, sen istemişsindir, senin suçun'' olur du

yazdıklarından ne kdr ıyı bır ınsan oldgun ortaya cıkıyor
yınede esını dsunuyorsun annesını ozler dıyorsun
pekı annesı ozlemıyormu esın onunda evladı canının parcası degılmı
ne bıcım ınsanlar varya sen karsılık verseydın senın uzerıne atyarlardı bencede sucu ,,,
eltın nasıl dayanyor acaba bu kdr ıcen kocaya

anladığım eşinle anlaşıyorsun.
açıkçası çok zor bir durum yaşamışsın. böyle bir durumda eşinin yanında olması çok iyi. eşin seni seviyor ve en önemlisi güveniyor.

Tabi sana bu konuda en ufak bir ima yapmamışsa..

ancak eşin kavgasını yapmış. orayı terketmişsin..kendi dahil seni ailesiyle görüşmene de karışmıyor. haklı görüyor. gerçi ablası ve eniştesi sizin yanınızda sanırım. kayınbiraderin onları da şikayet ettiğine göre..

kv denlerin özür dilemesi gerekir ama bu rezilliği yapan oğuları.böyle bir konuda onların özür dilemesi değil k.biraderin suçunu anlayıp özür dilemesi lazımdı. ancak o daha ileriye gitmiş. kavga çıkarmış. dolayısıyla akıllanmamış..

kvdenler özür dilememiş olabilirler ama mahçup olduklarını da belirten halleri de mi olmadı. yani bu duruma karışmamış olabilirler ama seni suçlayıcı birşeyler yaptılar mı? önemli olan bu..

eğer seni suçlayıcı davranışlar ve sözlerde bulunmuşlarsa bence eşine hiç karışma.. o özlemişse bir şekilde görür konuşur zaten. ama sonuçta k.biraderin onlarında oğlu eşinle aranız şuan iyi belli olmaz zamanla düşüncesini değiştirebilirler.. yani seni kötülemeseler bile kardeşini affetirme yoluna giderler. bu da hiç doğru olmaz..
ama sana en ufak birşey söylememişlerse o zaman bir ara düğünde bayramda bir araya gelmeye ama kısa süreli tabi yatılı kalmadan görüşebilir veya görüşebilirsiniz..
ama dediğim gibi hassas bir durum. o rezil de onun oğlu.. ne yaparsa yapsın affederler.. bu da size yansır..
yansıtmamak için bir araya gelmemeniz en hayırlısı gibi..

Teşekkür ederim. Annesini çözemedim gitti Biz sene de bir izne gideriz. Benim 2 çocuğumu çağırıpta sevmez, kucağına almaz. Hadi beni sevmiyor diyelim ben o çocukları babamın evinden mi getirdim? oğlunun çocuğu. Benim büyük oğlan çok titiz benden başkasının yemeğini falan yemez, kimseye pek sokulmaz. Bana direk '' Sen oğluna yeme diyorsun, sen fitliyorsun'' diyor. Ya hu ben ister miyim çocuğum aç kalsın. Hem çocuklarıma '' Babaanneniz şöyle yaptı, bu kadar kötü'' demem ki. Çocuğumun psikolojini bozamam. Hem desem bile benim çocuklarım Babaaennesine '' Sen kötü müsün? annem böyle diyor'' diye sorarlar.

Eltime gelince, o gün eltim de gelmişmişti olaylardan dolayı. Ben de sordum o na '' Nasıl dayanıyorsun bu adama? '' dedim. Eltim de '' Çaresizim, bıktım artık bir başkası gibi içipte yatayım demez sürekli aşırılık yapar'' dedi

İnanır mısınız? Ailesi hep beni suçladı ama eltim ağzını açmadı ''Kusuruna bakma'' dedi ağladı ona da üzüldüm valla

eltınde bıkmıs demekkı Allah yardımcısı olsun onunda ...
kayınvalıdede ayrı tıpıtıp valla o oglunu ozlemıyosa oglu onu hıc takmasın
ne bıcım aıle nasıl ılıskıler bunlar
hıc uzulme esım annesını ozluyor dıye

Ne terbiyesiz insanlarmış, eşin annesini gitsin görsün diyeceğim de oraya gidince ya sana iftira atarlarsa? Her şey beklenir böyle insanlardan çünkü.

Eşimle iletişim sorunlarımız var ve karakterimiz ters ama bu konu da hakkını yiyemem arkamda durdu. Mahkeme de bile lehime tanıklık etti. ilk etapta mahçup oldular sandım ama meğerse şikayeti geri çekeyim diyeymiş. Eşim olaydan sonra annesi ile konuşmuş ve annesi '' Bir daha bir araya gelmeyin'' demiş ama yine bana hak vermemiş.

Ablası ve eniştesi cahil kişiler ( Eğitim yok) Kaynım onlara demiş ki '' Şikayetçi oldum ama sonra vazgeçtim'' demiş işin aslı savcı ve hakim kale almadıklarından şikayeti değerlendirilmedi. Ablası da yazılı şeyleri görmeyince ve şikayete dair bir şey gelmeyince ona inanmışlar. benim elim de mahkeme sonucu var eğer halen ona inanırlarsa ve sanmam ama ablası ile bir araya gelirsek onu sunacağım.

Özlese bile söylemez ki soğuk nevale...

Evet valla Allah eltime yardım etsin. Hadi ben görüşmüyorum o kadın onla yaşamak zorun da.

Ne terbiyesiz insanlarmış, eşin annesini gitsin görsün diyeceğim de oraya gidince ya sana iftira atarlarsa? Her şey beklenir böyle insanlardan çünkü.

Benim de aklıma bu geliyor. Eşim inanmaz, sanmam ama yine tatsızlık çıkar gibi. Beraber gidelim desem hani diyecekleri varsa yüzüme söylesinler desem huzurumu iyice kaçıracaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…