Ya bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nasıl evlencem?
- Konu Sahibi Salnay
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşk #cevap #cevapverin #evlilik #flört #gönül #ilişki #ilişkiler #sevgili
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.879
- 63
- 30
Görücü usulü ile evlen o zaman ama 21 de çok erken yahu.Ya bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
- 23 Mart 2023
- 157
- 171
- 18
- 29
Şaka heralde? Tanımak için sohbet edilir. Tanımadan evlenmek istiyorum diyorsan o ayrı. Ayrıca yasin çok küçük bence okulunu tamamlamalisinYa bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Öyle şey olur mu tanımadan sadece dışarıdan begenerek evlenince huyunu suyunu bilmezsen güven olmazsa o evlilik mutlu bir evlilik olmaz evlilik dedigin saglam temeller üzerine kurulması gerekiyor dogru kişi karşına çıkınca böyle flört falan boş iş olarak görünmez gözüne benceYa bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- 19 Nisan 2022
- 4.186
- 46.961
- 438
- 4 Nisan 2018
- 830
- 2.354
- 113
- 32
- 23 Mart 2023
- 157
- 171
- 18
- 29
- 12 Mayıs 2018
- 1.138
- 330
- 123
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
İste bunlar hep hormonAnnem domates alırken bile elli tur ediyorum ben etrafında,bu ney?
Turşu mu kuruyorsun da zamanı gelince olmuş mu bakarım kafasındasınız?Şöööyle bdv'de çok değil 30saniye gez sonra içinden 10'a kadar say. Sakin..
- 28 Aralık 2017
- 1.009
- 1.828
- 133
- 38
Gorustugun erkeklere ciddi iliski aradigini soyleyebilirsin kafa yapinizin uydugunu gormek icin ama 21 yasinda evlenmek isteyen ve bosanmayacak olan erkek zor bulunur. Tanimadan evlenmek iyi bir fikir degil, hoslanti ask begeni adina ne derseniz, bazen birini taniyinca yok oluyor. Evlendigin kisiyi taniyinca sevemezsen cok zor olur sonradan.
- 3 Şubat 2018
- 25.490
- 109.809
- 598
Erken evlenmeye karsi degilim. Ama bu belli bir olgunluk gerekir. Ve yazinizdan anlasilan bu olgunluk henüz yok. Esim bana 6 ay icinde evlenme teklifi etti. Bizde fazla "uzatmadik". Ama biz 30 yasin üstünde, ikimiz de meslek sahibi ve karakterimiz oturmus insanlardik. 20 yaslarimda es secseydim fiasko olurdu cünkü o zaman ben hazir olmadigim gibi diger kisiyi de yalnis secerdim. Nefes alsin yeter olmuyor. Mecbur sohbet edeceksiniz
Çok gençsin…. Mantıklı düşünemiyorsun bence. Sana kendimden örnek vereyim…. Birini çok sevmiştim beni aldattı çok zor yıllar geçirdim evli değildik. Hayattan soğudum sonra yeni birini tanıdım iyi biri gibiydi benim için iyi olması yerliydi ve birkaç ay içinde nişan bir yıl sonra düğün yaptık, Uzatmak istemedim evlendikten 1 hafta sonra o iyi görünen adam tam bir canavar çıktı… şiddet, tehdit, zorlama, ve bir gece kendisiyle sorunlarmızo konuşmak istediğim için bana silah çekti kendisi polisti…. O geceden sonra soluğu avukatta aldım ve evlendikten bir ay sonra boşandım. İnsanları tanımak çok zor tanımadan evlenmekse aptallık…Ya bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Evlensin bu kafayla da hormonlu domatese dönerİste bunlar hep hormon
Domatesle de bi derdim var bu gece ikidir domates diyorum
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.710
- 798
Merak etme , biriyle aşk yaşayınca elinden telefon düşmez . Bu işler ismarlama ile olmaz, birini sevince hakkında her şey sende merak uyandirir. Anlattığı saçma anılar bile önemlidir
Önden 'ben söyleyim, ben boyleyim' diye konuşmak boş. Kendine - arkadaşlarına - ailene yansıttığın kişilik ile aşık olunca döndüğün kişilik bambaska iki insan oluyor.
Önden 'ben söyleyim, ben boyleyim' diye konuşmak boş. Kendine - arkadaşlarına - ailene yansıttığın kişilik ile aşık olunca döndüğün kişilik bambaska iki insan oluyor.