NASIL BAŞA ÇIKARIM

bayankirpikk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
167
134
23
Kızlar merhaba
Nişanlımla aynı evde kalıyorum. ikimizde çalışıyoruz ben muhasebeciyim oda cafe işletmecisi. ben aksam saat 7 de işten çıkıyorum oda 4 te çıkıyor. haliyle evde çok fazla yemek yapamıyorum haftada 5 evde yapılıyorsa 2 mutlaka dışardan söylüyoruz. evde yapılanlarıda genelde nişanlım yapıyor. ben erken geliyorum sen geç geliyorsun yorulma diyo bana genelde yemekler ondan ben istiyorum ki o yorulmasın benim evin hanımı ben ona hizmet edeyim ama yetişemiyorum işten gel evi topla yemek yap bulaşık çamaşır derken ben benden gidiyorum. siz nasıl yemekleri yetiştiriyosunuz bana akıl verin lütfennn

Evlenin işten de çık otur evinde yap istediğin gibi aksama kadar yemekler pastalar börekler yani nasıl olcak adam düşünceli ne güzel yaparsa yapsın sanki ne olcak

çalışıyorum, üstüne 2 tane de bebiş var.. haftanın 2 günü (1 hata içi+ 1 hafta sonu) dışarıdan yiyoruz, geri kalan günlerde de kim ne yaparsa onu yiyoruz aman eşim yorulmasın gibi bir düşüncem yok, hayat müşterek ortak yorulmak zorundayız yapacak bir şey yok :)

ne güzel buda sizin düşünceniz. bense ona hizmet etmekten yaptıklarımı beğenmesinden çok keyif alıyorum

niye ona hizmet edesiniz ki? niye böyle saçma bir düşünceye sahipsiniz?
şimdi 1.si bu benim düşüncem ve sama olduğunu düşünmüyorum. 2.si yazdığınız sizin düşünceniz saygı duyuyorum. hizmet demek adamın kölesi olmak değil böyle anladıysanız tabiki saçma gelir seize iyi akşamlar dilerim

Eşim çalışıyor ben de çalışıyordum. Yarı yarıya yapardık. Hafta sonları hep ondan. Şimdi evdeyim 2 senedir kızımı büyütüyorum. Hala yarı yarıya yemekler. Yalnız 2 senedir temizlik sadece benden...

+10 senelik evli bir kadın olarak naçizane minik bir akıl vereyim sana konu sahibi, şimdi memnun olması için gönüllü yaptığın iyilikler kısa bir süre sonra vazifen olarak bir ömür üzerine kalacak haberin olsun :) evlendiği ilk 2 sene iç çamaşırlarına kadar ütüleyen ofiş, tecrübe merkezinden bildirdi

hahahah belkide haklısın canım :) yaşayıp görücez bakalım biz 3 senedir aynı evde yaşıyoruz gelecek günler ne gösterir bilemem:):)

Konu sahibinin iki sene sonraki konusu: Eşim hiç yardımcı olmuyor, ne yapabilirim...

eve yardımı tutun

Öğrenciyim, anamın evindeyim ve neredeyse hiç yemek yapmıyorum saygılar :)
Şimdi annem de çalışıyor, babam da. Babam birkaç yemeği iyi yapar, et ve tavuk sote gibi. Bazen o bunları pişirir.
Annem de yaparsa tek çeşit bir şey yapar.
Bana gelince de kardeşim dışarıda yememişse, mızmızlanacaksa onu doyurmak amaçlı bir şeyler yaparım bazen. Yani canım isterse pişiririm. He ama haftalık temizlik bana ait genelde.
Evlenirsem de her gün yemek pişireceğimi sanmıyorum, ben onun eşi olacağım aşçısı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…