Nasıl anlatsa ona bu durumu ?

ne alaka ya kimseye eşine bile bekaretiyle ilgili bri açıklama yapmak zorunda değil..

ister bakire olsun , ister olmasın..isterse neresi geniş esnek bilmemne olursa olsun
evlenme teklifi ederken bunun teyidini alarakmı evlenme teklif etmiş sevgilisi? öyleyse o zaman sorununu anlatmadığı için şimdi derdine yanabilir. fakat adam ona kayıtsız şartsız sorgusuz sualsiz evlenme teklif ettiyse bu olayı dert olarak görmek niye? adam zaten onu istemiyormu istediği için evlenmiyormu?

hee bir kan zerresi bu evliliğin olmazsa olmazlarından birini oluştuyorsa gözünüzde dürüst olsun o zaman kendisi hakkındaki tüm teknik detayları anltsın adamına..

şimdi anlatsa pek inandırıcı olmaz niye ?
o yaşta kızlık zarının varlığından nasıl haberdardı kanama olmuşken korkup birine koşması gerekmiyormuydu kanamışsa acı çekmesi kıvranması gerekmiyormuydu

sorun kızlık zarının esnek oluşu ve bunu açıklayama mı yoksa bilmediğimiz başka sorunlarda mı var
ne alaka ya nasıl açıklarımla bu durumun oluşmasında bir katkısı yoksa bir suçuda yoktur
cidden başıma böyle bir şey gelse ve güvensizlik oluşsa çok sert tepki gösterirdim herhalde
güvenmiyosan niye evlendim değil mi
ayrıca tıp denen bir bilim dalı var
her şeyi ispatlayabiliyorsunuz korkmayın böyle yersiz sorunlarla kafanızı yormayın bence

duruma üzüldüm...ama tek aklıma gelen sevgılısıne anlatması bişi ispatlamak zorunda değilki...

ister doktor olsun ister polis muayene ettirirse üzülürüm arkadasına
beni muayene ettireni tanımam :1closedeyes:

burada ispatlama gibi bi istek yok.Sadece durumu anlatsa mı ona takılıyor. Belki de tepkisine bakıp gerçekten evlenilecek adam mı bunu anlayacak. Hani diyosunuz ya böyle bi adamla zaten evlenmem. Siz evleneceğiniz kişiyle aynı yatağa girene kadar böyle olup olmadığını nasıl anlıyosunuz pardon ???

pardon pardon anlayamadım cidden
sevgilisi doktor mu??
bide kızlık zarının esnek oluşu diye bir şeyden haberi olmayacak ve olay çıkaracak kadar geri kafalı olacak
ve kızı her bakımdan suçlayacak güvenmeyecek öyle mi
şaşırdım cidden...

deniyoruz öyle anlıyoruz yeterince açık oldu mu ? bunu mu demek istemiştiniz?

o zihniyette biri çevremizde olmadı olamazda. bizde öylemiyiz değilmiyiz bizi ilgilendirir. beni zar parçama göre statülendirecek bir adama adam demem ben ..
oldu mu

ffffffffff
ay ne yazacağımı sapıttım
o kan çok önemli değil (önemli de kız olup olmadığının ispatı değil diktirenler bile var) zar esnek olsa bile yinede ilk cinsel ilişki (hatta 1-6 ay sürer) acılı ve zor olur. fakat önceden ilişkiye girilmişse kendini sıksa bile ilişki kolay olur. yani tecrübeli bi erkek bu farkı anlar. bi çarpma olmasıyla birşey olmaz. en fazla kılcal damarlar kanamıştır.
bence hiç anlatmasın anlatırsa adamın aklına kurt düşer..

acaba ne zaman kızlarımızın aklından bu bunalımı çıkarıcaz. ablamlar bana bu şakayı yapmıştı minikkken sana bisiklet çarptı kanadın falan diye nasıl ağlamıştım :mymeka:

herhalde konuşmaları adamın bakış açısını ele verir.illa, yatağa girene kadar hiçbir şey anlaşılmaz diye bir kural yok.
konuşarak adamın ,bu konularda ne düşündüğünü anlarsın zaten. belli eder kendini..

