• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl anlatsa ona bu durumu ?

ıyi de doktor kanama olmayabilir demiş..yani olmayabilir, belki de olur..Kimbilir?

Ben olsam söylemeye bile gerek duymam aslında, ''zarım esnek de kanama olmayabilir de ona göre hazır ol da'' de bıdı bıdı bıdı...Gerenk yok.. Sonuçta bakire arkadaşın..

Amacı zaten ilk günün zehir olmaması. Yani acaba önceden söylese daha mı iyi olur diye düşünüyor. O gün bi tatsızlık yaşamak istemiyor. Çünkü evleneceği insanın ne tepki vereceğini bilmiyor. Keşke bilse mirmirmirmir

Bisikletten düşmeyle, oturma yerinin sert çarpmasyla falan bekaret bozulmaz....
6-7 yaşındaki kız da zaten bekaret falan bilmez.. Utanır belki ama en azından annesine söyler kanadı oram diye... Bekaret 6-7 yaşında öğrenilen bişey değildir....
Ha doktor farklı bir durumdan bahsettiyse de bunu evlendikten sonra eşi şüphelenirse tekrar bir doktora giderek açıklayabilir...
Sorun bunun neresinde anlayamadım....
ben bu mesaja tamamen katılıyorum.
sanırım arkadaşın sana olayı farklı anlatmış olabilir fisfisfis
bence bu nişanlısıyla arasında özel bir mesele hiç bulaşma.

1- Ben bu olay 6-7 yaşında olmuş demedim. Küçükken olduğunu söyledim. Bu onun bekaretten haberi olmadığını göstermez. Hem kanayan yerinden dolayı utanmış ve söylememiş bekaret olayını bildiğinden değil.
2- Bunu önce söylerse sevgilisi ne tepki verir
3- Sonra söylerse ne tepki verir bilmiyor arkadaşım.Bu nedenle kararsız ve kaygılı. Onu bu yönden tanımıyor. Ve evlendiği gece o yönünü görürse çok geç olabilir. Onu doktora götürmesi bile evliliğini ilk günden zedeler. Unutulmaz bir gün olur ömrü boyunca....
4- Onların özel hayatına karışma gibi bi derdim yok zaten arkadaşım adına yazıyorum. Bilgisi dahilinde...

Suçlamadan önce sorunu daha iyi anlamaya çalışırsanız sevinirim.

o kadar takıyosa alsın adamı evlenmeden önce beraber doktora gitsinler doktor açıklasın olayı..

lakin kendini bu kadar aşağılatabilecekse?

şahsen ben bana inanmayan bir adamı asla koca diye seçmem..

Bizim anlamadığımız ortada bir sorun yok ki zaten?
Yani bisikletten düştükten sonra bekaret gitse de, arkadaşın nasıl söyliycem diye düşünse tamam..Olmayan birşey sorunmuş gibi sorun yapılmış.

Zaten bekaret yerinde..ılk gece kanama olmaması, bazı kızların başına gelebilecek birşey..

Onun da kanama olmaması demek, bakire olmaması demek olmıycak..O biliyor bunu..

Kanama olmazsa, eşi de sorun yaparsa yapacak birşey yok..
''ben de anlam veremedim doktora gidip görüneyim '' der eşine..giderler doktora eşi de ikna olur..

Bu kadar sorun yapacak birşey yok şekerim arkadaşına böyle söyle..

Arkadaşın bakire ok..Esnek veya değil.Önceden bilme şansımız yok..

Ama ben o gece bir sorunla karşılaşmak istemiyorum illa ki diyorsa arkadaşın, o zaman önceki mesajımda yazdığım gibi nişanlısına'' jinokolojik kontrollerimde, zarın esnek olduğunu söyledi doktor'' demekten başka çaresi yok........

