nasil anlatsam bilmiyorum +18

arkadaslar aradi acmadim.mesaj atmis nolursun konusmamiz lazim lutfen ac diye.ben de konuscak biseyimiz kalmadi dedim.cvo bekliyorum

Off deme oyle ya.ben onu evlendigimiz gun mutlu ve benimle hayal ederken o goruntuyu konduramiyrm bide bisey sorablir miyim bu tur iliskilerde sadece duygusal olabilme imkani var mi yani sonucta baska ne tur bi iliski olablr ki

yok oyle bi ihtimal..beraber cinsel birliktelik yasıyorlar ki seni de paravan olarak kullanmak istiyor.
boyle bi yola sakın girme psikolojin altust olur.
gorusmeyi konusmayı kes ailene de bu isin olmayacagını kafalarınızın uymadıgını soyle bitsin gitsin.

duygusal mıdır sadece diye sormuşsun...onlar hem duygusal olarak hem cinsel olarak birlikte olabilirler.erkek erkeğe birliktelik olamaz mı sanıyosun..bence bi düşün miden bulansın ondan sonra sevgin kalmaz o bulantıdan sonra

110 dan 68 e mi düştün maşallah sana yaaa adamı da boşver üzüldüm onun adına ama dürüstçe davranmış sana. kimseye adamın gay olduğunu söylemeden ayrıl bence de

canım tersleme adamı, konuşmayı kabul et, makul ve olgun konuşmaya çalış. bu teklifin senin prensiplerine kriterlerine karakterine hayat tarzına uymayacağını ve kabul edemeyeceğini açık net söyle ama kızarak sinirlenerek değil sonrada ailelere birlikte söylemeyi teklif et. kabul etmezse sen de ailene hiçbirşey söyleme. sadece kafa yapılarımızın uyuşmadığına karşılıklı karar verdik de ailene. kendisine de ailene böyle dediğini söyle ağzınız bir olsun. değişir mi diye sormuşsun. değişmez. o yolunu çizmiş. ama sen bu işe girersen hayatını mahvedersin.

arkadaslar aradi acmadim.mesaj atmis nolursun konusmamiz lazim lutfen ac diye.ben de konuscak biseyimiz kalmadi dedim.cvo bekliyorum

konuş işte,tamam kimseye anlatmayacağım ayrıldık bitti rahat ol de.neden kaçıyorsun?

benim kk mesaim bitti :) kolay gelsin sana canım.

kimseye hesap vermek zorunda değilsinki istemiyorum de olsun bilsin.en azından baştan söylemiş yakmamış başınızı.onu o şekilde kabul edicek birini illa bulur.siz hayatınıza bakın kafaya bu kadar takıcak ne varki.

Arkadaslar aradi actim.cok fena agliyodu.ben istermiydim ama boyleyim iste falan dedi.ailesi cok baski yapmis ozellikle annesi tahmin ettigim gibi.dedim gidin yurtdisina napiyosaniz yapin.babasi izin vermiyomus isleri kime birakirim diye hatta benim yurtdisina gitmk istedigimi soylemis o zaman olabilir fln demis babasi.o da o yuzden tehdit etms beni yapabilecegimden fln degil dedi.bende nasil sevebiliyosun hemcinsini aklim almiyo yinede saygi duyuyorum seni sevmstm ama seni anliyorum dedi.ayrica 9 yasindn beri boyleyms erkek arkdaslarina fln asik olurms kucukken.hatta bunun hic cikarmadigi bi saati vardi dediki bana onu sevgilm aldi onu tahmin edemeyecegn gibi seviyorm o aldi saati fln dedi.bende tmm daha fazla duymak isymyrm kapandi bu olay dedim.tesekur etti kimseye solemicm diye.su an cok kotuyum ama ben

bana saçma gelen ne biliyor musun konu sahibi:
1 ayda 6-7 görüşmede bu kadar çok aşık olman! insan 1 ayda ancak gözlemler..
demek ki 1 yıl çıksan hep birlikte yaşamayı kabul edecek kadar kör aşık olacaksın..

