ilk yıllar el kol şakasıyla vuruyordum, olur ya el kol şakası kız allah seni diye vururuz ya.. ondan rahatsız olan bir eşim var.. 2 yıl kadar uğraştı benimle bıraktım bu el kol durumumu..Baskın bir karakterim var dürüstlüğümle bilinirim.. dostlarımızla sohbet ederken güzel konuştuğm için ve mantıklı bir kadın olduğm için ortamlarda hep dinlenirim..eşim dinlenmemden rahatsızlık duyduğunu belirtiyor sen niye bu kadar baskınsın diyor..buna da dikkat etmeye başladım napiyim ben mi beni dinleyin diyorum napiyiimmm? sevgili olan bir arkadaşmzvar yanımızda öpüştü yanımızda para mevzusundan kavga ettiler ve ben onlarla bir daha görşmek istemediğimi söyledim bana uymuyor dedim .. bundan da rahatsız oldu niye kimseyi beğenmiyorsun genellemesine getirdi bi ara bunu da yaşadık..bana güvenmiyorsun diyor bir de mühendis olacaktım ben 2. üniversityi okuyacaktım örgün eğitim göreceğim diye kıskançlık yapıp beni göndermedi...ben de önümü kestin geleceğime engel oldun dedim bu kavgamızda bunu da dile getirdi hayatına engelim ben dedi.. yolunu kesiyorum dedi.böyle aklıma gelenler.. ilk yıl cocuk düşünmedik 5 yıl boyunca da cocuğumuz cok istememize rağmen olmadı , ikimizin de bir problemi yok doktor kontrolünde tedavi oldum yardımcı oldular fakat yine olmadı bu yıl sonunda aşılamaya karar vermiştim kısmette boşanmak kelimesinin evimizde konuşulacağı varmışya canım sen bu adama nasıl davranıyordun ki daha önce??bir tekme meselesni erkeklik gururuna bağlamış anlayamadım.Yani çok hırcın dengesiz davranısları olan birimisin?Ortamlarda idare mi eder seni??Biraz kendinden de bahsetsene yani bu mevzudan ayrılık noktasına gelmeniz cidden şaşırtıcı.Adam seviyor belli ama onu yormuşssun bu ilışkiye inancı kalmamış sanki?Neden çocugunuz yok ayrıca?İstemediniz mi?Olmadımı?Affedılemeyecek bişey degıl yaptıgın ama onu da dinlemek lazım