nasil anlatsam bilmiyorum +18

bana bir adam evlilik teklif etmişti çalıştıgım yerden.
aylık belli bir para bağlayacakmış. herkes bizi evli sancakmış ama o bir kişiye bağlı kalamazmış. arasıra eve gelirmiş. ben de istediğim kişiyle beraber olabilirmişim ama dışarı çaktırmayacağız. bu arada geldiği günler benimle de birlikte olacak. hatta aramıza farklı insanlar da katılabilir dedi. hayatımın şokunu yaşadım. yasım daha 18di...
pisliiiikkkk manyak adam hiç allah korkusu yok bunlarda yahu hadi tamam kendin ahlaksizsin başkasını ne diye alet etmeye ugrasiyon ki.sok oldum valla geçmiş olsun kardeşim

siz şanslıymışsınız adamı da takdir ettim en başından dürüst olduğu için.burada bir bayan vardı evli ve çocuğu vardı yıllar sonra eşi eşcinsel olduğunu itiraf etmişti.demek bunu yaşamanız gerekiyormuş.zaman her şeyin ilacıdır.

Canm sana ve Ailene çok geçmiş olsun valla verilmiş sadakan varmış allahtan söylemiş ya evlendikten sonra deseydi. Tamam seçimi onun tercihi ama senin başını neden yaksin ay canm çok sevindim adına.
Allah karşına sevip sevilebilecegin hayırlı bi insan çıkarır insiallah bundan sonra:KK66:))

Canm sana ve Ailene çok geçmiş olsun valla verilmiş sadakan varmış allahtan söylemiş ya evlendikten sonra deseydi. Tamam seçimi onun tercihi ama senin başını neden yaksin ay canm çok sevindim adına.
Allah karşına sevip sevilebilecegin hayırlı bi insan çıkarır insiallah bundan sonra:KK66:))
Insallah cnm insallah bende boyle sans varken gerci..kismet tabi hayirlisi

Simdi duzce kucuk yer. Oglunu evlendirmek uzere olan kac zengin aile vardir ki? Desifre olmayin da.

Ben onun yerinde olsaydim yurtdisina kapagi atmak isteyen veya lezbiyen olupta ailesinin bir erkekle evlendirmek istedigi bir kadinla evlenirdim mutlu mesut yasardim. Bunun icin siradan sakin bir hayat yasamak isteyen birini kullanmasi cok sacma.

Insallah cnm insallah bende boyle sans varken gerci..kismet tabi hayirlisi

Olur be kardeşim herseyin hayırlısı hemde kendini şanslı say artık evlenedebilirdin sonra haberin olabilirdi mesela ondan canm gene ucuz Kurtulmuşsun daha çok bağlanabilirdin sevebilirdin onun için üzülme.artik bundan sonrası iyi olsun canm geçti allahın izniyle

Arkadaslar meraba beni hatirlayan hatirlar diyet gunluklerinden bayadir girmiyodum ve inanin bu konuyla donmek istemezdim.bu arada kilom 110 dan 64 e dustu onu da soyliyim :) gelelim konuya.arkadaslar yaklasik 1 ay once beni istemeye geldiler daha dogrusu o lanet herif beni gormus begenmis sozde tanisdik ailecek yani.1 aydir alti yedi kere anca gormusuzdur ve bulusmalarda cok soguk ama surekli evlilikten soz ediyo.dedim heralde cekingen evlenince falan acilir.ve bana dun soyledikleri karsisinda resmen sok oldum :KK43: dedigi aynen su:bu soyleyiceklerimi birine anlatirsan olumun elimden olr diyerek basladi lafa.sonra da bana escinsel oldugunu.mersinde 3 yillik bi erkek sevgilisi oldugunu ve asla bi kadinla iliski yasayamayacagini soyledi.ben soktayim tabi.dedim e neden 1 aydir evlilik sozleri ediyosun.asil sok burda basliyo dediki evlenicez gostermelik olucak sen ben sevgilim yurtdisina gidicez herkes bizi normal evli sanicak fakat evlerimiz farkli olucak sende orda istedigin gibi yasarsib hayatini aylik 15 bin lira da vercem istediginle birlikte ol falan.tabi ben aglayarak ciktim hemen kafeden ve bunu yapan duzcenin nerdeyse en saygin ve zengin ailelerinden birinin oglu.ben napicam kizlar kimseye soyleywmiyorum.ne diycem yardim edinnn :KK43:((
Anaaaaa daha neler duyacam.:) kabul et bence parayı alır keyfine bakarsın koca kahrı çekmezsin;:KK66:))

