• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NASIL BAŞA ÇIKARIM

Iyide konu sahibinin sormadigi herseye cevap verilmis masallah
Konu sahibi secimini yapmis, nisanlisina birseyler yapabilmenin hevesinde. Allah askina alistirma vs diyen hanimlar yeni evlendiginizde sizlerde buyuk heveslerle sunu da yapayim bunu da yapayim diye dort donmussunuzdur.
Bunu tecrube etmek konu sahibinin sorunu.ilerde pisman olur veya olmaz onun bilecegi birşey.
Konuya gelecek olursak canim bende calisan bir bayanim. Bu aksamin yemegini dun aksam yaptim mesela.eve geldigimde sadece salata ve sofra kurma isi kaliyor.
Salatayi eşim yapiyor cogu zaman.yemekler isinana kadar bende sofrayi kuruyorum.
Nisanlin yemeginizi yapiyorsa sende tatlilar yapabilirsin cay yanina

yok valla ne yeni evlendiğimde ne de şimdi dört dönmüyorum hiçte heves etmiyorum..
evimin hanımı olmak için doğmadığım kesin :)

yapı meselesi sanırım bu işler...

Neden bukadar kim ve öfke dolusunuz ben erkeğimin kölesi olmucam sadece onun yaptıklarımı beğenmesi hoşuma gidiyor bukadar sert tepkileriniz neden?

Çalışıyorum ama 5te evimdeyim , en son ne yemek yaptığımı hatırlamıyorum :D şimdi kocam yok gerçi tekim evde hiç yapasım gelmiyor da kocam varken de değişen pek bişey yoktu, işten gelince tek yapmak istediğim köşemde miskin miskin uzanmak , bişeyler izlemek , nette takılmak bazen de kitap okumak...

Vücut yorgunluğum olmuyor da kafam balon gibi oluyor iş çıkışı. Eşim yardım ederse bişeyler yapıyoruz etmezse geçiştirecek bişeyler hazırlıyoruz yada dışardan alıp geliyoruz eve direk. Bir de zaten biraz ara verince hiç yapasım gelmiyor

Bana geyşayı açıklar mısınız ne alakası var ya lütfen yorum yapmam için yapmayın rica ediyorum

Ya niye böyle bir yakıştırma yapınca kızdınız? Evet ben böyle erkeğine paşa muamelesi yapıp "aman o yorulmasın bunu da ben yapayım onu da ben yapayım" diye çabalayıp duran kadınların bir geyşadan farksız olduğunu düşünüyorum. Hatta bir de dışarıda çalışıyorsunuz, bir geyşa bile sizden rahattır her halde. Geyşa ya benzettiğim için özür dilerim cidden.
Hoşunuza gitmeyen bir yorum olduğunda hemen köpürmeyin yoksa sinirleriniz gerilir, erkeğiniz üzülür. Yorum yapmak için yorum yapmayı açıklar mısınız siz de rica etsem?

Ya niye böyle bir yakıştırma yapınca kızdınız? Evet ben böyle erkeğine paşa muamelesi yapıp "aman o yorulmasın bunu da ben yapayım onu da ben yapayım" diye çabalayıp duran kadınların bir geyşadan farksız olduğunu düşünüyorum. Hatta bir de dışarıda çalışıyorsunuz, bir geyşa bile sizden rahattır her halde. Geyşa ya benzettiğim için özür dilerim cidden.
Hoşunuza gitmeyen bir yorum olduğunda hemen köpürmeyin yoksa sinirleriniz gerilir, erkeğiniz üzülür. Yorum yapmak için yorum yapmayı açıklar mısınız siz de rica etsem?
Evet belliki mutlu değilsiniz iyi akşamlar

Mutlu etmek için çırpınmayın çünkü onların hepsi bir zaman sonra değersizlik ve saygı duymama olarak geri dönüyor. Burada yüzlerce konu okuduk bu şekilde.
Hayat müşterektir olayını yaşıyorsunuz. Üzerinden sorumluluğu almayın. Böyle güzel güzel devam etsin işte..

Bir gun onceden yapiyorum,cok yorgunsam kolay biseylerle gecistiriyorum.Zaman zaman keyif olsun diye disarsan da soyleriz o kadar da olsun ya calisan insanlariz sonucta

biz de sevgiliyken eşimle birlikte kalıyorduk. çalıyorken bir gece önceden yapıyordum ya da izinli olduğum vakit yemek yapmayı seviyorum bilgisayarda film izleyerek ohhh şu aralar çocuktan yapamıyorum özledim mutfağı

Evet belliki mutlu değilsiniz iyi akşamlar

Şu yorumdan mutlu olmadığını nasıl anladınız? Gerçekten çok merak ettim.

İşten çık ve hanımlığını yap.

Hem iş hem ev çok yorar , doğru düzgün hanımlık yapılmaz. Valla bu adam zamanla bıkar benden söylemesi. Hanımlık önemli.

Mesele ben hanımlığımı doğru düzgün yapmaya çok önem veririm. Hatta bazen tuvalete gitmeye bile vaktim ve enerjim olmaz.

'Hanım' olabileceğine emin misin? Şimdiden gözün korktu. Hanım dediğin kocasına iş yaptırmaz. Ayıp ayıp.

Bir HANIM olarak , kocamın etrafında 4 değil 44 dönerim. Hanımlık bunu gerektirir.

Mesela o yüzünü yıkayana kadar ben havlusunu ısıtıp, banyonun önünde beklerim. Böyle bir zevk yok!

Hanımlık...

Back
X