• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napacağımı bilemiyorum

Canım sen niye kötü birisi olasın, bırak boşver o senden ayrılmadan bence sen ondan ayrıl ya.
Mütevazi ve sana değer veren birini elbet bulursun,

senden vazgecıp gecmıyecegını emın ol yıne sen belırlersın. ınsan oglu tuhaf mahluk.ne kadar kı bıseyı duzeltmeye cabalarsın karsı taraf bozar.sen vazgectıgınde o sılkelenıp kendıne gelıcek .sımdı ıcınde bı emınlık var nasılsa o vazgecmez dıye.vazgec demıyorum sadece onsuz da yapabılırsın havası yasat.sureklı hayatındakı guzel olaylardan bahset.su fılmı ızledım suraya gıttım kızlar bıze geldı kek yaptık gıbı gıbı .

Adam ne derse desin, ne yaparsa yapsın bizimkinin sesini çıkarmayacağının farkında. Adam şiddet uygulasa bizimki özür dileyecek o derece. Şut falan beklemiyorum ben valla.
Şutu ben atmıcam ona o atmak isterse atsın üzülürm çok ağlarım ama geriye dönüp baktıgında keşke bırakmasaydım demesini istiyorum bu lafı duymak istiyorum

Ben o kadar cefasını çektm tam 3 kere denedi 3.de oldu uzmanlık ve hep ben destekledim ailesi uzman olmasını istemezken ben dedim ki gleceğini düşün belki ben olmam yanında ama mutlu olduğunu rahat yaşadıgını bilirim sevdiğim dedm ben bunu sennle rahat yaşamak için istedm dedi. Ama şmdi bu hatadan da vazgeçerse hakkımı helal etmem
Bütün bu meşakkatli yolları sizle yürüyüp her şey yoluna girmişken bunları yapması çok vefasızca.

Şutu ben atmıcam ona o atmak isterse atsın üzülürm çok ağlarım ama geriye dönüp baktıgında keşke bırakmasaydım demesini istiyorum bu lafı duymak istiyorum
Bak hala aynı şeyi söylüyorsun. Böyle bir adamdan ayrılmamak için bir tek neden söyleyebilir misin bana? Seviyorum deme sakın. Senden ayrıldığında da keşke ayrılmasaydım demeyecek. Çünkü bir başkasını garantiye almış olacak. Aklına bile gelmeyeceksin. Gerçekler acıdır.

Arkana bile bakmadan kaç.Simdi bunları yapan adam evlenince burnundan getirir..Ayni karakterde biriyle uzun süren bir iliskim olmuştu..Ne yaptiysam kâr etmedi.Afedersin totosu daha çok kalkti..Sonraben terkettim de rahata erdim.Su an sevgi saniyorsun ama değil ,aliskanlik bir nevi..Okurken eski günlerime döndüm ve gerildim inanki..Hayat bana sunu öğretti : Seven erkek seni bir kaliba sokmaya calismaz !

Canım uzun zamandır istediği birşeyi başarmış ego patlaması yaşıyor arkadaşın. Sen hiçbirşey yapma muhtemelen gitmeyi düşünüyor en azından dik durmuş olursun. Bence yalvarmakdan vazgeç ona. En doğrusu bu çünkü kullandığı kelimeler fln cidden çok gurur kırıcı.

Banada öyle geldi kaf dağında gördü kendini ta gitmeden bu hale geldi,bi ara olgun ol ben olgun birini istiyorum demişti çevrede bir sürü olgun bayan var demişti bende olgun olduklarına baktın heralde çok istiyosan onlara git dedm
Ne biçim laf ben Olgun istiyorum ben şöyle istiyorum böyle istiyorum ne istediğini bilmiyor önce ona karar versin sonra kız arkadaşı bulsun, sende konuşmandan kişiliğinden taviz verme onun istediği kalıba girmeye çalışma seni sen olduğun için sevsin, senin konuşmanı, davranışını hiçbir şeyini beğenmiyor, sadece fikir olarak değil daha özgüvenli davran hayırların olsun, her dediğine peki demişsin senin karakterini sıfıra indirmiş.

bu uzmanlığı kazanmış ya bişeler olmuş çocuğa. siz anlayın işte demek istediğimiii

Ama durdu durdu tam uzmanlık olunca mı bunları düşündü bir sürü seyi aştık,ben aileme karşı geldm bunun için babam ayrılcaksn derken hayır seviyorum baba dedim ve kmse bunu yapmaz yani kolay bişey değil.Madem öyle başta neden bırakmadı ya
Yeni işinde yeni biriyle tanışmıştır.

Bir kadın bu kadar taviz veriyorsa erkeğe yaraamıyor asla. Hiçbirşey yapmamalısın adam yol almış senden geçmiş yerini hazırlıyor sadece istedigin kadar sor yeni birini bulur anında gidiyorum der. Büyük ihtimal bu işi buldu özgüveni yerine geldi ailesi filanda iş güç sahibi kız bakıyorsa ona doğru kayacak ama önce seni böyle yok düzel filan diyerek uzaklaşıyor.

Klasik yeni birileriyle tanışan erkek zırvaları.. Ayrılacak yerini yapıyo, bu sırada diğerini de tanımaya çalışıyo. Olursa seni şutlar, olmazsa bi daha deneyelim diye sana döner..
Kesinlikle katılıyorum. Olay tamamen zaman kazanma. Ayrıca niye bu kadar kaldırıyosunuz bu adamların bi taraflarını. Niye olmadığın biri gibi olmaya çalışıyosun bi adam için gerçekten anlayamadım. Evet ilişkilerde ödün verilir falat her iki taraftan gittiği sürece.

Bence o ayrılmadan sen tekmeyi bas şok olsun da görsün öyle terbiye etmek düzelmek filan neymiş.

Ee çok normal izmir havası ve askeri ortam ( erkekleri değiştiren iki etken ) :KK53: eğitimde olunca havalanıyor bunlar... :KK12:O da öyle olmuştur kesin... Küçük dağları ben yarattım havasında... Bence daha fazla üzerine düşmeyin bırakın o sizin üzerinize düşsün...

Yaptığınız düşüncesizlik, onu adam yerine koymamanız işe girmeye çalışmanız mı yani? Ve siz bunun için kendinizi haksız görüp özür mü diliyorsunuz? Kendinizden ailenizden arkadaşlarınızdan işinizden vazgeçip daha ne yapabilirim diye mi soruyorsunuz? Zaten herşeyi yaptığınız için bu hale gelmişsiniz görmüyor musunuz.

Sen işe basvuru yaptign icin mi oldu butun bunlar. Zaten calismani istemiyordu dimi sevgilin? Yani bu konuda cok kati. Ve surpriz yumurta gibidir bu evlenince neleri cikar! Bence havalanmis sen neden ozur diliyosun ki? Ayrica sanki onun haberi olsa cv birakmana izin vericekti!

Yani bu da eş değil köle arıyor. Bir de senin için onu bunu yaptım dedikçe iyice egosu yükselmiştir. Şimdi işin içinden çıkılmaz

Back