Evet ama bir arkadasına caldırmıs benim hesabıma girip birseyler yaptıktan sonra cok kolay bir sekilde calınmıs ama ne yaptıgını bilmiyorum.Ben anlamadım.arkadasiniz mı çalmış hesabı.
Yuhh bence bunun altında farklı şeyler var.acaba size kafayı takmış bir erkek yaptırmış olabilir mi?yani bu basit bişey değil peşini birakmayinEvet ama bir arkadasına caldırmıs benim hesabıma girip birseyler yaptıktan sonra cok kolay bir sekilde calınmıs ama ne yaptıgını bilmiyorum.
Yok erkek işi oldğunu sanmıyorum yapan tamamen o arkadasım ama yediremiyorum o kadar yakın olduğumuz için cok büyük bir yanlış değil mi ben o kadar mutsuzken gözümün icine bakarak hic bir sey olmamıs gibi davranması hic gitmiyor gözümün önündenYuhh bence bunun altında farklı şeyler var.acaba size kafayı takmış bir erkek yaptırmış olabilir mi?yani bu basit bişey değil peşini birakmayin
Nasıl söylemeliyim peki dün gece sabaha kadar düsündüm cıkamıyorum isin icinden kardesten öte gibiydi benm icin cok sorunları var biliyorum psikolojik olarak ama ben hak etmedim onuda biliyorumArkadas ,dost yok artik ..
Hic bosuna aramayin ..
Bence catir catir soyle suratina ..
Valla canm o arkadaşi hayatından çıkar bugün bunu yapan yarın neler yapmaz.hayir yani amac ne? Bırak yılların fedakarligini falan,insanlar kötü.buda tecrübe olmuş sanaYok erkek işi oldğunu sanmıyorum yapan tamamen o arkadasım ama yediremiyorum o kadar yakın olduğumuz için cok büyük bir yanlış değil mi ben o kadar mutsuzken gözümün icine bakarak hic bir sey olmamıs gibi davranması hic gitmiyor gözümün önünden
Savcılığa gidecğimi söylediğimde kac yıldır numarasını değiştirmeyen insan ertesi gün numarasını değiştirdi ve sonra yüzüme bakıyor konusuyor hic bir sey olmamıs sanki o yapmamıs gibi nasıl söylemeliyim gece gündüz birlikte olduğum insandı birdearkadaşa bak düşmandan beter. Hayatınızdan çıkarın bence ama çıkarmadan önce de güzel bir süründürün savcılığa şikayet ederek.
Bende aynısını düsünüyorum canım sadece amac ne bunu bilmiyorum nasıl bir kin beslemek bu yapılanların hic mi değeri yoktu ne zaman dısarı cıksak yemek yesek hep ben ödedim bunun icinde oda duysun diye yedirdiğim icirdiğim helal olsun ama hakkım varsa helal etmiyorum yazdım paylastım bunu bile düsünüyorum acaba cok mu ağır diye ama onun nasıl böyle bir sey yaptıgını anlayamıyorumValla canm o arkadaşi hayatından çıkar bugün bunu yapan yarın neler yapmaz.hayir yani amac ne? Bırak yılların fedakarligini falan,insanlar kötü.buda tecrübe olmuş sana
Yaptım diye söylemiyorum inanın sadece nasıl insan bu kadar kör olabilir nasıl en yakınım dedikleri yapar onu anlayamıyorumO kadar fedakarlıktan sonra ayıp gerçekten ya.
Anlıyorum canım hemde çok iyi anlıyorum.Yaptım diye söylemiyorum inanın sadece nasıl insan bu kadar kör olabilir nasıl en yakınım dedikleri yapar onu anlayamıyorum
Ama nasıl konuscağımı bilmiyorum ayrıcada kabul etmez gibi geliyor inkar edecektir o zaman ne yapacağımSavcılığa verin bence de. Onu yapmazsanız bile en azından bu konuyu bi yuz yuze konuşun. Belki başka bir şey vardır işin içinde.
Savcılığa vermeyi düşünüyor musunuz? Gecen bisey okumuştum 80 yaşındaki bir avukat demiş ki "60 yıllık avukatlik hayatımda gördüğüm davaların büyük bölümü birbirine güvenen insanlar arasındaydı." Bu konu bana bu sözü hatırlattı.Ama nasıl konuscağımı bilmiyorum ayrıcada kabul etmez gibi geliyor inkar edecektir o zaman ne yapacağım