nasil anlatsam bilmiyorum +18

ses kaydı yap ailene dinlet önce sonra da ailenle ne yapabileceğinizi düşünüp karar verin bu işte tek basına olma

adamın babasıyla annesi biliyomuymuş oğlunun durumunu?

Gozlerim fal tasi gibi acildi..
Omru hayatimda boylr bi evlilik teklifi duyucagimi sanmiyorum hic.

Ses kaydı yapmak bir suçtur. Yakalanırsan veya birisi duyarsa dava açsa kazanır, başın ağrır.Ses kaydına ne gerek var anlamadım, evli değilsin bişey değilsin ayrılırsın olur biter, tek nişan atan sen değilsin,yanlış yönlendirilme.

ağlıycak ne var ki istiyosan kafana yattıysa olur diyceksin istemiyosan da olmaz diyip hayatına devam ediceksin sorun ne anlamadım?

Valla ben bekar olsam boyle bisey olsa ve aksatmadan heray bana 15 bin gelecek ayri ev acilcak kafama gore yasayacagim emin olursam evet derdim sonucta hem onun sirri gizli kalacak bizim evlilikte kagit ustunde olacak ben yine hayatima bakicam bence on numara
Hicte onur seref meselesi yok burda kandirsa neyse ama acik acik soylemis adam
Paravan yapip evlenmek,parasi icin evlenmek, yurtdisi icin evlenmek varda adam anlasmali kandirmadan teklif yapincami seref meselesi oluyor kabul eder etmez o ayri

Arkadaslar bu arada ben babama soyledim oglen canin sagolsun bana damatmi guzel kizima es mi yok dedi aglastik fln canim babam ya..yarim saat once de o aradi o da soylemis kiyamet cikmis tabi onlarda.annesi aradi demin cok uzgunum hicmi donusu yok dedi bende hyr malesef fln dedim seni kendi kizim gibi sevdm arasira konusalim goruselim dedi hatta bu arada oglan ailesine tipi olmadigimi (bu kisim dogru iste) ve bana isinamadigini ailesi cok istedigi icin denedigini ama olmadigini soylemis.neyse hayatimin en iginc gunlerinden biriydi hak verirsiniz ki..yardimci olan herkese tskler.

Reactions: s u

Topluca gecmis olsun size

Hay ben böyle işin! Hiç değilse dürüst davranmış diyeceğim ama hangi hakla seni para ile satın alabileceğini sanıyor ki bu terbiyesiz! Neyse hayatım üzülme, ailen de üzülmesin. Evlendikten sonra öğrenmek vardı işin ucunda.

bana bir adam evlilik teklif etmişti çalıştıgım yerden.
aylık belli bir para bağlayacakmış. herkes bizi evli sancakmış ama o bir kişiye bağlı kalamazmış. arasıra eve gelirmiş. ben de istediğim kişiyle beraber olabilirmişim ama dışarı çaktırmayacağız. bu arada geldiği günler benimle de birlikte olacak. hatta aramıza farklı insanlar da katılabilir dedi. hayatımın şokunu yaşadım. yasım daha 18di...

Su an durumuma sukrettim sizinki daha bi beter sanki gecmis olsun

Su an durumuma sukrettim sizinki daha bi beter sanki gecmis olsun
hiçsorma. neye uğradıgımı şaşırıdm. ve benden 17 yaş büyük, çocuk falan da istiyormuş.. ulan babam yaşındasın şerefsiz.... çok da saygın birine benziyordu oysa..

bence sen dua et şanslısın, ya adam evlendikten aylar yıllar sonra itiraf etseydi ?
çok daha kötü olurdu, neresinden dönersen kar..

1 tane dengesiz çıktı diye de ümitsizliğe kapılma ama her zaman temkinli yaklaş...

büyük geçmiş olsun.iyiki söylemiş böyle biri olduğunu.allah korusun ya evlendikten sonra deseydi yada bir süre sonra deseydi.zaten ilk sayfalarda da yazmışsın yavaş yavaş hoşlanmaya başlıyodum ondan diye.sevseydin nice olurdu halin.
bundan sonra gitsin kendi kriterlerine göre birini bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…