Nasil bir adam olabilir?

Arkadaslar, durumu normal gormek pek olasi degil. Cekingenlik diyorsunuz ama bu adam 15 yildir calisma hayatinda ve hic mi bir bayanla karsilikli oturup konusmadi? Neyden cekiniyor ki? Muhafazakar falan da degilim ki desem nabza gore serbet veriyor.

Dusunun; hayir isi icin yalniz 38 yasindaki bir adam degil, toplam 3 kisi geliyor cocuk dahil. Cocuk da var gorusmede. Bu ayrinti cok onemli.

Ayrica, aile dostumuz tum gorusmede bizimleydi. Bir sure kalip sonra biraz yalniz biraksaydi amenna ama sanki cocuk kendini ifade edemiyor da bu kadin durumu idare ediyor gibiydi.

Velhasili, ben derim ki bu panorama bir zihniyet disavurumu.

Not: Adam muhafazakarmis.

Ya cocugun da gorusmeye mudahil olmasi peki?

Orasi bana da garip geldi, yani 3 kisi garip bir durum, 3 garip bir rakam. 4 kisilik grupta mesela muhabbet doner ama 2 erkek bir kadin, garip.

Acaba sizin de arkadasinizla gelmenizi mi bekledi ?

Gelmeden once arkadasimi getircem dedi mi?

Orasi bana da garip geldi, yani 3 kisi garip bir durum, 3 garip bir rakam. 4 kisilik grupta mesela muhabbet doner ama 2 erkek bir kadin, garip.

Acaba sizin de arkadasinizla gelmenizi mi bekledi ?

Gelmeden once arkadasimi getircem dedi mi?

38 yasinda bir adam + 35 yasindaki kuzeni + kuzeninin 12 yasindaki oglu

Neden boyle bir destek arayayim ki? Garip bir durumun nedenlerine inmeye calisiyorum.

Pek çok farkli yorum yapilmiş fakat siz sadece olayın çok garip olduğu temali yorumlar üzerinde durmuşsunuz. Buna istinaden söyledim. Sonuçta burada sadece gördüğümüz kadariyla konuşabiliyoruz.

Pek çok farkli yorum yapilmiş fakat siz sadece olayın çok garip olduğu temali yorumlar üzerinde durmuşsunuz. Buna istinaden söyledim. Sonuçta burada sadece gördüğümüz kadariyla konuşabiliyoruz.

Kucuk cocugun boyle bir gorusmede var olmasini cok garipsedim. Cocugun babasi evdeymis, desem ki cocugu birakacak kimse olmadigindan getirdiler, o da degil.

Üçü el ele tutuşarak mı geldiler bari?

Eğer çekindiği için böyle bir şey yaptıysa özgüveni yok, cesareti de. Koskoca adam okulun ilk günü annesinden ayrılmak istemeyen birinci sınıf talebesi gibi gelmiş.

Diğer bir ihtimal aracı kadın kendi istemiş olabilir, meraklı biriyse falan. Buna izin vermesi de pek hoş değil. Evliliğine başkalarının müdahale etmesine göz yuman erkek tipi olduğunun belirtisi gibi.

Kucuk cocugun boyle bir gorusmede var olmasini cok garipsedim. Cocugun babasi evdeymis, desem ki cocugu birakacak kimse olmadigindan getirdiler, o da degil.

Çocuk kimin çocuğu? Sizi taniştiran kadinin çocuğu mu? Eğer oyleyse muhtemelen kadinin işguzarligidir. Gereksiz bir katilimci olmuş cidden.

Ilk cumleniz cok hostu. :)

haber vermedi sanırım,sürpriz olmuş size :)

demek ki kendi bir sakınca görmedi...
ama yani....yinede hoş değil...
bunu bir bayan yapsa bi derece hak veririm
ama erkek yapınca komik oldu...
bence 2.bir buluşma daha sağla bakalım...

hiç konuştunuz mu o günden sonra
hakkında ne düşünuyor bilgin var mı?

Aracıyla tanıştırılan insanların ilk buluşmasında racının da olması alışılmadık bişey değil. Bunun adamın özgüveniyle alakası yok. Bir de çocuğa niye bu kadar takıldınız ki? Çocuğun gelmenüsinin ne gibi bir sakıncası var? Ben anlam veremedim tepkilerinize.

Cocugun boyle bir gorusmedeki fonksiyonu nedir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…