- 19 Haziran 2014
- 752
- 799
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Blog öneriniz için çok teşekkürler. Bir başka mağdur olarak çok ilgimi çekti, dikkatle okumaya başladım. Sağolun.Narsistle yüzlesme.com blog bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Blog öneriniz için çok teşekkürler. Bir başka mağdur olarak çok ilgimi çekti, dikkatle okumaya başladım. Sağolun.Narsistle yüzlesme.com blog bu
Bende neden beğenmediğimi açıklayayım da sonra beni de etiketlemeyin. C ChillOutt her konusa ılıman olan , burada ki belki de en olgun insanlardan bir tanesidir.Ben de aynı şekilde ayrılacağımı ama zamanımı beklediğimi söyledim. Sizi çok iyi anlıyorum her konuda illa aman ortalığı karıştırayım aman tartışma çıkarayım da konu gümbürtüye gitsin diye düşünüyorsunuz sanırım. Komik olan birşey yok aslında beğenmemenize saygı duyup yorumumu neden begenmediginizi nerede yanlış yazdığımı öğrenmek istedim sadece.Yanlış yapmışım hiç umursamam gerekirmiş. Size de iyi bayramlar
Ben düzelebileceklerini hic sanmiyorum. Bir yerlerde okuduguma göre terapi, ilac tedavisi bunlarda işe yaramiyor. Tedaviyle bir insan olmalari imkansiz. Cogu forumda bunlardan "devil" yani şeytan diye bahsediliyor. Cünkü bu yaratiklarda vicdan, merhamet, empati yapabilme gibi insana mahsus seyler, bebeklikten itibaren yok. Duygulari inanilmaz yuzeysel ve ilkel seviyede. Kendi cocuklarini bile derin bir sekilde sevemezler. Hic dikkat ettiniz mi, gözleri bile donuk donuk bakar. Duygulari tanimazlar, bilmezler. Sadece taklit etmeye calisirlar. Bunlar ölümcül varliklardir. Karınlarini doyurmalari kurbanlarini yiyip tüketmekle olabilir ancak. Ruhen ve bedenen bizim gibi insanlari tüketmeleri gerekir ki tatmin olsunlar. Bir narsist bir vampirdir. Bir vampiri tedavi ederek, terapi aldirarak, ilaclar vererek, gercek bir insana dönüsturmenin yolu yoktur.arkadaşım yazdıklarını okudum ama yorumları okuyamadım, gaslighting diye birşey var, ben artık tüm erkeklerin kendilerinden üstun olan kadınlara bunu yaptığını düşünüyorum, onunla uzun süre birlikte olsan muhtemelen kendini beceriksiz aptal ise yaramaz hissedeceksin,çünkü o senin zekânı güzelliğini kıskanıyor, kompleks yaşıuor ve sei ezmeye çalışıyor, düzelir mi evet yoğun uğraşlarla düzeliyorlar ama yillrn geri gelmez uğraşma sakin
o zaman herkese narsist dememek lazm, bazıları bazı özellikler acısından benziyor diyelimBen düzelebileceklerini hic sanmiyorum. Bir yerlerde okuduguma göre terapi, ilac tedavisi bunlarda işe yaramiyor. Tedaviyle bir insan olmalari imkansiz. Cogu forumda bunlardan "devil" yani şeytan diye bahsediliyor. Cünkü bu yaratiklarda vicdan, merhamet, empati yapabilme gibi insana mahsus seyler, bebeklikten itibaren yok. Duygulari inanilmaz yuzeysel ve ilkel seviyede. Kendi cocuklarini bile derin bir sekilde sevemezler. Hic dikkat ettiniz mi, gözleri bile donuk donuk bakar. Duygulari tanimazlar, bilmezler. Sadece taklit etmeye calisirlar. Bunlar ölümcül varliklardir. Karınlarini doyurmalari kurbanlarini yiyip tüketmekle olabilir ancak. Ruhen ve bedenen bizim gibi insanlari tüketmeleri gerekir ki tatmin olsunlar. Bir narsist bir vampirdir. Bir vampiri tedavi ederek, terapi aldirarak, ilaclar vererek, gercek bir insana dönüsturmenin yolu yoktur.
Ben düzelebileceklerini hic sanmiyorum. Bir yerlerde okuduguma göre terapi, ilac tedavisi bunlarda işe yaramiyor. Tedaviyle bir insan olmalari imkansiz. Cogu forumda bunlardan "devil" yani şeytan diye bahsediliyor. Cünkü bu yaratiklarda vicdan, merhamet, empati yapabilme gibi insana mahsus seyler, bebeklikten itibaren yok. Duygulari inanilmaz yuzeysel ve ilkel seviyede. Kendi cocuklarini bile derin bir sekilde sevemezler. Hic dikkat ettiniz mi, gözleri bile donuk donuk bakar. Duygulari tanimazlar, bilmezler. Sadece taklit etmeye calisirlar. Bunlar ölümcül varliklardir. Karınlarini doyurmalari kurbanlarini yiyip tüketmekle olabilir ancak. Ruhen ve bedenen bizim gibi insanlari tüketmeleri gerekir ki tatmin olsunlar. Bir narsist bir vampirdir. Bir vampiri tedavi ederek, terapi aldirarak, ilaclar vererek, gercek bir insana dönüsturmenin yolu yoktur.
