NARSİST BİRİYLE YAŞAMA ZORLUĞU

Katılıyorum. Yazacaktım ama yazmışsın zaten. Ne narsisti ya hu. 5. Karısı olmuş konu sahibi. Dönüp dönüp evlenmiş. Kaç defa boşanma dilekçesi verip çekmiş. Üzülecek bir durum yok. Kendi etmiş eylemiş.
Ayrıca narsistlik böyle bir şey değil. Her önüne gelene narsist damgası vuruyorlar. Kendim ettim kendim buldum dememek için narsist demek daha kolay geliyor.

Nikah kiydigimiz donemde asla anlayamadigimiz evlilik orneklerinden biri.
Demek boyle bir dusunce yapisi oluyor
Kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz 5. Es olma motivasyonu nasil olusabilir yahu
Bosanmissiniz dilekce ver cek cocuk oyuncagi olmus
Narsist tanisi neye gore, bu senelerde moda narsist oncesinde baskaydi
Adam bence hep netmis hep kotuymus neyi gizledi de sasirdiniz bir suru heba olmus hayat cok yazik

psikologlar görmediği danışana sizin anlatımınıza göre teşhis koymaz -hatta psikolog narsist diye teşhis koyar mı onu da bilmiyorum.

en fazla siz yaşadığınız zor bir olayı anlatmışsınızdır, birşey demişsinizdir psikolog da "hımm narsistik bir kişilik özelliğine işaret eder bu" demiş olabilir siz anlatırken
hepimizde bazı narsistik özellikler vardır, olabilir b.kunu çıkartmazsak çok da aman aman bir mesele de değildir. bi sürü ilgi delisi, kendini çok beğenen kibirli kadın da var, mesela, direkt ahanda bu narsist demiyoruz kimseye. herkes hasta değil. bazıları şımarık, bazıları da sizin kocanız gibi leş.

ha yok öyle değil de psikolog sizle seanstayken "eşiniz narsistmiş" dediyse kusura bakmayın da pazara giderken Ayşe hanım teyzeye anlatın derdinizi daha iyi.

neyse kısacası yapmışsınız bir hata, kendinizi toparlarsınız umarım.

Büyük konuşmamak lazım ama 40 yaşından sonra acele ile karar vermişsiniz.Bari boşanırken size yarattığı borçlarla ilgili yol haritası için avukatla yol alın.İnşallah bundan sonra kapılıp affetmezsiniz bu adamı.
Ayrıca bu devirde 40 yaşındaki gelinden hem de 5.ev işi bilmem ne beklemekte ayrı bir absürd.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…