nasil anlatsam bilmiyorum +18

adam başkasına aşık.hani sen onu seviyorsun ya o da başkasını seviyor işte.3 yıllık birlikteliği varmış.

ayrıca bu vazgeçilecek birşey değil.

bir gün adamı yatağında 3 yıllık sevgilisiyle yakalayacaksın.
Off deme oyle ya.ben onu evlendigimiz gun mutlu ve benimle hayal ederken o goruntuyu konduramiyrm bide bisey sorablir miyim bu tur iliskilerde sadece duygusal olabilme imkani var mi yani sonucta baska ne tur bi iliski olablr ki

Off deme oyle ya.ben onu evlendigimiz gun mutlu ve benimle hayal ederken o goruntuyu konduramiyrm bide bisey sorablir miyim bu tur iliskilerde sadece duygusal olabilme imkani var mi yani sonucta baska ne tur bi iliski olablr ki

bence onu google sor :)

benim takıldığım bir şey daha var bunu kabul edecek çok kız bulur neden sana emreder gibi söylüyor yani her şeyi planlamış senin uyman lazım oh ne ala terbiyesiz

benim takıldığım bir şey daha var bunu kabul edecek çok kız bulur neden sana emreder gibi söylüyor yani her şeyi planlamış senin uyman lazım oh ne ala terbiyesiz
Dedigim gibi annesi beni cok sevdi hatta daha 2 gordugumde tlfonunu gosterdi bana mavis gelinim diye kaydetms beni oglandn cok onla konusup bulusuyodk ztn ve bi arkds daha yazms bu kdr ustume dusmesnin sebebi oglunun durumunu biliyo bnce

sadece duygusal olduğunu sanmam.sen bi araştır onu bence,buradan yazmak garip olacak.üstelik sadece duygusal olsa ne yapacaksın?

Ne biliyim belki ondan sogutabilirim konusup gunah oldugunu fln soyleyeblrlm bilmiyorum

iyi de adam fetva istemiyor ki.sana göre günah belki o inanmıyor bile nereden bileceksin.hem belirli bir yaşa gelmiş 3 yıldır bir ilişkisi var onu neden nasıl vazgeçirebilirsin.

iyilik melekliğini ve kendini kandırmayı bırak ve sen ondan vaz geç.tekrar hatırlamak ister misin bilmiyorum ama o eşcinsel.

arkanıza bakmadan kaçmak gerekirken siz ne yapıyorsunuz neler diyorsunuz anlayamıyorum gerçekten

Vaz geçti sandığınız örnekler homoseksüel değil , biseksüel erkekler. Hayatının belli bir döneminde hemcinsi ile başka bir döneminde karşı cinsle zaman zaman aynı dönemde her ikisiyle ilişki kurabilirler. O dönem hangi partner daha cazipse belki de ona yöneliyorlardır.

Siz sadece size vaat edilen hayata imrenmişsiniz. Arkadaşlık etme , flört etme , adı konmadan bakışmalarla heyecanlanma zamanlarınızda hemen evlilik diye dolduruşa getirmeyin kendinizi.

Dünden bugüne yeri geliyor insan kendini beğenmiyor. Beyefendinin tercihi farklı olmasaydı da belki yarın siz onu beğenmeyecektiniz.

Biraz okuyun , çalışın , bir şeyler için emek harcayın. Karşınızdaki insanı tanımaya odaklayın. Önce arkadaş olun. Hayatınız boyunca o insanla kuru ekmek soğana talimde olsanız arkadaşlık etmek ister misiniz , iyi bir yol arkadaşı mıdır ? Hayatın içinde beraberce yürünür mü bakın önce.

siz kendinzi mi kurtarmak istiyorsunuz yoksa onu düzeltmeye çalışmak mı ?? hayal kurmayın lütfennn

Canım vallahi bende şok oldum . Ama sakın devam etmek gibi bir hatanın içine düşüpte hayatını yakma seni bekleyen daha hayırlı kısmetlerin mutlaka vardır eminim ki güzelde birisindir bir eşcinselle gençliğini heba etme sonradan çok pişman olursun benim tavsiyem ailelere anlaşamadığınızı kafa yapınızın uymadığını bahane ederek ayrılman en mantıklısı ama çocuk kafasında zaten planı yapmış eğer orda sevgilisiyle rahat olmak için seni kullanmak istiyorsa bu dediklerine karşı çıkacaktır ki o zamanda ailene istemediğini söylersin zorla evlendiricek değiller ya ama ben olsam direk konuşmalarımızı anlatırdım en azından ailemde işin gerçeğini bilirdi öylede bir adam öldürmek o kadar kolay değil

konu sahibi bn yazdıklarınızı okudum. yorumları da okudum siz yaşınız gereği olaya biraz masum yaklaşıyosunuz. adam kendi durumunu kabul etmiş, kendisine bi sevgili bulmuş ve hatta bunu size açık açık söylemiş. bi kızla beraber olamayacağını da söylemiş. evlenirseniz de sizle bişey denemeye niyeti yok zaten sizi direk paravan olarak kullanmay niyetli. siz şuan sadece bundan en az zararla kurtulmanın yollarını arayın. bunun için de önce onunla konuşun ben kabul edemem diye sonra da babanıza uygun bi dille biz anlaşamadık ayrıldık diyin yani

Bi daha girmem zaten tesekkurler kalsin yani sizin gibilerin yorumlari.aslinda cocuk da da suc yokmus sizin gibi kadinlar insani essincrllige de surukler intihara dah
haha canım ya sen çok yanlış gelmişsin hadi bakalım madem beğenemiyorsun yandan yandan

bu arada bence de annenin durumdan bi şekilde haberi var ve kendi çapında oğlunu doğru yola getirmeye değiştirmeye çalışıyo. arada hayatı kararan siz olursunuz.

Tesekur ederim inanin okidugum en mantikli yorumlardn biri.ama basta yazamadadm hemen yuklendiler 1 ayda ask mi olur diye.ona bakarsaniz ilk goruste de ask oluyo.zaten konu actm amacm tabikide reddetleri duymk degildi.inanin hayatimda ilk kez boyle biriyle karsilasiyorum ve konu hakkinda hicbi fikrim yok.hatta ne tur bi iliski yasiyolr onu bile anlamadm.ama seviyordum unutcz artk bi sekilde..

Lütfen yorumlara dikkat edelim.
Konuyu yorumlayalım ve konu dışına çıkmayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…