Çok güzel yazmışsınız elinize sağlık harika bir mesaj olmuş konu oldukça dikkatimi çekti.Başka bildiğiniz özellikleri var mıdır? Nasıl bi yaklaşım sergilemeliyiz? Bir de insan neden ve nasıl böyle narsist oluyor genetik mi hastalık mı ?Ben düzelebileceklerini hic sanmiyorum. Bir yerlerde okuduguma göre terapi, ilac tedavisi bunlarda işe yaramiyor. Tedaviyle bir insan olmalari imkansiz. Cogu forumda bunlardan "devil" yani şeytan diye bahsediliyor. Cünkü bu yaratiklarda vicdan, merhamet, empati yapabilme gibi insana mahsus seyler, bebeklikten itibaren yok. Duygulari inanilmaz yuzeysel ve ilkel seviyede. Kendi cocuklarini bile derin bir sekilde sevemezler. Hic dikkat ettiniz mi, gözleri bile donuk donuk bakar. Duygulari tanimazlar, bilmezler. Sadece taklit etmeye calisirlar. Bunlar ölümcül varliklardir. Karınlarini doyurmalari kurbanlarini yiyip tüketmekle olabilir ancak. Ruhen ve bedenen bizim gibi insanlari tüketmeleri gerekir ki tatmin olsunlar. Bir narsist bir vampirdir. Bir vampiri tedavi ederek, terapi aldirarak, ilaclar vererek, gercek bir insana dönüsturmenin yolu yoktur.
arkadaşım yazdıklarını okudum ama yorumları okuyamadım, gaslighting diye birşey var, ben artık tüm erkeklerin kendilerinden üstun olan kadınlara bunu yaptığını düşünüyorum, onunla uzun süre birlikte olsan muhtemelen kendini beceriksiz aptal ise yaramaz hissedeceksin,çünkü o senin zekânı güzelliğini kıskanıyor, kompleks yaşıuor ve sei ezmeye çalışıyor, düzelir mi evet yoğun uğraşlarla düzeliyorlar ama yillrn geri gelmez uğraşma sakin
Çok güzel yazmışsınız elinize sağlık harika bir mesaj olmuş konu oldukça dikkatimi çekti.Başka bildiğiniz özellikleri var mıdır? Nasıl bi yaklaşım sergilemeliyiz? Bir de insan neden ve nasıl böyle narsist oluyor genetik mi hastalık mı ?
Ben farketmeden ‘biraz bencil’ diyerek, evlendim.
Siz o yola girmeyin, ucu bucağı yok.
Hazır ayrılmışken tam gaz devam.
O 44 siz kaç yaşındasınız?
@hayalci1234 narsist olduğundan emin olmadığını belirterek sorunlu iliskisini paylasmis, diğer arkadaşlar da kendi deneyimlerini paylasarak yardimci olmaya calisiyor. Bu konuda farkındalık yaratmak çok önemli. İlişki sırasında birçok kadın ne yaşadığını anlamlandiramiyor. Herkesin psikolojik destek, terapi alma gibi bir durumu da olamayabiliyor. Kimsenin psikolojik teşhis koymaya çalıştığı yokki.. Ayrıca kişilik bozukluğu olarak narsizm tanısı konanlarin bu başlıği okumaları, kendilerini incitmekten ziyade, olmayan duygularını zorlayabilmeleri ve cevresindekilere verdikleri zararı bir nebze de olsa farketmeleri açısından yararlı olabilir.Mune bu şekilde uzun uzun psikiyatrik bir rahatsızlığı yermelerini lütfen izlemeyin .
Iliskide oldukları insanlara kendi kendine tani koyup burada uzun uzun yazıyorlar . Uzun uzun gömüyorlar daha doğrusu .
Gerçekten bu tanıyı alan insanların bu başlığı okuyup kendilerini incitmelerini istemiyorum .
Narsizim bir kişilik bozukluğudur. Tanısını ancak bir psikiyatrist yapar .
Lütfen bu başlığı inceleyin .
Dalga geçiyor olmalısınız. Terapi durumu yok kadın forumlarına yazalım öyle mi bu bakış açısına hic bir şey diyemiyorum.@hayalci1234 narsist olduğundan emin olmadığını belirterek sorunlu iliskisini paylasmis, diğer arkadaşlar da kendi deneyimlerini paylasarak yardimci olmaya calisiyor. Bu konuda farkındalık yaratmak çok önemli. İlişki sırasında birçok kadın ne yaşadığını anlamlandiramiyor. Herkesin psikolojik destek, terapi alma gibi bir durumu da olamayabiliyor. Kimsenin psikolojik teşhis koymaya çalıştığı yokki.. Ayrıca kişilik bozukluğu olarak narsizm tanısı konanlarin bu başlıği okumaları, kendilerini incitmekten ziyade, olmayan duygularını zorlayabilmeleri ve cevresindekilere verdikleri zararı bir nebze de olsa farketmeleri açısından yararlı olabilir.