- 5 Ocak 2012
- 1.314
- 610
- 123
- 36
- Konu Sahibi bayankirpikk
-
bravo bizehmm. tebrikler. kadın erkek eşitliğinde çağı 25 sene geriye çekmeyi başardınız.
Konu sahibinin iki sene sonraki konusu: Eşim hiç yardımcı olmuyor, ne yapabilirim...
tabikide belki haklısın tecrübelisiniz sonuçta :) sanırım çok romantik düşünüyorumo kaçınılmaz.. işin kötü tarafı 2 seneyi rahatlık içinde geçiren adamın gerçeğe adapte olma süresi de +5 yıl resmen
konu sahibi hevesini ve niyetinin iyiliğini anlıyorum.. ama her zaman bu heveste olmayacağın gün gelecek.. hasta olacaksıni yorgun olacaksın, yatmak isteyeceksin, hiçbir şey yememe pahasına o günü boş geçirmek isteyeceksin ve eşin "aaa bu neden ütülenmemiş" ya da "yemek yok mu" ya da "hep ıspanak mı yiyeceğiz biz ya, benim canım dolma istedi" dediğinde şuradaki nickleri tek tek toplayıp "helppppppppppp" diye haykıracaksın..
neden tepki göstereyim ki tabiki sorabilirim :) ama burası sencede daha kalabalık tecrübeli değil mi çevremde hep evlenmemiş arkadaşlarım çünkü :)Simdi tepki verecegin kkesin de diyeyim bari.evli ve calisan arkadaslarin yok mu hic cevrende ya da ailende onlara sorabilirsin dimi ?
istediğim şey tam olarak bu çok teşekkür ederim öneriniz için :)Iyide konu sahibinin sormadigi herseye cevap verilmis masallah
Konu sahibi secimini yapmis, nisanlisina birseyler yapabilmenin hevesinde. Allah askina alistirma vs diyen hanimlar yeni evlendiginizde sizlerde buyuk heveslerle sunu da yapayim bunu da yapayim diye dort donmussunuzdur.
Bunu tecrube etmek konu sahibinin sorunu.ilerde pisman olur veya olmaz onun bilecegi birşey.
Konuya gelecek olursak canim bende calisan bir bayanim. Bu aksamin yemegini dun aksam yaptim mesela.eve geldigimde sadece salata ve sofra kurma isi kaliyor.
Salatayi eşim yapiyor cogu zaman.yemekler isinana kadar bende sofrayi kuruyorum.
Nisanlin yemeginizi yapiyorsa sende tatlilar yapabilirsin cay yanina
inşallah olmam teşekkürlerBu kıvamda devam et bence, ilerde çok pişman olabilirsin
İşi bırakabilirsin mesela bu zihniyetteysen. Adamın ayakları da yıkanmalı tabii sonra yıkadığın suyu da içmelisin sonuçta sen hanımsın hizmet etmelisin...o yorulmasın benim evin hanımı ben ona hizmet edeyim
Geyşa fantazisi vardır belki ne biliyorsungeyşa zihniyetli olmayın
İşi bırak evinin kadını ol o zaman. Ayaklarını da yıkarsın belki.
Hizmet etmek neden sevgi göstergesi olsun ki??? Yani yemek işi var yapılması gerekiyor , bu kadar. Bu kadar geyşa zihniyetli olmayın. Sevilmek için köle/paspas/geyşa olmaya gerek yok, karakterinizi eritmeden birey kalarak da sevilebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?