Nasıl anlatsa ona bu durumu ?

arkadaşım kusura bakmazsan birşey daha dicem..
bence arkadaşın nişanlısından daha çok önem veriyor gibime geldi bu kan meselesine..
işin içinde farklı şeyler olabilir mi acaba?
yanlış anlama lütfen...
belki seninde blmediğin farklı durumlar...

canlarım o gün muayeneyi kendi yapamaz çünkü ancak bi jinekolog anlar durumu. sevgilisinin branşı farklı. ama genel olarak edindiğim çoğunuzun ilk gün söyleme taraftarı olduğu. Evet şimdiden söylerse eminim bi şüphe uyandırır. ışler suçsuz olduğu halde sarpa sarabilir. umarım o ilk gün kan gelmemesi ihtimali çok yüksek olduğundan doktor da olsa kötü bi tepki vermez. Arkadaşlar dürüst olalım ülkemizdeki erkeklerin bu konudaki hassasiyetlerini çok çok iyi biliyoruz. biz ne kadar doğru bulmasakta maalesef böyle

ilk geceye de bırakırsa o ilk gece ve balayı zehir olur..hayatının en güzel dönemlerini zehir zıkkım içinde geçirir.ben şahsen öncesinde söylemesi taraftarıyım madem sorun edeceğini düşünüyor sevgilisinin madem tutucu br sevgilisi var önceden söylemesi lazım.açıkçası ben evliliğimin ilk günlerini kendimi açıklamaya çalışarak suçlanarak geçirmek istemem.

Arkadaşlar dürüst olalım ülkemizdeki erkeklerin bu konudaki hassasiyetlerini çok çok iyi biliyoruz. biz ne kadar doğru bulmasakta maalesef böyle[/QUOTE]
her erkek için geçerli değil bu söylediğiniz. benim arkadaşlarım ,akrabalarım,ve çevremdeki erkekler için değil mesela.

Madem nişanlısı doktormuş sorun yok o zaman. Eminimki zaten adam buna önem bile vermeyecektir.
Ortada sorun yok, arkadaşınız kendi kendine dert etmesin bunu.

ben bişey söylemesi gerektiğini düşünmüyorum...
adam doktor be...jinekolog olmasa bile bunun da eğitimini aldı...cerrahi müdahale yapmayacak heralde...kanama olmazsa esnektir der geçer...olmadı bakar anlar...bukadar basit...
tövbeee....sizin durumunuzda başka bişey var bence de...çünkü okadar çok takıldınız ki...eminim hala aklınız bisiklettedir...

evet bekaret çok önemli hala ülkemizde..
ama sonuçta bu adam doktor bilir neyin ne olduğunu branşı olmasa bile..
bence arkadaşın boşuna kuruntu yapıyor..bence doktor olan biri bunu bukadar dert etmez..
ama inanmazsa işte ozman çok kötü...
zaten muhakkak vajina girişinden tavırlarından hareketlerinden vs..
ilk mi değil mi anlaşılır yani erkek bunu anlayabilir...
kafaya takmasın bence...nişanlılığın keyfini çıkarsın:jeyyar:

belki de sevgilisi arkadaşının sandığı kadar katı değildir bu konuda.

hem ayrıca neden kendisini ispat yoluna gitsin ki.ne gerek var buna?

tut ki bisiklet veya esnek ne farkedecek? ilk gecenin mutluluğunu zar-kan sorgulamasıyla zehir edecek bir adamdan şahsen ben çok fazla bir şey beklemezdim

bence siz epey abartıyorsunuz

çirkinbetty lütfen sözlerinize dikkat edin. ınanmadığınız bir sıkıntıya yorum da getirmeyin ve insanları suçsuz yere yargılamayın. Bu sizin de başınıza gelebilirdi.

Bisiklet yada herhangi bir sebepden öğrenilmiş anatomik bir yapı söz konusu. Asıl siz çok takıldınız bu bisiklet mevzuna ki asıl sorunu anlayamadınız.

Burada sorun türk erkeklerinin maalesef ki çok öenm verdikleri bir meselede arkadaşımın ilk gün yanlış bi durum yaşamaktan korkması. Siz hiç ilk gün bu sebeple babasının kapısına götürülen yada aşağılanan bayanları duymadınız galiba. (hem de suçsuz yere) Doktor adam muayene eder tamam ama ona inanmayıp muayene etmesi bile sizce bi aşağılama olmaz mı ?

canım iki seçeneği var.ya gidip söyleyecek ya da söylemeyecek.bisiklet olayıyla alakası yok madem kafasına takacak bir şey de yok.evlenecekleri de kesin değil.yani nişanlı bile değil.bence söylemesin , gerek yok.

ben duydum. ama arkadaşlarımı,sevgilimi,o erkeklerden seçmediğim için bu sorunları yaşamıyorum. o bakış açısıyla kadına yaklaşan erkeklerden hoşlanmadığım için çok şükür bu tarz sorunlarım olmadı.

