Merhaba arkadaşlar. ben 30lu yaşlarında hala kendine bakım vermeyi öğrenememiş bir kadınım malesef. Anneden görmeyince, içinden de gelmeyince bu güne kadar olmadı ama ben bundan sonra birşeyleri değiştirmek istiyorum. Şöyle Işıl Işıl parlayan, bakımlı, kendini seven güzel kadınlar benimle paylaşacağınız sırlarınız neler?
Öncelikle, kesinlikle kıl tüy sorununu gidermek lazım (varsa tabii). Lazere gidin mutlaka.
İyi bir dermatolog bulup cilt bakımına başlayın, evde de rutine devam edin.
Saç şekli ve rengi de önemli, bunun için de arkadaş, kuaför vs. danışabilirsiniz.
Diş bakımı, düzenli duş, deodorant ve doğru parfüm seçimi, manikür ve pedikür, sürekli olmasa da oje sürmek,...
Kılık kıyafet de, herkesin giydiği şeyler ve o anki moda olan parçalar değil de vücudunuza ve yaşınıza uygun, fresh bir görüntü verecek şeyleri tercih edebilirsiniz.
Kan değerlerinize de baktırın Demir, B12, D, Magnezyum, Çinko ve kolajen, ekstra vitaminler de kullanıp vaktiniz varsa spora da başlayabilirsiniz.
Meditasyon ve olumlamalar da iyi gelir. İmkan varsa terapi, bilinçaltı gibi şeylere de başlayabilirsiniz.
Sosyal medyanız varsa güzel paylaşımlar yapıp dişil enerji de yayabilirsiniz.
Çay, kahve, sigara, dedikodu, sağlıksız beslenmeden uzak durun.
Umarım kendinize daha çok sever, beğenirsiniz