vallahı kurtulmussun
ıyıkı anlatmıs
ya bılmeden evlenseydın ıyı anlasacagını sanıp
nasıl pıslık ınsanlar var yaa
korkma hııııcccbırsey yapamaz
ses kaydı aslında mantıklı ama onunla gorusmen gerekır hıc gerek yok
kımseye soyleme bırsey bosver

Haklisin valla sipsevdiyim biraz ben.bi soz vardi iyi erkekler ya evlidir ya da escinsel diye.iste dogruymus

Haklisin valla sipsevdiyim biraz ben.bi soz vardi iyi erkekler ya evlidir ya da escinsel diye.iste dogruymus

yoo hiç öyle değil.. milyonlarca mutlu evlilik iyi erkek iyi kadın var.

yeter ki hemen kapılmayın.. ewt kötü olabilir kader kısmet.. ama en azından tanımaya çalıştım, zaman verdim, ailemin görüşünü aldım, kötü hiçbir şey olmadı görünürde diyebilin.. 1 ay evlilik kararı için çok çok erken.. hadi nişan olsa birkaç ayda neyse.. ama siz nerdeyse direkt evlenecekmişsiniz.. bir fakire sadaka verin yol yakınken döndünüz..

Evlendikten sonra kolunuzdan tutup , sizi yurtdısına goturmedıklerıne sukredın .
Simdi en azından , olmuyor der yoluna gidersin .
Çok duymaya basladım son zamanlarda boyle seylerı ya ..
Uzuluyorum .

ay 7, sayfaya kadar okudum ben bile şoka girdim
tek yapacağın şey ailene yemin ettir kimseye söylemeyin de. durumu anlat beraber bir yol bulun bahane anlamında başlamadan hemen bitirin. ailen üzülse bile sevinecektir kurtulsalar emin ol. hiç vakit kaybet konuş hemen ailenle

Bu onun karakterinin bir parçası. Sen erkeklerden vazgeçemezsin, kızlardan da asla hoşlanmazsın mesela, o da aynen öyle. Zaten bu durum vazgeçilebilir, değiştirilebilir, seçilebilir olsaydı böyle zor ve riskli bir şeyi neden seçsin ki bir insan. 3 yıllık erkek arkadaşı varsa, onunla gelecek planları kuruyorsa çok seviyordur bu adam.

Senin aşık olma durumuna gelirsek de bence bu kadar kısa sürede ciddi anlamda bağlanamazsın, sadece kuvvetli bir şekilde hoşlanıyorsundur. Bunda işin ciddiye binmesinin katkısı da vardır elbet. Herkes kesin gözüyle bakıyormuş sonuçta, sen dahil. Yine de en azından sen daha çok bağlanmadan erkenden ortaya çıkmış. Yakışıklı oluşunu boşver, Düzce'nin en güzel kızı başka yakışıklı mı bulamayacak sanki :)

Bu durumda ben olsam önce kendimi garantiye almak adına bir ses kaydı yapardım, ne olur ne olmaz. Sonra babama gerçekleri anlatırdım, başka birilerine söylememesi için ikna ederdim. Sonra da çocukla iyi bir şekilde konuşurdum; onun bu saldırgan tavrı ve tehditleri hiç hoş değil ama arkasında eşcinsel olmasının getirdiği ağır yük yatıyor. Bu yüzden teklifini reddettiğimi söyler ve destek olucu şeyler söylerdim, böyle bir şey için paravan evlilik yapmasının hiç doğru olmadığını, bunun yerine yurt dışına gidip buralardan uzaklaşmasının ve bu tarz oyunlar olmadan istediği gibi yaşamasının daha iyi olacağını eklerdim.

kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.ısınamadım midem bulandı falan de gitsin.

Of ya, çocuğun üstünde inanılmaz bir baskı var. Ne kadar zor, ne kadar üzücü.

Ülkemiz bu şekilde erkeklerle dolu malesef baskılanıyorlar dışlanıyorlar saygı görmedikleri için de görebildikleri yerlere kaçmak istiyorlar.. Sırf özgür olabilmek için ülke değiştiriyor insanlar. Arada yanan da bu kişilerin dikkat çekmemek için evlendikleri eşleri oluyor..

ailene söyleyeceksin kendi hayatın kimseninkinden önemli değil ailene hemen söylemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…