- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.393
- 158
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şutu ben atmıcam ona o atmak isterse atsın üzülürm çok ağlarım ama geriye dönüp baktıgında keşke bırakmasaydım demesini istiyorum bu lafı duymak istiyorumAdam ne derse desin, ne yaparsa yapsın bizimkinin sesini çıkarmayacağının farkında. Adam şiddet uygulasa bizimki özür dileyecek o derece. Şut falan beklemiyorum ben valla.
Bütün bu meşakkatli yolları sizle yürüyüp her şey yoluna girmişken bunları yapması çok vefasızca.Ben o kadar cefasını çektm tam 3 kere denedi 3.de oldu uzmanlık ve hep ben destekledim ailesi uzman olmasını istemezken ben dedim ki gleceğini düşün belki ben olmam yanında ama mutlu olduğunu rahat yaşadıgını bilirim sevdiğim dedm ben bunu sennle rahat yaşamak için istedm dedi. Ama şmdi bu hatadan da vazgeçerse hakkımı helal etmem
Bak hala aynı şeyi söylüyorsun. Böyle bir adamdan ayrılmamak için bir tek neden söyleyebilir misin bana? Seviyorum deme sakın. Senden ayrıldığında da keşke ayrılmasaydım demeyecek. Çünkü bir başkasını garantiye almış olacak. Aklına bile gelmeyeceksin. Gerçekler acıdır.Şutu ben atmıcam ona o atmak isterse atsın üzülürm çok ağlarım ama geriye dönüp baktıgında keşke bırakmasaydım demesini istiyorum bu lafı duymak istiyorum
Ne biçim laf ben Olgun istiyorum ben şöyle istiyorum böyle istiyorum ne istediğini bilmiyor önce ona karar versin sonra kız arkadaşı bulsun, sende konuşmandan kişiliğinden taviz verme onun istediği kalıba girmeye çalışma seni sen olduğun için sevsin, senin konuşmanı, davranışını hiçbir şeyini beğenmiyor, sadece fikir olarak değil daha özgüvenli davran hayırların olsun, her dediğine peki demişsin senin karakterini sıfıra indirmiş.Banada öyle geldi kaf dağında gördü kendini ta gitmeden bu hale geldi,bi ara olgun ol ben olgun birini istiyorum demişti çevrede bir sürü olgun bayan var demişti bende olgun olduklarına baktın heralde çok istiyosan onlara git dedm
AYNEN cnm ya sinir oldum vallahi bulunmadık hint kumaşıBen tam bunu yazacaktim. Sankim bizim kiz bu ite cariye, istedigi zaman kapi onune koyarmis peh peh peh.....ben olsam $utu coktan cekmistim :)
Yeni işinde yeni biriyle tanışmıştır.Ama durdu durdu tam uzmanlık olunca mı bunları düşündü bir sürü seyi aştık,ben aileme karşı geldm bunun için babam ayrılcaksn derken hayır seviyorum baba dedim ve kmse bunu yapmaz yani kolay bişey değil.Madem öyle başta neden bırakmadı ya
Kesinlikle katılıyorum. Olay tamamen zaman kazanma. Ayrıca niye bu kadar kaldırıyosunuz bu adamların bi taraflarını. Niye olmadığın biri gibi olmaya çalışıyosun bi adam için gerçekten anlayamadım. Evet ilişkilerde ödün verilir falat her iki taraftan gittiği sürece.Klasik yeni birileriyle tanışan erkek zırvaları.. Ayrılacak yerini yapıyo, bu sırada diğerini de tanımaya çalışıyo. Olursa seni şutlar, olmazsa bi daha deneyelim diye sana döner..