- 3 Nisan 2014
- 36.172
- 147.556
- 798
- Konu Sahibi bayankirpikk
-
Iyide konu sahibinin sormadigi herseye cevap verilmis masallah
Konu sahibi secimini yapmis, nisanlisina birseyler yapabilmenin hevesinde. Allah askina alistirma vs diyen hanimlar yeni evlendiginizde sizlerde buyuk heveslerle sunu da yapayim bunu da yapayim diye dort donmussunuzdur.
Bunu tecrube etmek konu sahibinin sorunu.ilerde pisman olur veya olmaz onun bilecegi birşey.
Konuya gelecek olursak canim bende calisan bir bayanim. Bu aksamin yemegini dun aksam yaptim mesela.eve geldigimde sadece salata ve sofra kurma isi kaliyor.
Salatayi eşim yapiyor cogu zaman.yemekler isinana kadar bende sofrayi kuruyorum.
Nisanlin yemeginizi yapiyorsa sende tatlilar yapabilirsin cay yanina
Evet var tatlım sanada tavsiye ederim çok güzel oluyoGeyşa fantazisi vardır belki ne biliyorsun
Bana geyşayı açıklar mısınız ne alakası var ya lütfen yorum yapmam için yapmayın rica ediyorumGeyşa mısınız siz yahu?
Yok canım ben efendi olmayı tercih ederimEvet var tatlım sanada tavsiye ederim çok güzel oluyo
Çirkinleşmeyin lütfenYok canım ben efendi olmayı tercih ederim
Bana geyşayı açıklar mısınız ne alakası var ya lütfen yorum yapmam için yapmayın rica ediyorum
Evet belliki mutlu değilsiniz iyi akşamlarYa niye böyle bir yakıştırma yapınca kızdınız? Evet ben böyle erkeğine paşa muamelesi yapıp "aman o yorulmasın bunu da ben yapayım onu da ben yapayım" diye çabalayıp duran kadınların bir geyşadan farksız olduğunu düşünüyorum. Hatta bir de dışarıda çalışıyorsunuz, bir geyşa bile sizden rahattır her halde. Geyşa ya benzettiğim için özür dilerim cidden.
Hoşunuza gitmeyen bir yorum olduğunda hemen köpürmeyin yoksa sinirleriniz gerilir, erkeğiniz üzülür. Yorum yapmak için yorum yapmayı açıklar mısınız siz de rica etsem?
Evet belliki mutlu değilsiniz iyi akşamlar
Ya niye böyle bir yakıştırma yapınca kızdınız? Evet ben böyle erkeğine paşa muamelesi yapıp "aman o yorulmasın bunu da ben yapayım onu da ben yapayım" diye çabalayıp duran kadınların bir geyşadan farksız olduğunu düşünüyorum. Hatta bir de dışarıda çalışıyorsunuz, bir geyşa bile sizden rahattır her halde. Geyşa ya benzettiğim için özür dilerim cidden.
Hoşunuza gitmeyen bir yorum olduğunda hemen köpürmeyin yoksa sinirleriniz gerilir, erkeğiniz üzülür. Yorum yapmak için yorum yapmayı açıklar mısınız siz de rica etsem?
Evet belliki mutlu değilsiniz iyi akşamlar
Nişanlısınız ve romantik düşünüyorsunuz.
Keyifli hizmet etmeler diyelim madem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?