- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
Vermezse durumunu herkese anlatmakla tehdit ederimAdamın düzenli olarak bu parayı vereceği ne malum ? Güvenilir biri olduğu ne malum ? Belki çok başka planları var. Bilemeyiz ki.
Bu arada konu eskiymiş. Bari neler yaşandı ne oldu me bitti onu öğrenseydik.
Gözüm kapalı kabul ederdim valla, hatta ben de kendime yurtdışında ev tutar yer içer gezerdim. Allah istemeyenlere veriyor işte.
Aylık 15 milyar, iyi bir ailenin gelini, koca tepede dırdır etmeyecek, ben istediğim gibi özgür olacağım ve istediğimle olabileceğim. Buna altın anahtar mı derler, gümüş tepsi mi derler bilmem ama nimet bu nimet. Her ay bir ülkeyi gezerim vallahi.Ben de ben de
Aylık 15 milyar, iyi bir ailenin gelini, koca tepede dırdır etmeyecek, ben istediğim gibi özgür olacağım ve istediğimle olabileceğim. Buna altın anahtar mı derler, gümüş tepsi mi derler bilmem ama nimet bu nimet. Her ay bir ülkeyi gezerim vallahi.
Ay kesinlikle ben bayılırım eşcinsellere.Herif burayı okuyorsa bir mesaj sarkıtıversin
Bir mesaj kadar yakınındayım yumuşak ve zengin abi
Ay kesinlikle ben bayılırım eşcinsellere.
Ben de ben deBen de ben de
Ben de ben de
Hayalimdeki yaşam şekli, bol para, bol alışveriş, rahat yaşam
Gerçekçi olmak lazım yani, evliyim ama kocam yok ama bol param varAbinin amma talibi cikti be.
Abinin amma talibi cikti be.
aynen yaaaa, hem çevrenin evde kaldın baskılarından kurtulurum hem de söylenilen meblayla günümü gün ederim ,adam istediğinle takıl da demiş ohhhh,tam hayallerimdeki yaşam hahahahhAy keske bana da gelse oyle mantik evliligi yapacak biri.
gizli gizli aldatilip salak yerine konmaktansa boyle bastan her sey acik acik belli ne guzel