düşüncelerinden hal tavır ve davranışlarından anlaşılır canım
ayrıca şimdi sevgilisine dese ki böyle böyle bir durum var haberin olsun
bana güvenip inanabilirsin her türlü dese benim aklıma şöyle bir soru gelir
muayeneye neden ihtiyaç duydun
şimdi burda bi sürü bekar insan var ve belki aralarında aynı sorunu yaşayan insanlar var
ama böyle bir şey olduğundan haberleri bile yok değil mi
ayrıca bu benim başıma küçükken geldi dese
annenin haberi nasıl olmaz o yaşta biliyo öyle şeyleride nasıl
bu yaşta gelmiş aklına muayene olmak hiç kimsenin nasıl haberi olmamış
ayrıca ben bunu anlatmaya gerek bile duymam ha bi sorun oldu da öğrendim diyelim
bilsemde söylemem çünkü bana güvenmesi lazım
bak bana güven diye bir açıklama yapmam

bir insanın bakış açısını anlamak için yatağa girmek gerekmiyor.

hem açıkçası merak etmedim ben eşimin bekarete bakış açısını.hele benim bekaretime baktığı yönü hiç merak etmedim benim için onunla evlenmemi isteyeceğim çok daha başka kriterler vardı

çoğu erkek sözde böyledir ama iş evleneceği insanı seçmeye gelince akan sular durur. maalesef çoğu bu konuda katıdır. aileden gelen bi ananedir bu bi nevi. bunu inkar etmeyiniz. Düğünde dahi gelinliğin üzerine kırmızı kuşak bağlanır ve bu bekareti simgeler. okumuşundan cahiline çoğu erkek de böyle bi düşünce mevcut.

arkadaşımın bi sıkıntısını paylaştım fikirleriniz için teşekkürler. o zaten kendinden emin. öyle olmasa böyle bi evliliğe cesaret edebilir mi? ama doktordan öğrendiği şey sonucu biraz korkmuş ve sevgilisine anlatıp anlatmamaya karar veremedi hepsi bu.

hangi durumu işte ben onu anlayamadım...
ortada bir durum yok...
benim biriyle yatıp yatmadığımsa önemli olan yatmadım ve ben bunu biliyorum... daha acaba kan gelir mi diye endişe duymak neden?
kime neyi niye anlatmak için çabalayayım...

canım o zaman sözde değil özde öyle düşünen erkeklerle muhattap olacaksınız ki
böyle düşüncelere kapılmayın diye
ayrıca kırmızı kuşak bir anenedir ama ben bunu simgesel bir şey olarak değerlendiriyorum ki
şunuda belirteyim ikinci evliliğini yapan kişilerin bile kırmızı kuşak taktıklarına şahidim
bana göre bekaret simgesi değil sadece bir gelenek

umarım yaşamazsın yada yaşamadın.... ama ilk gece herhangi bir sorun yaşarsan o zaman önemli olur canım onun bakış açısı... hem de çok önemli olur

o ananeler bizde yok.
diyorum ya pek şanslıymışım ben:dance:

Ben en çok buraya takıldım.
Nedir bu kadar büyütülen anlamış değilim.
Diyelim tam tersi oldu eşi çok tepki gösterdi,
nerde kaldı bu sefer o özgüven dr gidip muayene olup; tamam doğrudur dendi.
o engüzel yaşanması gereken geceyi saçma sapan bir şekilde yaşadıktan sonra?

Allahım bende bir eksiklik var kanımca...
kız bakire...adam bekarete önem veriyor...kız doktora gitmiş zar esnek...paniklemiş...
iyi de niye...
yahu insan evleneceği adama bi dakka aşkım bidakka...şeyyy beni,m zarım esnek te...yani kanamazsa sorun çıkarma e mi mi diyecek...
bişeyi daha anlamadım kusura bakmayın...saat itibariyle yani...bir adamın bekareti önemseyip önemsemedişğini anlamak için onunla yatağa girmek mi gerekiyormuş...
yani şöyle bir çelişki...konuşa konuşa anlaşıyor insanlar...kaldı ki arkadaşınız sevgilisinin bekareti önemsediğinden, hatta o gece sorun çıkaracağından da emin...eee...nasıl yani...

umarım yaşamazsın yada yaşamadın.... ama ilk gece herhangi bir sorun yaşarsan o zaman önemli olur canım onun bakış açısı... hem de çok önemli olur

yaşamadım canım ama bu benim şansım değil tercihim eğer eşimin bu konuda imasını bile işitseydim değil onunla evlenmek aynı dakika yollarımı ayırırdım.

onun bakış açısı benim bacak aramın hesabını yapmakla sınırlı olsaydı biz şu an evli olamazdık

bunu da dediğim gibi yatağa girmeden önce anladım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…