çirkinbetty lütfen sözlerinize dikkat edin. İnanmadığınız bir sıkıntıya yorum da getirmeyin ve insanları suçsuz yere yargılamayın. Bu sizin de başınıza gelebilirdi.

bu zihniyette bir adamla evlenmeyin sizde !! acaba cazip gelmesinin sebebi doktor olması mı?
beni bu sebeple babamın kapısına bırakacak bi adam benim kocam olamaz ..muayeneden daha aşağılayıcı bir durum..
ayrıca adam inanmayacak gibi bir şüphe var .bence bisiklet değil konu..bisiklet olsa ben göğsümü gere gere muayeneye girer muayenedende mahkemeye giderim boşanmaya

o zaman türkiyedeki erkeklerin %90 ile evlenilmez desene !

nerden çıkardınız %90 'ı ? ben şahsen hiç tanımadım bekareti sorun edecek bir erkek..
ya da bana inanmayacak güvenmeyecek bir erkeği değil eş , alışveriş ettiğim bir tanıdık bile edinmedim ...

bu zihniyeti yetiştiren yine kadındır. bu zihniyete müsade eden yine kadındır.siz kabul eder ve korkarsanız bu durumdan,kendinizi bakire değilim diye ezik hisederseniz sizi bununla ezen çok olur hanfendi !!
önce bu bilinci edinmek gereksengözlerimebaksanab

arkadaşlar..sizin çevrenizde olmayabilir..ne güzel ne ala..
ama bu türkiyenin gerçeği yadsınamaz..
malesef bunlara çok değer veren,namusu bir damlacık kanda gören zihniyet fazlasıyla yaygın..malesef benim çevremde de istenmeyecek kadar çok..ve bir oylama yapsak sitede sizin gibi şanslı olanların sayısı çok azdır canım benim...

arkadaşlar..sizin çevrenizde olmayabilir..ne güzel ne ala..

bende onu diyorum işte !! bu zihniyete dur desenize !!

canım . bu konuda gerçekten çok şanslıyım. ailemde ,akrabalarımda ve çevremde böyle görüşlere rastlamadım. o yüzden belki tuhaf geliyor tatlım..

sözlerime dikkat ederek yazıyorum ki kızmayınız...yorum yazma hakkımı kullanıyorum genele açtığınız bir konu için...
neden asabileştiniz bilemedim...benim eşim de bekareti önemser...sizin hesapladığınız %90ın içindedir yani...
ama evlendik bakın...çünkü ben de önemserim...ama kızlık zarım esnekse bunu kendime kabus yapacak şekilde değil...ben biliyorsam kimseye ispatlamayı dert etmediğimden...doktor ünvanıyla mezun olan adamın herkesten daha kolay anlayabileceğini düşündüğümden...
siz ne derseniz deyin...bu kadar agresifleşmeniz de, %90 a karar vermeniz de tuhaf...
Allah arkadaşınıza!!! kolaylık versin...ben olsam öyle olduğunu düşündüğüm, sözüme inanmayacak bir adamın karısı olmam...

Eğer adam doktorsa jinekolog olmasa bile insan anatomisini 6 yıl okumuş hatim etmiş biridir. Yani kızlık zarının esnekliğinin mümkün olduğunu bilen biridir. Zaten eğer arkadaşınıza da güveniyorsa ortada bir sorun olmayacaktır...
Niye bu kadar dert ediyor arkadaşınız anlamadım.... Geleneklerine her bağlı olan insan namusu iki bacak arasında arayacak diye bir kural yok, her geleneğine bağlı aile de kanlı çarşaf talep edcek diye bir kural yok.. Adam doktor olmuş yaa, sizce anasına danasına kanlı çarşaf gösterir mi....
Zaten anatominin bilincinde ve bunun eğitimini almış bir adam kanama olmasa bile bunu sorun etmez, esnektir der geçer, ama arkadaşınıza yani sevgilisine güvenmiyorsa sorun yapbilir. Ama o zaman arada güven yoksa niye evlenmeye kalkıyorlar....
Konu baştan çok saçma geldi hala da çok saçma geliyor...
Arkadaşınız sevgilisine güveniyorsa ve kendisi de sevgilisinin güvenini kazanmışsa zaten sorun yok, niye dert ediyorsunuz...
Bekareti sorun yapan adamlar genelde cahillerdir kızlık zarının esnekliğinden falan haberleri yoktur, kan akmamasının tek sebebinin bakire olmaması sanırlar....
Benim kocam da geleneklerine çok bağlı biriydi, ailesi de keza öyle, ve doğulular...
Ama ne kanlı çarşaf ne bekaret sorun olmadı aramızda, zaten bakireydim de o olay olduktan sonrada tutp çarşafa bakmadı, kanadımı kanamadımı kanadıysa ne kadar kanadı diye... Benim mesela çok az kanamam olmuşu yani böyle parmağını kessen daha fazla kan gelir.. Ama ben kendimden emindim, o da benden emindi, hiç şühelenmedi acabamı diye... Zaten o yle biri olmadğı için evlendim ben canım kocamla...
Geri kafalı namusu iki bacak arasında arayan adamlarla işim olmaz asla...

Son düzenleme:
kendinden eminse kime neyi ispat etmek durumunda ben onu anlayamadım...
zaten olmayan bir şeyi ispat etmek için çaba göstermek boşuna değil midir?

allah askına erkekler bu kadar saftirikmi
ilk defa oldugunu veya daha önce bir seyler yasamışmı eger karsısındaki cok güzel bir aktör degilse bilir
cevremde bir kac kiside ve cok yakınımda bir kişide ilk gecede kan olayı olmadı ve eşleri ile boşanmadılar doktora bile gitme geregi duymadılar bence eşler birbirene güveniyorsa kan gelmemiş gelmiş hic bir şey farketmez ama hala icinde bir korkusu varsa nisanlısının karakteri degisik bir insansa onun bulacağı bir doktora gidip icini rahatlata bilir en azından daha kötü seylerle karşılasmaz
malesef günümüzde hala bunlara takan geri kafalı cahiller var
lafım yanlıs anlaşılmasın evlilik öncesi cinsellige karşıyım
ama bunun icin gencecik kızları ciftleri zor durumda bırakan ailelere gıcığım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…