Nasil bir adam olabilir?

Bir fonksiyonu olması gerekmiyor. Ebeveyninin yanında gelmiş bir çocuk. Sizi çocuk konusunda bu kadar geren, rahatsız eden nedir?

O cocugun gelmesiyle durumun gerektirdigi ciddiyeti bagdastiramadim. Neticede birbirini tanimayan 2 insan birilerinin vesilesiyle tanistiriliyor. Ilk izlenim onemlidir. Boyle bir gorusmeye ailece gelmenin mantigini kavrayamadim ben.

O cocugun gelmesiyle durumun gerektirdigi ciddiyeti bagdastiramadim. Neticede birbirini tanimayan 2 insan birilerinin vesilesiyle tanistiriliyor. Ilk izlenim onemlidir. Boyle bir gorusmeye ailece gelmenin mantigini kavrayamadim ben.

Demek ki onlar sizin kadar kasmamışlar kendilerini. Neyse size ne söylesek boş, bildiğinizi okuyacaksınız nasıl olsa. Görüş almaya değil içinizi dökmeye gelmişsiniz anladığımkadarıyla. Size iyi geceler dileyip kaçıyorum.

utangaç demek kii
yazık yahu:)
olabilir ben severim utangaç insanları kötü niyetli olanı çok nadir çıkar:)

Eşimin bir tanıdığı bir kaç ay sonra evleniyor ve hala kızla yalnız görüşmemiş:) Sürekli anne sen de gel diyormuş, 35 yaşında falan. Evlenince de annesine ayda bir gel bize yoksa olay çıkartırım demiş, şaka gibi. Oluyor böyle insanlar :)

O kız onunla evlenmeye kararlı mı yahu :)

Oh oh maşallah korktu belki de başıma bi hal gelir diye Allah muhafaza organlarını fln çalarsınız :)
38 yaşında adamın yaptığına bak

Adamla farkli bir platformda tanismis olsaniz da ilk bulusmaya kuzeni ve kuzeninin cocuguyla gelmis olsaydi garip olurdu ama zaten kuzeni tanistirmiyor mu sizi? Tanistirmaya gelmis işte, cocugunu getirmesi de kadinin fikridir adam ne yapsin getirme cocugunu mu desin? Zaten ilk bulusmada ask mesk konusmazsiniz diye genel bir sohbet olacak diye dusunup tanistirmaya gelmistir kadin da. BAna tuhaf gelmedi.

Adamla farkli bir platformda tanismis olsaniz da ilk bulusmaya kuzeni ve kuzeninin cocuguyla gelmis olsaydi garip olurdu ama zaten kuzeni tanistirmiyor mu sizi? Tanistirmaya gelmis işte, cocugunu getirmesi de kadinin fikridir adam ne yapsin getirme cocugunu mu desin? Zaten ilk bulusmada ask mesk konusmazsiniz diye genel bir sohbet olacak diye dusunup tanistirmaya gelmistir kadin da. BAna tuhaf gelmedi.

Ne olursa olsun bana fazlasiyla garip geldi. O kuzeninin yerinde olsam ben cocugumu goturmezdim boyle bir gorusmeye. Uygun gormezdim boyle bir davranisi. Bunu yapmayacagim gibi, gorusmenin tumunde genclerin yaninda bulunmazdim ki kendilerine konusmak icin guzel bir firsat dogsun.

Gorusmeye benim de bir arkadasimla gittigimi dusunun. Bu hangi mantiga sigar? Yuvarlak masa gorusmeleri mi yapacagiz?

Tamamiyle ozguvenle alakali bir durum bu.

Herseyin bir uslubu olmali.

Ne olursa olsun bana fazlasiyla garip geldi. O kuzeninin yerinde olsam ben cocugumu goturmezdim boyle bir gorusmeye. Uygun gormezdim boyle bir davranisi. Bunu yapmayacagim gibi, gorusmenin tumunde genclerin yaninda bulunmazdim ki kendilerine konusmak icin guzel bir firsat dogsun.

Herseyin bir uslubu olmali.

Ama bunlarin hepsi kuzenden kaynaklanan seyler. Adam kadina kalk git demeyecek kadar ince bir insanmis demek ki. Bi de tanistirdigi icin gonul borcu hissediyordur kirmamaya calisiyordur. Tabi bunlarin hepsi tahmin, ikisini de goren tanisan sizsiniz biz ancak olasiliklara dayali yorum yapabiliyoruz

X