Bunu evli olanlar daha iyi bilirler. ılk gün stresi oluyor sanırım arkadaşım da onu yaşıyor şuan. Bi sorun yaşamak ve evliliğinin zehir olmasını istemiyor. Bunu önce söyleyip içi rahat şekilde evlenmek istiyodu esasında... Ama kararsız kaldı. Sonuçta haksız yere eşinin az da olsa güven kaybetmesini istemez. Bir de evleneceği kişinin aile çok tutucu olunca korktu açıkcası biliyosunuz evlilik sonrası çarşaf gibi garip adetler var. onların olup olmadığını da bilmiyor çünkü ailesiyle tanışmadı henüz.

"Siz gidin o gelsin" tarzı yazılar yazmayan gerçekten halden anlamaya çalışan arkadaşlara da teşekkürler bu arada

ya neden kendini kanıtlama yoluna gidiyor ki
sorarsa anlatır
inanır inanmaz
hem kendine inanmayan bir adamla neden evlensinki

Bunu evli olanlar daha iyi bilirler. İlk gün stresi oluyor sanırım arkadaşım da onu yaşıyor şuan. Bi sorun yaşamak ve evliliğinin zehir olmasını istemiyor. Bunu önce söyleyip içi rahat şekilde evlenmek istiyodu esasında... Ama kararsız kaldı. Sonuçta haksız yere eşinin az da olsa güven kaybetmesini istemez. Bir de evleneceği kişinin aile çok tutucu olunca korktu açıkcası biliyosunuz evlilik sonrası çarşaf gibi garip adetler var. onların olup olmadığını da bilmiyor çünkü ailesiyle tanışmadı henüz.

"Siz gidin o gelsin" tarzı yazılar yazmayan gerçekten halden anlamaya çalışan arkadaşlara da teşekkürler bu arada

arkadaşın bu sıkıntıları,endişeleri yaşamaya başladığına göre evlilik tar,h, yakın.hala nişanlısının ailesiyle tanışmamışmı?

Bunu evli olanlar daha iyi bilirler. İlk gün stresi oluyor sanırım arkadaşım da onu yaşıyor şuan. Bi sorun yaşamak ve evliliğinin zehir olmasını istemiyor. Bunu önce söyleyip içi rahat şekilde evlenmek istiyodu esasında... Ama kararsız kaldı. Sonuçta haksız yere eşinin az da olsa güven kaybetmesini istemez. Bir de evleneceği kişinin aile çok tutucu olunca korktu açıkcası biliyosunuz evlilik sonrası çarşaf gibi garip adetler var. onların olup olmadığını da bilmiyor çünkü ailesiyle tanışmadı henüz.

ee bu kadar yazdık.. neye karar verecek arkadaşınız??

bencede önemli bişey yok ki tatlım arkadaşın düşmüş yani kızlık zarında problem ılsaydı açıklama yağpsın ama öle bişey olmamış hiç berrak suyu bulandırmasın bence kızlık bozulmazsa dr gider zaten şöle bi gerçek her kız bundan korkar ya kızlığım küçükken o kadar düştüm kızlığım gittiyse diye yani ben mesela eşime evlenmeden önce nette kızlık zarı nın çeşitlerine birlikte bakmıştık ve ona dedim benimde böle olabilir bazılarından hiç kan gelmiyo mesela bence arkadaşın nişanlısını bilinçlendirsin:delphin:

sevgili cronick henüz nişanlı değiller evlenmeyi planlıyorlar... aileler tanışmadı ama ciddi bir beraberlik aileler biliyor ama nişan olmadı. hepsini yaza düşünüyorlar. Hem bunları düşünmek için nişanlı olmak gerekmiyo. Sevgilisini bilinçlendirmeye gerek yok zaten doktor

bence hiç kimseye hiç birşey söylemeye kanıtlamaya gerek yok..
ta ki o gece gelene kadar...bir gelsin o gece
eğer gerçekten kan gelmezse ve çocuk bunu sorun ederse
doktora gidelim diye öneride bulunsun arkadaşın..
ama damat bunu yapacak kadar küçülebilirse...ozman çok acı olur..yazık olur...

