• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl anlatsa ona bu durumu ?

Adam ilk gün rapor isteyecek mi bilmiyoruz? İsterse zaten arkadaşım böyle bi durumu kabul etmez.

Bilmeden suçlamayın insanları. Belki de adam hiç bi açıklama yapmasını istemeyecek.

Sadece doğu kökenli ve tutucu bi aileye sahip bi okumuş insanın acaba ilk gün sorun yapıp muayene falan ister mi acaba. Ve haksız yere evlilik yıpranır mı ?

Sadece önceden böyle bi konuşma yapmak mantıklı mı onu öğrenmek istedik ve EVET MANTIKSIZMIŞ.

konuyu dağıtmış gibi oluyorum ama
ilk gün değilde sonraki gün isterse bu muayene yapılacak mı yani
yapmayın arkadaşım şimdi önemli gibi görünmeyebilir belki ama
çok küçük düşürücü bir davranış bu
kendisine bunun yapılmasına izin vermesin

Heee ben ancak anladım olayı..(ama ben de suç yok hepimiz zorlandık bu topicde bugün kızlar:)

Bisiklet falan hikaye(hikaye derken yalan demiyorum geçelim onu demek istiyorum)..Şimdi asıl konu şu:

Zar kanama yapmayınca , kocası; vay bu eski nişanlısı ile bir vukuat mı yaşadı acaba diye dellenecek?

Sonra da kontrol falan arkadaş kendince rezil olack..

Doktor; zar yerinde korkaracak birşey yok dese de, güvenmemeyip kontrole gitmesi arkadaşı rencide edecek..

Bence asıl korku bu...
Yani eski nişanlı ile birşeyler yaşayıp yaşamama konusunda sorguya çekilme durumu..Kocasının aklına böyle birşey gelmesi durumu..

aynen bu evet, ne kadar sinir bozucu bir kafa yapısı değil mi :kızgın:

hermevsim "Adam ilk gün rapor isteyecek mi bilmiyoruz? ısterse zaten arkadaşım böyle bi durumu kabul etmez. " demişsiniz, ne yani bu arkadaş gerdeğe kadar adamın karar vermesini mi bekleyecek böyle.evlenmek için ne süreçlerden geçiliyor, ne hazırlıklar yapılıyor, aileler ne kadar yoruluyor, hepsi bu karara mı bağlı şimdi.

aynı fikirdeyim bence hiç bahsetmemek en iyisi
birde arkadaşlar biz kabul etmeyince karşı çıkınca bekaret önemini kaybedecekmi
doğruya doğru bu ülkemizde hala çok önemli
büyük şehirlerde bir kesim için önemini kaybetmiş olabilir ama küçük yerlerde özellikle hala bir tabu

katılıyorum canım

rapor alsın.. evleneceğe kişiye göstersin al sana ispat...
adamın içine kurt düşer sonuçta daha önce nişanlılık dönemi geçirmiş..

bazen insan düşününce şaşırıyor bu bu duruma herhangi bir organ değil
ufacık bir paça ve yüzyıllardır halledilemeyen bir konu birçok erkeğinde hala peşinden koştuğu
bir şey ne derseniz diyin bu kızın sorunu gene hallolmaz iki kişinin arasında olan bir olay

bence doktora kontrole gittiğini ve böyle bi durumun olduğunu söylemesi gerekir
onunda bunu bilmesi kadar doğal bi hakkı var

bencede ien mantıklısı buu
nişanlısına desin idrar yollarımdan doktara gitmem gerek sende gel benimlee
oraya gidincede bak doktor ne dedi zarım çok esnekmiş
hatta girsin kendide görüşsün
ben ce hiç bir problem olmaz o zaman

ama bu durumu ewlendikten sonraya bırakmak büyük pişmanlıklar üzüntüler getirebilir kanımca

rapor alsın.. evleneceğe kişiye göstersin al sana ispat...
adamın içine kurt düşer sonuçta daha önce nişanlılık dönemi geçirmiş..
Gerdekten 1 hafta önce gitsin doktora alsın raporunu, o gece problem çıkarsa işte kanıt.... çıkmazsa ne ala , böyle bi çözüm geldi aklıma

evlenmeden önce rapor alması çok saçma bence
adam demeyecek mi neyden şüphelendinde gittin rapor aldın
o zaman sen bir haltlar karıştırdın da merak ettin gittin diyecek
içine daha çok kurt düşecek
bisiklet olayını es geçiyorum
zaten arada güven varsa evlendikten sonra
kan gelmemesi durumda eşin çok sorun çıkaracağını zannetmiyorum
ha güven yoksa ne der onu bilemiyorum
ama evlenmeden önce rapor almak adamın içine daha çok kurt düşürür
bi de şu dikkatimi çekti
madem eskiden de nişanlıydı bu bayan
o zaman da böyle rapor alma derdine düşmüş müydü?:delphin:

