• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edin kızlar lütfen :( Duygularım çorba..

Bu cektigi borc odenir evlenince sen calisir o calisir odersiniz. Bi onceki arkadasin dedigi gibi sanki kendi birikimi varda kardesleri her istediginde gidip kredi cekiyor. Bunu evlilikte maalesef yapamaz. Bende asktan daha cok maddiyat konusulan bi iliski gordum arkadasim harctan borctan korkuyorsan evlenme. He bende calisirim ikimiz cabalar yuvamizi bi sekil kurari diyorsan ve o insanida seviyorsan evlen ama karar tamamen sana kalmis.

Bence normalde o rakam önemli değil ödenir düğün de yapılır sıkıntı olmaz ama bu Kardeşler için kredi çekip kendi ödeme durumu çok yanlış. Burda hergün buna benzer konu açılıyor eşim ailesine kredi çekti üstüne yattılar vs. Siz evlendikten sonra da düzlüğe çıksanız bile yeni krediler yeni sorunlar çıkacak yol yakınken iyi düşünün bence eş adayınız saflığıyla biliniyor olabilir ailede

yanlış ama anlattığım zaman ben kötü oluyorum sen şimdi sevgilimsin karışamazsın diyor yarın evlenincede aynısını yaparsa diye tırsıyorum iyi niyetinden harcanıyor işte ona bunu anlatamadım.. tamam yaparsın ama elinde olduğu kadar elinde yokken kambur üstüne kambur yapmanın alemi yok zaten maaşı 1.900 tl şuan 1.200 tl kredi ödüyor ve aç geziyor gibi bişi

Siz birbirinizi sevmiyorsunuz maalesef. :) Birbirini seven iki insan parmağına ip bağlayıp kulübede de yatar. Yok ayrılıp başkasına koşmalar, 40-50 binlik düğün istemeler... Zaman harcamayın boşa.

yanlış ama anlattığım zaman ben kötü oluyorum sen şimdi sevgilimsin karışamazsın diyor yarın evlenincede aynısını yaparsa diye tırsıyorum iyi niyetinden harcanıyor işte ona bunu anlatamadım.. tamam yaparsın ama elinde olduğu kadar elinde yokken kambur üstüne kambur yapmanın alemi yok zaten maaşı 1.900 tl şuan 1.200 tl kredi ödüyor ve aç geziyor gibi bişi
Mesele para meselesi değil şimdi karışamazsın diyen evlenince de der. Ben kolay kolay ayrılın demem ama boşanacaksanız evlenmeyin tabi sonu belli olan bi evlilik bence. İnsan evlenince önceliği eşinde çocuğunda olmalı aileme istediğim parayı veririm diyen biriuyle evlilik yürümez açık ve net üzgünüm sonra üzülmektense şimdi bitirin derim

Bu cektigi borc odenir evlenince sen calisir o calisir odersiniz. Bi onceki arkadasin dedigi gibi sanki kendi birikimi varda kardesleri her istediginde gidip kredi cekiyor. Bunu evlilikte maalesef yapamaz. Bende asktan daha cok maddiyat konusulan bi iliski gordum arkadasim harctan borctan korkuyorsan evlenme. He bende calisirim ikimiz cabalar yuvamizi bi sekil kurari diyorsan ve o insanida seviyorsan evlen ama karar tamamen sana kalmis.

beraber fikirler uyuştukça çıkılan yol elbette kadim olacaktır ama fikir ayrılığımız var çoğu yerde

Mesele para meselesi değil şimdi karışamazsın diyen evlenince de der. Ben kolay kolay ayrılın demem ama boşanacaksanız evlenmeyin tabi sonu belli olan bi evlilik bence. İnsan evlenince önceliği eşinde çocuğunda olmalı aileme istediğim parayı veririm diyen biriuyle evlilik yürümez açık ve net üzgünüm sonra üzülmektense şimdi bitirin derim

saol teşekkür ederim canımm..

Siz birbirinizi sevmiyorsunuz maalesef. :) Birbirini seven iki insan parmağına ip bağlayıp kulübede de yatar. Yok ayrılıp başkasına koşmalar, 40-50 binlik düğün istemeler... Zaman harcamayın boşa.

niye herkes o bedele takıldı anlamıyorum ben tahmini bişi söledim.. Sadece sevginin aşamayacağı sıkıntılarda oluyor o kadar borç içinde yüzerken allah korusun hastalık vs olsa adamın bi taksi tutup hastaneye gidecek parası olmayacak cebinde... Teşekkür ederim fikirleriniz için..

