Off deme oyle ya.ben onu evlendigimiz gun mutlu ve benimle hayal ederken o goruntuyu konduramiyrm bide bisey sorablir miyim bu tur iliskilerde sadece duygusal olabilme imkani var mi yani sonucta baska ne tur bi iliski olablr ki
Arkadaslar meraba beni hatirlayan hatirlar diyet gunluklerinden bayadir girmiyodum ve inanin bu konuyla donmek istemezdim.bu arada kilom 110 dan 64 e dustu onu da soyliyim :) gelelim konuya.arkadaslar yaklasik 1 ay once beni istemeye geldiler daha dogrusu o lanet herif beni gormus begenmis sozde tanisdik ailecek yani.1 aydir alti yedi kere anca gormusuzdur ve bulusmalarda cok soguk ama surekli evlilikten soz ediyo.dedim heralde cekingen evlenince falan acilir.ve bana dun soyledikleri karsisinda resmen sok oldumdedigi aynen su:bu soyleyiceklerimi birine anlatirsan olumun elimden olr diyerek basladi lafa.sonra da bana escinsel oldugunu.mersinde 3 yillik bi erkek sevgilisi oldugunu ve asla bi kadinla iliski yasayamayacagini soyledi.ben soktayim tabi.dedim e neden 1 aydir evlilik sozleri ediyosun.asil sok burda basliyo dediki evlenicez gostermelik olucak sen ben sevgilim yurtdisina gidicez herkes bizi normal evli sanicak fakat evlerimiz farkli olucak sende orda istedigin gibi yasarsib hayatini aylik 15 bin lira da vercem istediginle birlikte ol falan.tabi ben aglayarak ciktim hemen kafeden ve bunu yapan duzcenin nerdeyse en saygin ve zengin ailelerinden birinin oglu.ben napicam kizlar kimseye soyleywmiyorum.ne diycem yardim edinnn ((
arkadaslar aradi acmadim.mesaj atmis nolursun konusmamiz lazim lutfen ac diye.ben de konuscak biseyimiz kalmadi dedim.cvo bekliyorum
kimseye hesap vermek zorunda değilsinki istemiyorum de olsun bilsin.en azından baştan söylemiş yakmamış başınızı.onu o şekilde kabul edicek birini illa bulur.siz hayatınıza bakın kafaya bu kadar takıcak ne varki.Arkadaslar meraba beni hatirlayan hatirlar diyet gunluklerinden bayadir girmiyodum ve inanin bu konuyla donmek istemezdim.bu arada kilom 110 dan 64 e dustu onu da soyliyim :) gelelim konuya.arkadaslar yaklasik 1 ay once beni istemeye geldiler daha dogrusu o lanet herif beni gormus begenmis sozde tanisdik ailecek yani.1 aydir alti yedi kere anca gormusuzdur ve bulusmalarda cok soguk ama surekli evlilikten soz ediyo.dedim heralde cekingen evlenince falan acilir.ve bana dun soyledikleri karsisinda resmen sok oldumdedigi aynen su:bu soyleyiceklerimi birine anlatirsan olumun elimden olr diyerek basladi lafa.sonra da bana escinsel oldugunu.mersinde 3 yillik bi erkek sevgilisi oldugunu ve asla bi kadinla iliski yasayamayacagini soyledi.ben soktayim tabi.dedim e neden 1 aydir evlilik sozleri ediyosun.asil sok burda basliyo dediki evlenicez gostermelik olucak sen ben sevgilim yurtdisina gidicez herkes bizi normal evli sanicak fakat evlerimiz farkli olucak sende orda istedigin gibi yasarsib hayatini aylik 15 bin lira da vercem istediginle birlikte ol falan.tabi ben aglayarak ciktim hemen kafeden ve bunu yapan duzcenin nerdeyse en saygin ve zengin ailelerinden birinin oglu.ben napicam kizlar kimseye soyleywmiyorum.ne diycem yardim edinnn ((
Haklisin valla sipsevdiyim biraz ben.bi soz vardi iyi erkekler ya evlidir ya da escinsel diye.iste dogruymusbana saçma gelen ne biliyor musun konu sahibi:
1 ayda 6-7 görüşmede bu kadar çok aşık olman! insan 1 ayda ancak gözlemler..
demek ki 1 yıl çıksan hep birlikte yaşamayı kabul edecek kadar kör aşık olacaksın..
