Nasıl Affettirebilirim?

Okuyunca, zihnimde iyi bir adam canlanmadı. Gunu birlik ilişkilerin adamı, dengesiz.

Sizde her onun yaklaştığında yaklaşmışsınız. Uzaklaştığında tepkisiz kalmışsınız.

Bence affettirmeye çalışmayın, uzaklaşın.

Üstelik hem oyle konuşmadım dıyordunuz hemde işlemediğiniz bit suçu affettirmeye çalışıyorsunuz.

Reactions: twe
adam bulmş gel dynce gelecek gt deynce gidecek br hatunu neden isim koysn ki ilşkye

Reactions: twe
Gönlünü almak istediğim konu şu, bazı şeyleri anlattım evet bunu kabul ediyorum. Ama evlilikle ilgili ya da onun bana zil zurna aşık olduğuyla ilgili kimseye bir şey anlatmamışken ortada bu lafların dönmesi. Benimde, onunda daha çok takıldığımız konu bu.

adam bulmş gel dynce gelecek gt deynce gidecek br hatunu neden isim koysn ki ilşkye
Bu konuda gereğinden fazla taviz verdim. Bu yüzden haklısın.

Onu rahatsız eden ne ? Size çok aşık olması rahatsız edici bir durum mu ?
Adam bahane arıyor. Sizin iyi niyetinizi kullandığını düşünüyorum.

Bu tarz laflardan dolayı ortak bir arkadaşımız ile tartışmışlar. Kızı kullanıyor musun, napıyorsun diye arkadaşım çok üstüne gitmiş. Onun anlattığı kadarıyla resmen bana p**, pez***** damgası vurdu dedi. Diğer ortak arkadaşlarımız da onu gördüklerinde eskisinden daha soğuk davranıyorlarmış. İşin garip yanı da bu adamlar bana hala aynı davranıyorlar. Eskiden ilişkimiz nasılsa hala öyle devam ediyor.

Adam dengesiz, sen biraz ağzını tutamamışsın, arkadaşların da patavatsız, nerde nasıl davranacağını bilemeyen tipler demek ki. Burda senin suçun yok gibi duruyor, arkadaş çevrene dikkat et. Öyle insanları bilirim bir bakıştan dünyaları konuşurlar milletin arkasından. Sen içinden geldiği gibi anlat de böyle böyle ben sadece üstünkörü anlattım onlar abartmış etmiş falan inanırsa inansın ama çocuk gibi tavırları var adamın..

Nasıl sinirleniyorum boyle konulara.
Cok mu lazım aranızda gecenleri baskalarıyla paylasman? Az ceneni tutuver git adamla paylas ne paylasacaksan.

Ayrıca hal ve tavırların, kosullar ne olursa olsun adama kosacak nitelikte.

Adam seni cantada keklik goruyor. İliskiye isim koyalım dediginde "bana zaman ver" diye kıvırdı mı? kıvırdı..Kestirip at..niye gidiyorsun ki her cagırdıgında? Adam sana asık degil..Bil istedim.

Yaşlarınız kaç merak ettim bide yazınız çok bunaltıcı

İkinizinde gel git yaşaması sürekli bir ilişkiyi olmadan bitirmiş. Biz kızlar bazen bazı şeyleri paylaşmak, dertleşmek istiyoruz ama yanlış ortamı seçersek üzerimize dedikoducu olarak atılıyor oklar.
Sevgi var ortada fakat adamın emin olamadığı şeyler daha ağır basıyor. Issız Adam'a çok benzettim karakterini bilmiyorum doğru muyum? Fazla üstüne gitme bence. Biraz naza çek bakalım tepkisi nasıl olacak o zaman.

Sürekli içip içip ortamlara akan, dengesiz davranan birinden sevgili mi olur ya? Sizde ki rahatlığa da ayrı bir şaşırdım onu daha tanımıyorsunuz bile ama evinde günlerce kalmalar falan. garip bir ilişki..

Telefondan cevap yazdığım için tek tek alıntı yapamıyorum.