Eşim bana kardeşim çocuğunu sokağa çıkaramıyormuş çocuk birşey isteyecekmiş diye dese ve ben bu kaftan sonra çekilen kredinin hesabını yapsam kendimden utanırım
Adam memur aç açıkta kalmazsınız, bu kadar hesap kitap niye?
Çekilen 5000 lik kredinin hesabını yapıyorsunuz, 50 bine düğün planlıyorsunuz
2 bilezik eksik takarsınız düğünde ne olur yani?

niye herkes o bedele takıldı anlamıyorum ben tahmini bişi söledim.. Sadece sevginin aşamayacağı sıkıntılarda oluyor o kadar borç içinde yüzerken allah korusun hastalık vs olsa adamın bi taksi tutup hastaneye gidecek parası olmayacak cebinde... Teşekkür ederim fikirleriniz için..
Neden bedele takıldı ben söyleyeyim size
5 bin lira kimine büyük kimine küçüktür
Ama size göre abiye verilen 5 bin büyük , düğüne harcanan 50 bin normal

Eşim bana kardeşim çocuğunu sokağa çıkaramıyormuş çocuk birşey isteyecekmiş diye dese ve ben bu kaftan sonra çekilen kredinin hesabını yapsam kendimden utanırım
Adam memur aç açıkta kalmazsınız, bu kadar hesap kitap niye?
Çekilen 5000 lik kredinin hesabını yapıyorsunuz, 50 bine düğün planlıyorsunuz
2 bilezik eksik takarsınız düğünde ne olur yani?

ama bu abiye ablaya vermeler süreğen halde devam ediyor ise.. yapmam diyor yapıyor ise.. evlendikten sonrada yapılacak geri dönüşsüz yardımlar kendi haneniz borç harç içindeyken sizinde canınızı sıkmaz mı ???

ama bu abiye ablaya vermeler süreğen halde devam ediyor ise.. yapmam diyor yapıyor ise.. evlendikten sonrada yapılacak geri dönüşsüz yardımlar kendi haneniz borç harç içindeyken sizinde canınızı sıkmaz mı ???
Eşimin de benim de kardeşim anlattığınız durumda olsa asla canımı sıkmaz
Hatta böyle bir durumda kardeşini yüzüstü bırakan adamın vicdanından şüphe ederim
Bakın bence vicdan sahibi ve vefalı bir adamla berabersiniz
Ve böyle bir insan kendi yuvası olduğunda yuvasına da sahip çıkar bence
Ama sizin önceliklerinizi bilemem
Ben vicdanlı bir adamı, maddi sıkıntısı olmayan adama tercih ederim

Eşimin de benim de kardeşim anlattığınız durumda olsa asla canımı sıkmaz
Hatta böyle bir durumda kardeşini yüzüstü bırakan adamın vicdanından şüphe ederim
Bakın bence vicdan sahibi ve vefalı bir adamla berabersiniz
Ve böyle bir insan kendi yuvası olduğunda yuvasına da sahip çıkar bence
Ama sizin önceliklerinizi bilemem
Ben vicdanlı bir adamı, maddi sıkıntısı olmayan adama tercih ederim

ama kendinin 10 bine yakın borcu varken zor geçiniyorken birde onları eklemesi bana ters geliyor.. Vicdanı için birşey diyemem bu konu için tartışma çıktığında bana demiştiki vicdanım için gönlümden vazgeçtimm..

ama kendinin 10 bine yakın borcu varken zor geçiniyorken birde onları eklemesi bana ters geliyor.. Vicdanı için birşey diyemem bu konu için tartışma çıktığında bana demiştiki vicdanım için gönlümden vazgeçtimm..
Doğru anlamışım demek ki
Dediğim gibi seçim sizin
Ama ailesine bu durumda arkasını dönmesini beklersiniz yanlış yaparsınız
Bunların hepsi bence tabi
Önemli olan sizce bin ne olduğu

Doğru anlamışım demek ki
Dediğim gibi seçim sizin
Ama ailesine bu durumda arkasını dönmesini beklersiniz yanlış yaparsınız
Bunların hepsi bence tabi
Önemli olan sizce bin ne olduğu

arkadaşım güzel diyorsunda bunlar 13 kardeşler ve bazı içlerinde durumu iyi olanlarda var onlara kimse bişi demiyor gelip soluğu bunda alıyorlar. Bi abisi ev yaptırıcam bana kredi çek demiş buda olmaz ben evleneceğim artık dedi diye küsmüş.. yani bu bekar parası var yiyip içiyor diye düşünüp habire para istiyorlar..

Back