arkadaşım...bisiklet vakasını unutun...belli ki orada bişey olmamış, hem niye küçükken gizlemesine bu kadar takldınız ki...ben de küçükken bisiklet sürerdim ve okadar çok duyardım ki kızlar bisiklet sürmez!!! cümlesini...he he der geçerdim...arkadaşın da aklına yer etmiş olabilir...eski kafalar işte...ne alaka halbuki bisiklet ve bekaret...babaannem kıyameti koparırdı beni bisikletle görünce...neyse...bisiklet mevzuunu unutun...
arkadaşınız çok takılmış bu konuya...nişanlısıyla az çok konuşmuştur...bir yoklasın bakalım...ille çarşaf görecekler diye bir gerizekalı adetleri yoksa sorun yoktur...olmamalıdır da zaten...
evlendiğinde ve kan gelmediğinde eşi ne yapabilir ki ona, eğer gerçekten kötü bişey yapmasından korkuyorsa zaten evlenmesin...eğer, zar esnek olabilir cümlesinden ikna olmayacak bir adamsa girmesin onunla aynı yatağa zaten...doktora gittim zar esnekmiş demesine bile gerek yokki...kanamazsa esnekmiş zar der ve geçer...bukadar...
hem merak etmeyin o zar yerinde olsa da olmasa da bir erkek karısının bunu ilk kez yaşayıp yaşamadığını anlar...
umarım mutlu olur arkadaşınız...

küçükken ailesine söyleyememiş olabilir ben de regl olduğumu anneme söylememiştim şööle bi 5-6 ay haberi olmamıştı annemin..yani o da söylememiş olabilir kan geldiğini orasından..
bence bu olayı isteme muhabettinden önce sevgilisiyle konuşsun eğer kafanda soru işareti kalacaksa senin seçtiğin bir dr a gidelim o da söylesin sana desin.böylelikle iş iyice ciddiye binmeden konuşulmuş olur ama daha isteme olmadan sevgilisi olan kişiyle dr a gitmesi saçma ama isteden sonra değil isteme oalyı gerçekleşmeden bi kaç gün önce gitsinler ki tekrar söz atmı gibi olması sevgilisi bu durumu kaldıramazsa..bence ortada bir sorun yok umarım sevgiliiside sorun etmez.her ne kdr anatomik yapıdan kaynklansada kan göremeyecek olduğunu bilmesi erkeği rahasız edebilir sorun edebilir bazıları..

sevgili cronick henüz nişanlı değiller evlenmeyi planlıyorlar... aileler tanışmadı ama ciddi bir beraberlik aileler biliyor ama nişan olmadı. hepsini yaza düşünüyorlar. Hem bunları düşünmek için nişanlı olmak gerekmiyo. Sevgilisini bilinçlendirmeye gerek yok zaten doktor

aaa doktormuş nişanlısı , eee daha iyi işte, onun açıklama yapmasına bile gerek kalmaz, okumuş bilinçli adam..

Senin arkadaş illa kafaya birşey takmak istiyor galiba, ya da başka birşey var..Ben anlamadım hala neden sorun oluyor, olmayan birşey?

madem doktor alsın muayene etsin bisiklet kazasıyla yırtılma olmuşmu olmamışmı kendi baksın.. ayrıca yine söylüyorum. ilişki ya da zorlanmayla bozulup bozulmadığı muayenede çıkıyor. bu durumda sorun ne ben onu anlamadım her türlü çözüm söylendi ama beğendiremedik ki:delphin:

üstelik şimdi arkadaşın böyle bir konu açarsa daha çok şüphe uyandırır
ne var ne oldu da bu kız doktora gitti neden şüphelendi falan diyebilir..
bisiklet olayının düzmece olduğunu düşünebilir..
en iyisi gerdek gecesini beklemek...

Back