+18 mi.. bence +25 hatta +30 olmalı bu konu.
aman allahım.
hiç okumasam daha iyiydi.
rabbim sen namuslu, vicdanlı, ahlaklı insanlarla karşılaştır bizleri

yorum bile yapamıyorum :KK43:

pisliiiikkkk manyak adam hiç allah korkusu yok bunlarda yahu hadi tamam kendin ahlaksizsin başkasını ne diye alet etmeye ugrasiyon ki.sok oldum valla geçmiş olsun kardeşim
ahhh hiç sorma... bir de küçücüktüm :KK43: çok sağol, böylelerinden uzak tutsun tanrı eşimizi dostumuzu...

Ya aytica babam falan kesin gozuyle bakiyo adam gece gunduz soruyo dugunumuz ne zaman ramazandan once yapin diyo bide adamcagiz seviniyo iyi aileye gidicek kizin fln diyo.e ben aileme ne diycem simdi babama onu sevdigimi soyledim sordugunda.e zaten pislik herif o kdr istekliydiki babama baba falan diyodu son bi haftadir.neden diye sorduklarinda ne dicem bdn ;(

sen kendin ayrılma. bu şartları kabul etmiyorum ve evlenmiyorum de. ona söyle nişanı atsın ayrıca da nişanı ben atmam derse herkese anlatırım de. neyse en azından dürüstmüş o hayallerle evlenseydin de hayatın mahvolsa daha mı iyiydi. ama keşke işler bu kdr ilerlemeden söyleseymiş. seni de saf gördü heralde

U

umrumda degil cidden.rezil rusva olsun isterse ve er gec cikar ortaya.annesi babasi demiycekmi torun yokmu diye baskasiyla gostermelik evlense de.dun biraz korkmustum ama suan cidden ne olursa olsun modundayim

bu yaptığın doğru değil eğer konu gerçekse keşke bu kadar detay vermeseydin sonuçta senin hayatınla oynamamış ve doğruyu söylemiş o onun sırrı buna saygı duymak zorundasın inşallah kimliği ortaya çıkmaz

Aylık 15 bin.
Hey yavrum heyyy bazıları için para kum değerinde..:)
Aslında teklif güzel 1 yılda ev alır insan:KK50:
Şaka şaka:KK53::KK53:

Ne ağlıyorsun yahu.
Basacaksın tekmeyi bitecek.
Bu arada dürüst olması, bunları şimdiden öğrenmen büyük şans.

Ya dürüst davranmasaydi diye düşündüm. Asıl kabus o zaman olurdu. Evlisiniz ve eşinizin eşcinsel olduğunu öğreniyorsunuz!
Arkanıza bakmadan ayrılın ve kapatın konuyu gitsin. Geçmiş olsun..

sahsen cocuk evet dürüst davranmıs ama bana seni satın alıcak vs gibi sözler var burda cok fazla cocuk seni ellemicek yurt dısında istedigin gibi yasıcan bide 15 bin ohhh misss
sahsen bana dese hayatımı yasar yurt dısınsa master yapardım valla ohh 15 bin bide ev iste tamam sen zaten asık gibisin hersey allahtan bakarsın cocuk sana belki asık olurdu ne bilcen

X