Haklisin valla sipsevdiyim biraz ben.bi soz vardi iyi erkekler ya evlidir ya da escinsel diye.iste dogruymus
Arkadaslar meraba beni hatirlayan hatirlar diyet gunluklerinden bayadir girmiyodum ve inanin bu konuyla donmek istemezdim.bu arada kilom 110 dan 64 e dustu onu da soyliyim :) gelelim konuya.arkadaslar yaklasik 1 ay once beni istemeye geldiler daha dogrusu o lanet herif beni gormus begenmis sozde tanisdik ailecek yani.1 aydir alti yedi kere anca gormusuzdur ve bulusmalarda cok soguk ama surekli evlilikten soz ediyo.dedim heralde cekingen evlenince falan acilir.ve bana dun soyledikleri karsisinda resmen sok oldumdedigi aynen su:bu soyleyiceklerimi birine anlatirsan olumun elimden olr diyerek basladi lafa.sonra da bana escinsel oldugunu.mersinde 3 yillik bi erkek sevgilisi oldugunu ve asla bi kadinla iliski yasayamayacagini soyledi.ben soktayim tabi.dedim e neden 1 aydir evlilik sozleri ediyosun.asil sok burda basliyo dediki evlenicez gostermelik olucak sen ben sevgilim yurtdisina gidicez herkes bizi normal evli sanicak fakat evlerimiz farkli olucak sende orda istedigin gibi yasarsib hayatini aylik 15 bin lira da vercem istediginle birlikte ol falan.tabi ben aglayarak ciktim hemen kafeden ve bunu yapan duzcenin nerdeyse en saygin ve zengin ailelerinden birinin oglu.ben napicam kizlar kimseye soyleywmiyorum.ne diycem yardim edinnn ((
acaba bu tur biseyden vazgecilebilir mi kizlar.cunku hem gunah hem tum hayati itibari mahvolcak.ve galiba ben onu seviyorum da..simdi gerizekli fkn diceksiniz asil konu acma sebebim de buydu .belki biri bu tur seylerdn vazgecileblr fln der diye.ben seviyorun sanirim onu.bilmiyorjm(
Of ya, çocuğun üstünde inanılmaz bir baskı var. Ne kadar zor, ne kadar üzücü.Arkadaslar aradi actim.cok fena agliyodu.ben istermiydim ama boyleyim iste falan dedi.ailesi cok baski yapmis ozellikle annesi tahmin ettigim gibi.dedim gidin yurtdisina napiyosaniz yapin.babasi izin vermiyomus isleri kime birakirim diye hatta benim yurtdisina gitmk istedigimi soylemis o zaman olabilir fln demis babasi.o da o yuzden tehdit etms beni yapabilecegimden fln degil dedi.bende nasil sevebiliyosun hemcinsini aklim almiyo yinede saygi duyuyorum seni sevmstm ama seni anliyorum dedi.ayrica 9 yasindn beri boyleyms erkek arkdaslarina fln asik olurms kucukken.hatta bunun hic cikarmadigi bi saati vardi dediki bana onu sevgilm aldi onu tahmin edemeyecegn gibi seviyorm o aldi saati fln dedi.bende tmm daha fazla duymak isymyrm kapandi bu olay dedim.tesekur etti kimseye solemicm diye.su an cok kotuyum ama ben
ailene söyleyeceksin kendi hayatın kimseninkinden önemli değil ailene hemen söylemelisinArkadaslar meraba beni hatirlayan hatirlar diyet gunluklerinden bayadir girmiyodum ve inanin bu konuyla donmek istemezdim.bu arada kilom 110 dan 64 e dustu onu da soyliyim :) gelelim konuya.arkadaslar yaklasik 1 ay once beni istemeye geldiler daha dogrusu o lanet herif beni gormus begenmis sozde tanisdik ailecek yani.1 aydir alti yedi kere anca gormusuzdur ve bulusmalarda cok soguk ama surekli evlilikten soz ediyo.dedim heralde cekingen evlenince falan acilir.ve bana dun soyledikleri karsisinda resmen sok oldumdedigi aynen su:bu soyleyiceklerimi birine anlatirsan olumun elimden olr diyerek basladi lafa.sonra da bana escinsel oldugunu.mersinde 3 yillik bi erkek sevgilisi oldugunu ve asla bi kadinla iliski yasayamayacagini soyledi.ben soktayim tabi.dedim e neden 1 aydir evlilik sozleri ediyosun.asil sok burda basliyo dediki evlenicez gostermelik olucak sen ben sevgilim yurtdisina gidicez herkes bizi normal evli sanicak fakat evlerimiz farkli olucak sende orda istedigin gibi yasarsib hayatini aylik 15 bin lira da vercem istediginle birlikte ol falan.tabi ben aglayarak ciktim hemen kafeden ve bunu yapan duzcenin nerdeyse en saygin ve zengin ailelerinden birinin oglu.ben napicam kizlar kimseye soyleywmiyorum.ne diycem yardim edinnn ((