- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumunuzu alkisliyorum.
Ben katiliyorum, ortamda gerginlik olmamasi icin en iyisi baska insanlarin da olmasi.
Ya cocugun da gorusmeye mudahil olmasi peki?
Orasi bana da garip geldi, yani 3 kisi garip bir durum, 3 garip bir rakam. 4 kisilik grupta mesela muhabbet doner ama 2 erkek bir kadin, garip.
Acaba sizin de arkadasinizla gelmenizi mi bekledi ?
Gelmeden once arkadasimi getircem dedi mi?
38 yasinda bir adam + 35 yasindaki kuzeni + kuzeninin 12 yasindaki oglu
Adami beğenmediniz de, içinizi rahatlatacak bir destek ariyorsunuz sanirim daha çok.
Yani ben cidden cozemedim, adam aile bulusmasi mi yapmak istedi nedir
Ortam nasildi peki, ne konustunuz, iyi vakit gecirdiniz mi?
Bence de adamın özgüvensizliğinin işareti. Bir buluşma daha olacak mı?
Neden boyle bir destek arayayim ki? Garip bir durumun nedenlerine inmeye calisiyorum.
Pek çok farkli yorum yapilmiş fakat siz sadece olayın çok garip olduğu temali yorumlar üzerinde durmuşsunuz. Buna istinaden söyledim. Sonuçta burada sadece gördüğümüz kadariyla konuşabiliyoruz.
Kucuk cocugun boyle bir gorusmede var olmasini cok garipsedim. Cocugun babasi evdeymis, desem ki cocugu birakacak kimse olmadigindan getirdiler, o da degil.
Çocuk kimin çocuğu? Sizi taniştiran kadinin çocuğu mu? Eğer oyleyse muhtemelen kadinin işguzarligidir. Gereksiz bir katilimci olmuş cidden.
Üçü el ele tutuşarak mı geldiler bari?
Eğer çekindiği için böyle bir şey yaptıysa özgüveni yok, cesareti de. Koskoca adam okulun ilk günü annesinden ayrılmak istemeyen birinci sınıf talebesi gibi gelmiş.
Diğer bir ihtimal aracı kadın kendi istemiş olabilir, meraklı biriyse falan. Buna izin vermesi de pek hoş değil. Evliliğine başkalarının müdahale etmesine göz yuman erkek tipi olduğunun belirtisi gibi.
Aracıyla tanıştırılan insanların ilk buluşmasında racının da olması alışılmadık bişey değil. Bunun adamın özgüveniyle alakası yok. Bir de çocuğa niye bu kadar takıldınız ki? Çocuğun gelmenüsinin ne gibi bir sakıncası var? Ben anlam veremedim tepkilerinize.
Bir fonksiyonu olması gerekmiyor. Ebeveyninin yanında gelmiş bir çocuk. Sizi çocuk konusunda bu kadar geren, rahatsız eden nedir?Cocugun boyle bir gorusmedeki fonksiyonu nedir sizce?