- Konu Sahibi adimyokbenim
-
sevgili cronick henüz nişanlı değiller evlenmeyi planlıyorlar... aileler tanışmadı ama ciddi bir beraberlik aileler biliyor ama nişan olmadı. hepsini yaza düşünüyorlar. Hem bunları düşünmek için nişanlı olmak gerekmiyo. Sevgilisini bilinçlendirmeye gerek yok zaten doktor
burada ispatlama gibi bi istek yok.Sadece durumu anlatsa mı ona takılıyor. Belki de tepkisine bakıp gerçekten evlenilecek adam mı bunu anlayacak. Hani diyosunuz ya böyle bi adamla zaten evlenmem. Siz evleneceğiniz kişiyle aynı yatağa girene kadar böyle olup olmadığını nasıl anlıyosunuz pardon ???
burada ispatlama gibi bi istek yok.Sadece durumu anlatsa mı ona takılıyor. Belki de tepkisine bakıp gerçekten evlenilecek adam mı bunu anlayacak. Hani diyosunuz ya böyle bi adamla zaten evlenmem. Siz evleneceğiniz kişiyle aynı yatağa girene kadar böyle olup olmadığını nasıl anlıyosunuz pardon ???
çoğu erkek sözde böyledir ama iş evleneceği insanı seçmeye gelince akan sular durur. maalesef çoğu bu konuda katıdır. aileden gelen bi ananedir bu bi nevi. bunu inkar etmeyiniz. Düğünde dahi gelinliğin üzerine kırmızı kuşak bağlanır ve bu bekareti simgeler. okumuşundan cahiline çoğu erkek de böyle bi düşünce mevcut.
arkadaşımın bi sıkıntısını paylaştım fikirleriniz için teşekkürler. o zaten kendinden emin. öyle olmasa böyle bi evliliğe cesaret edebilir mi? ama doktordan öğrendiği şey sonucu biraz korkmuş ve sevgilisine anlatıp anlatmamaya karar veremedi hepsi bu.
bir insanın bakış açısını anlamak için yatağa girmek gerekmiyor.
hem açıkçası merak etmedim ben eşimin bekarete bakış açısını.hele benim bekaretime baktığı yönü hiç merak etmedim benim için onunla evlenmemi isteyeceğim çok daha başka kriterler vardı
çoğu erkek sözde böyledir ama iş evleneceği insanı seçmeye gelince akan sular durur. maalesef çoğu bu konuda katıdır. aileden gelen bi ananedir bu bi nevi. bunu inkar etmeyiniz. Düğünde dahi gelinliğin üzerine kırmızı kuşak bağlanır ve bu bekareti simgeler. okumuşundan cahiline çoğu erkek de böyle bi düşünce mevcut.
arkadaşımın bi sıkıntısını paylaştım fikirleriniz için teşekkürler. o zaten kendinden emin. öyle olmasa böyle bi evliliğe cesaret edebilir mi? ama doktordan öğrendiği şey sonucu biraz korkmuş ve sevgilisine anlatıp anlatmamaya karar veremedi hepsi bu.
Ben en çok buraya takıldım.çoğu erkek sözde böyledir ama iş evleneceği insanı seçmeye gelince akan sular durur. maalesef çoğu bu konuda katıdır. aileden gelen bi ananedir bu bi nevi. bunu inkar etmeyiniz. Düğünde dahi gelinliğin üzerine kırmızı kuşak bağlanır ve bu bekareti simgeler. okumuşundan cahiline çoğu erkek de böyle bi düşünce mevcut.
umarım yaşamazsın yada yaşamadın.... ama ilk gece herhangi bir sorun yaşarsan o zaman önemli olur canım onun bakış açısı... hem de çok önemli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?