Yaşımız sorulmuş. Ben 21, o 30 yaşında.

Birde cuma akşamı benim olduğum cafeye geldi. Ben soğuk davrandım yine. Konuşmak istediğini söyledi kabul ettim.Benden ne istiyorsun fln diye sormaya başladı. Bende hiçbir şey dedim. Israrla sormaya devam etti. Beni ne kadar seviyorsun, neden etrafta başka erkeklerde varken onunla ilgileniyormuşum vs..

Sonra bir teklifte bulundu beyefendi. Ben okula pek gitmiyorum, başka uğraştığım işler olduğu için. Pazartesiden itibaren okula gideceksin diye bağırmaya başladı. Bende inadım ya gitsem ne değişecek, gitmeyeceğim diye inatlaştım. Okula gideceksin hatta istersen ben götüreceğ seni ve o işide bırakacaksın bende sana çıkma teklifi edeceğim dedi. Söz verdirtmeye çalıştı yanıt vermedim. Bugünde arayıp telefonla durumu yokladı. Blöf mü yapıyor anlamadım

Arkadas olarakta gorsen bi adamin evine gecenin korunde gidilmez seni cozumleyemedim lacka oluyor araniz hala tekrar arkadas olalim olayina girip yine kendin arayip cagiriyorsun yakin davranmasina izin veriyosun nezaman cagirsa evine gidip kaliyosun adam apayri dunya ikinizdende aile filan olmaz bu iliskinin yurur yani yok boyle bi evlilik olursada surmez bende sivrikoseysem bu nedir ya -.- bide ogrencisin oralarda yazik

Ah işte bunu bir anlatabilsem. Ona göre ne sorun varsa direkt onunla konuşmam lazımmış. Haklı ama sanki kendisi hiç hata yapmıyor.
Sevgi var mı yok mu ondan emin değilim.

Sürekli içip içip ortamlara akan, dengesiz davranan birinden sevgili mi olur ya? Sizde ki rahatlığa da ayrı bir şaşırdım onu daha tanımıyorsunuz bile ama evinde günlerce kalmalar falan. garip bir ilişki..
Şu an iş arayışında olduğu için kendini eğlendirmek isteyen birisi. İnsanların sarhoşken söylediği şeylerin doğru olduğuna inanırım ve kendisi o kafada olduğu zaman geçmişini çok net bir şekilde anlattı.

İlk olaylar olduğunda ben napalım diye sorunca kendisi ben seninle vakit geçirmekten keyif alıyorum, arkadaş kalalım dedi. Bende sorun çıkmayacağını düşünerek kabul ettim. Daha sonra benim onu aramam çok fazla olmadı. Kendisi aradı çoğunlukla ve bir kere açmayınca trip atanda o oldu.

Ne işi yapıyorsunda bu kadar tepkili işe? İşi bırakırsan seninle çıkarım demesi çok tuhaf. Çok dengesiz bir adam. Son durumlar ne bu olaydan sonra?

TATLIM ALLAH'TAN BELANI MI ARIYORSUN BÖYLE NEYİN NESİ OLDUĞU, 24 SAAT SARHOŞ VE PSİKOLOJİSİ TABAN DÖŞEME OLMUŞ BİRİNDEN KURTULMUŞSUN BENCE GİT BİRİLERİNE SADAKA VER

Allah aşkına ne gönül alması yaaa.Arkadaş olarak görsen de!!! içkili bir ortamda hem de evine gitme cesaretin bayağı yüksekAdam gelgitleri olan,yaşı oturmamış biri.Yok o bunu dedi şu bunu dedi...bunlar bahanesi.Elinde oyuncak olma.

Bazen arıyor ama açmıyorum. Okul durumunu kontrol etmeye çalışıyor.
İşim aslında kötü değilde kendisine ters bir iş.

Affettirme gibi bir gayem kalmadı zaten artık. Aradığında da açmıyorum fakat aynı ortamlarda denk geliyoruz malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…