Arkadaşın kimseye bişey ıspatlamak zorunda değil ki çok saçma bir şey küçükken kanamanın olması illa kızlık zarı yırtılması anlamında mıdır alakası yok cilt üzerinde olan bi yer değil ki ama kalkıpta hiç yapmadığı bir şey içinde açıklama yapmak bana göre değil namus iki bacak arasında değil sırf o yüzden evlenmeyi düşündüğü bir insanla ayrılan biri varsa yazıklar olsun derim başkada birşey demem ablamında esnek bir zarı var hiç yırtılmadı çocuk doğurdu ama sezeryan yani hala bakire kocası şimdi niye kanama olmadı diye ağzını burnunu kırsamıydı kırmasa mıydı gelenekle görenekle alakası yok bu işin.

Canım bence, diyelim ki bu doğru gerçekten böyle oldu. Evlendiği güne asla bırakmamalı. Işimize gelsede gelmesede bu ülkede bekaret önemli ve biz yüz yıllardır kullanılan uygulanan şeyleri öyle pat diye silemeyiz banada doğru gelmiyo namusun iki bacak arasında olması ama böyle işte... Arkadaşıyla konuşup beraber doktora gitsinler doktor açıklasın erkeğe durumu. Erkek buna önem veriyorsa mutlaka konuşulmalı. Zaten nişanlıyken cinsellik konuşulur konuşuyorlardırda. Zaten doktora gittikten sonrada istemezse nişanlı kendi bilirrrr. Allah yardımcınız olsun

ya gelin ata binmiş ya nasip demiş
onunla evleneceği ne malum,evlilik yok bişi yok neden söylesin böyle birşeyi yahuuu
ayrıca durup dururken de böyle bişi derse kişi başkası ile mi oldu da yol yapıyor der..
o yüzden boşversin evlensin,kanama olmazsa giderler doktora

ya erkek arkadası evlendıkten sonra bu ne ben senı kız sanmıstım kan gelmedı deyıp brakmaya calısırsa ??
bence önceden soylesın ıstıyorsa denesın kan akmazsa bır de evlılıkten dönmeye kalkmasın adam rezıl etmesın kızı öncden önlemınızı alın bari, madem adam bakıre olmazsa olmaz dıyor, kız da o adamla evlenmeyı dusunuyor ... aman yarebbım allah korusun benı oyle bı adamdan.

ayrıca bır de gercekten bekaret kontrolu adı altında gıttıyse doktora orda bı doktor bı kagıda bıseyler yazıyo bakıredır esnektır degıldır dıye ısaretlıyo yazıyo, allaskına bu olay gercek degıl kı anlattıgınız????
kendım ınanmak ısterdım ama boyle bır rapor verıyolar bekaret raporu dıye bısey duymadınız mı hıc, nası acıklıcakmıs rapor verıyo doktor kafa mı yapıyonuz sız bızle!! !!
sız burda bı sıte dolusu ınsanı kandırmaya utanmıyonuz mu!! bız de efendı efendı cevap verıyoz haa
cok kızdım sımdı haa!!

:oklava: :oklava: :oklava:

ayrıca bır de gercekten bekaret kontrolu adı altında gıttıyse doktora orda bı doktor bı kagıda bıseyler yazıyo bakıredır esnektır degıldır dıye ısaretlıyo yazıyo, allaskına bu olay gercek degıl kı anlattıgınız????
kendım ınanmak ısterdım ama boyle bır rapor verıyolar bekaret raporu dıye bısey duymadınız mı hıc, nası acıklıcakmıs rapor verıyo doktor kafa mı yapıyonuz sız bızle!! !!
sız burda bı sıte dolusu ınsanı kandırmaya utanmıyonuz mu!! bız de efendı efendı cevap verıyoz haa
cok kızdım sımdı haa!!

:oklava: :oklava: :oklava:

bende hiç inanmadım .. ya kendi için soruyodur, yada iş içinde iş var ...

Son düzenleme:
ya gelin ata binmiş ya nasip demiş
onunla evleneceği ne malum,evlilik yok bişi yok neden söylesin böyle birşeyi yahuuu
ayrıca durup dururken de böyle bişi derse kişi başkası ile mi oldu da yol yapıyor der..
o yüzden boşversin evlensin,kanama olmazsa giderler doktora

Bencede,adamı boşuna şüphelendiricek,açıklama yapması gereksiz.Ne diye doktora gittin önceden der,inanmaz.Boşuna içine kurt düşürüpte birşey söylemeye gerek yok,evlensin ,kanama olmazsa ve inanmazsa alsın doktora gitsin.

Back