- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tokatlı fıstık burhan, sen evliler tarafından dışlanıyorsun diye bu kızcağız da mı dışlansın ne gerek var okula, iş e felan görücü usulü evlen geç bacımsu21 yaşında derdin bu mu gerçekten? Okul mokul yok mu iş miş? Allah'ım sana geliyorum
Teşekkür ederim 5 yıl geçti üzerindenÇok geçmiş olsun gerçekten
Evliliğe o kadar hazır değilsin ki. Şu cümlelere bakarsak, şuurunun daha çok çok artması gerekiyor.Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
soruna cevap görücü usulü
O işler öyle olmuyor be canım.Sana abla tavsiyesi ambalaja kanma çakma ürün çok ortalıkta.Bir de zamanla türk erkekleri genetiktenmidir nedir salıyor göbeği saçı.Evlencem demekle de olmuyor bu işler nasip kısmet.Ya bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
Böyle hikayeleri okudukça işte diyorum olmamasında var bir sebep.Bu forumu bu yüzden seviyorum beraber güçlüyüz canım kadınlar.Çok gençsin…. Mantıklı düşünemiyorsun bence. Sana kendimden örnek vereyim…. Birini çok sevmiştim beni aldattı çok zor yıllar geçirdim evli değildik. Hayattan soğudum sonra yeni birini tanıdım iyi biri gibiydi benim için iyi olması yerliydi ve birkaç ay içinde nişan bir yıl sonra düğün yaptık, Uzatmak istemedim evlendikten 1 hafta sonra o iyi görünen adam tam bir canavar çıktı… şiddet, tehdit, zorlama, ve bir gece kendisiyle sorunlarmızo konuşmak istediğim için bana silah çekti kendisi polisti…. O geceden sonra soluğu avukatta aldım ve evlendikten bir ay sonra boşandım. İnsanları tanımak çok zor tanımadan evlenmekse aptallık…
Konu ile alakasız olacak ama kaç yaşındaydınız eşiniz ve siz.Erken evlenmeye karsi degilim. Ama bu belli bir olgunluk gerekir. Ve yazinizdan anlasilan bu olgunluk henüz yok. Esim bana 6 ay icinde evlenme teklifi etti. Bizde fazla "uzatmadik". Ama biz 30 yasin üstünde, ikimiz de meslek sahibi ve karakterimiz oturmus insanlardik. 20 yaslarimda es secseydim fiasko olurdu cünkü o zaman ben hazir olmadigim gibi diger kisiyi de yalnis secerdim. Nefes alsin yeter olmuyor. Mecbur sohbet edeceksiniz
Konu ile alakasız olacak ama kaç yaşındaydınız eşiniz ve siz.
Tanımadığın adamla evlen de gör dünya kaç bucakmışYa bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
Bugün 22 yaşındaki birine yemek hazırlaması kölelik yapamadı diye bak yapmadı demiyorum asagilamis konuyu okuYa bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
Ben de 31 yaşındayım hiç umudum kalmadı.Her şeyde vardır bir hayır diyerek şükrederek rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.31 ve 32
Önce ablaları evlensin bu iş sirayla önce benTokatlı fıstık burhan, sen evliler tarafından dışlanıyorsun diye bu kızcağız da mı dışlansın ne gerek var okula, iş e felan görücü usulü evlen geç bacımsu
En güzel düşünce aslında bana kalırsa. Şey yapabilirsiniz. Biri sizinle gorusmek istiyorsa kuracaginiz cumle şu "ben evliliğe giden ciddi bir ilişki istiyorum. Eğer niyetin ciddi değilse uzak dur" bunu soyleyen bir akrabamiz olmustu. İlk gorustugu adamla evlendi, mutlu.Ya bana sevgiliymiş flörtmüş boş işler geliyor yaşım 21 ve benim için en değerli şeylerden biri zaman. Boşa zamanımı birine harcamak istemiyorum. Beğendiysem bitmiştir o da beğendiyse uzatmanın anlamı yok. Ben takılmalı yapamam bu kafayla nasıl evlencem. Her erkekle konuşmak boş geliyor. Basım şans vericem de olacak bizden bir şey. Ben her erkekten de hoşlanmıyorum. Kaldı ki onu aramak zaman sohbet etmek zaman evlenince boş bol sohbet ederiz ne gerek var?
Ben de 31 yaşındayım hiç umudum kalmadı.Her şeyde vardır bir hayır diyerek şükrederek rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.