Eğer adam doktorsa jinekolog olmasa bile insan anatomisini 6 yıl okumuş hatim etmiş biridir. Yani kızlık zarının esnekliğinin mümkün olduğunu bilen biridir. Zaten eğer arkadaşınıza da güveniyorsa ortada bir sorun olmayacaktır...
Niye bu kadar dert ediyor arkadaşınız anlamadım.... Geleneklerine her bağlı olan insan namusu iki bacak arasında arayacak diye bir kural yok, her geleneğine bağlı aile de kanlı çarşaf talep edcek diye bir kural yok.. Adam doktor olmuş yaa, sizce anasına danasına kanlı çarşaf gösterir mi....
Zaten anatominin bilincinde ve bunun eğitimini almış bir adam kanama olmasa bile bunu sorun etmez, esnektir der geçer, ama arkadaşınıza yani sevgilisine güvenmiyorsa sorun yapbilir. Ama o zaman arada güven yoksa niye evlenmeye kalkıyorlar....
Konu baştan çok saçma geldi hala da çok saçma geliyor...
Arkadaşınız sevgilisine güveniyorsa ve kendisi de sevgilisinin güvenini kazanmışsa zaten sorun yok, niye dert ediyorsunuz...
Bekareti sorun yapan adamlar genelde cahillerdir kızlık zarının esnekliğinden falan haberleri yoktur, kan akmamasının tek sebebinin bakire olmaması sanırlar....
Benim kocam da geleneklerine çok bağlı biriydi, ailesi de keza öyle, ve doğulular...
Ama ne kanlı çarşaf ne bekaret sorun olmadı aramızda, zaten bakireydim de o olay olduktan sonrada tutp çarşafa bakmadı, kanadımı kanamadımı kanadıysa ne kadar kanadı diye... Benim mesela çok az kanamam olmuşu yani böyle parmağını kessen daha fazla kan gelir.. Ama ben kendimden emindim, o da benden emindi, hiç şühelenmedi acabamı diye... Zaten o yle biri olmadğı için evlendim ben canım kocamla...
Geri kafalı namusu iki bacak arasında arayan adamlarla işim olmaz asla...