- 17 Haziran 2019
- 26
- 27
- 3
- Konu Sahibi vivezlaviee
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ,
Aranızda narsist bir anneye sahip olanlar var mı ? Benim annem bir narsist ve bebeklikten ölüme kadar uzanacak yaşantım alt üst olmuş durumda. Kendimi bildiğimden beri çok zor zamanlar geçirdim. Lakin evlendim ( tabi zorlu bir süreçle, evlenene kadar burnumdan geldi. ) Evlendikten sonra her cumartesi büyük bir görevimmiş gibi anneme gidiyorum. Çünkü annem beni yönetmeyi çok sever. Maddi manevi avucunun içine almış. Sedef hastası oldum. 8 senedir sedef hastalığı ile uğraşıyorum. Yoğun anksiyete yaşıyorum. Anksiyete yüzünden birçok tedavi gördüm. Buraya yazsam hayatımı dağ olur. Şuanki soruna gelmek istiyorum. Bu haftasonu cumartesi misafirim geldiği için anneme gidemedim. Pazar günü gelirim dedim. Halbuki pazartesi ve çarşambada görüşmüştük. Cumartesi çok yorgun olduğum için pazar günü gidemedim. Eşimde rahatsızdı, eşimi bahane ettim. Yalan değil gerçekten çok rahatsızdı. Üstelik annem akşam misafirliğe gidecekti. Yani 2-3 saat için gidecektim. Bana mesaj attı. Gelmene gerek yok, arama beni seninle konuşmucam. Ve aynen öyle oldu, perşembe gününden beri ne telimi açıyor nede mesajlaıma cevap veriyor. Eşimle bir iki defa telefonda konuştu. Ama benimle asla konuşmuyor. Bugün en son hasta oldum huzursuz bağırsak sendromum varmış diye yine cevap atmadı. Beni resmen peşinden koşturuyor. Aklınca beni cezalandırıyor. Artık gittikçe çıkmaza giriyorum. Canımdan bezdim. Anne olduğu için atsan atamıyorsun satsan satamıyorsun. Ne yapıyım ne edeyim şaşırdım artık. Ne evliliğimi yaşayabiliyorum ne hayatımı....
BUNU NASIL YAPABİLİRİZ ???? Bugün ben de aynı konuyu açacaktım. Konu sahibine haksızlık olmasın ama bir kaç tüyoya hayır demem..Narsist insan mükemmel ve vazgeçilmez olduğuna kalıbını basacak kadar inanır.
Zaten en büyük hatası ve zaafı budur.
Onun herkes kadar mükkemmel ve herkes kadar vazgeçilemez olduğunu hissettirin.
Yapabileceğiniz tek şey bu.
Denenmiş ve başarıya ulaşılmıştır.
O kadar iyi anlıyorum ki sizi... O kadar iyi.... ama malesef kelin de merhemi yok...Merhaba ,
Aranızda narsist bir anneye sahip olanlar var mı ? Benim annem bir narsist ve bebeklikten ölüme kadar uzanacak yaşantım alt üst olmuş durumda. Kendimi bildiğimden beri çok zor zamanlar geçirdim. Lakin evlendim ( tabi zorlu bir süreçle, evlenene kadar burnumdan geldi. ) Evlendikten sonra her cumartesi büyük bir görevimmiş gibi anneme gidiyorum. Çünkü annem beni yönetmeyi çok sever. Maddi manevi avucunun içine almış. Sedef hastası oldum. 8 senedir sedef hastalığı ile uğraşıyorum. Yoğun anksiyete yaşıyorum. Anksiyete yüzünden birçok tedavi gördüm. Buraya yazsam hayatımı dağ olur. Şuanki soruna gelmek istiyorum. Bu haftasonu cumartesi misafirim geldiği için anneme gidemedim. Pazar günü gelirim dedim. Halbuki pazartesi ve çarşambada görüşmüştük. Cumartesi çok yorgun olduğum için pazar günü gidemedim. Eşimde rahatsızdı, eşimi bahane ettim. Yalan değil gerçekten çok rahatsızdı. Üstelik annem akşam misafirliğe gidecekti. Yani 2-3 saat için gidecektim. Bana mesaj attı. Gelmene gerek yok, arama beni seninle konuşmucam. Ve aynen öyle oldu, pazar gününden beri ne telimi açıyor nede mesajlaıma cevap veriyor. Eşimle bir iki defa telefonda konuştu. Ama benimle asla konuşmuyor. Bugün en son hasta oldum huzursuz bağırsak sendromum varmış diye yine cevap atmadı. Beni resmen peşinden koşturuyor. Aklınca beni cezalandırıyor. Artık gittikçe çıkmaza giriyorum. Canımdan bezdim. Anne olduğu için atsan atamıyorsun satsan satamıyorsun. Ne yapıyım ne edeyim şaşırdım artık. Ne evliliğimi yaşayabiliyorum ne hayatımı....
ecekti. Yani 2-3 saat için gidecektim. Bana mesaj attı. Gelmene gerek yok, arama beni seninle konuşmucam. Ve a
onu vazgeçilmezmiş gibi hissettirirken kendi hayatımızdan çalmıyormuyuz? Yıllardır bunu yapıyorum, tamam annecim evet annecim alırım annecim gelirim annecim sensin annecim. Böyle yapa yapa kendimi 3 sene sonra kanser hastası olarak görüyorum.Narsist insan mükemmel ve vazgeçilmez olduğuna kalıbını basacak kadar inanır.
Zaten en büyük hatası ve zaafı budur.
Onun herkes kadar mükkemmel ve herkes kadar vazgeçilemez olduğunu hissettirin.
Yapabileceğiniz tek şey bu.
Denenmiş ve başarıya ulaşılmıştır.
Merhaba ,
Aranızda narsist bir anneye sahip olanlar var mı ? Benim annem bir narsist ve bebeklikten ölüme kadar uzanacak yaşantım alt üst olmuş durumda. Kendimi bildiğimden beri çok zor zamanlar geçirdim. Lakin evlendim ( tabi zorlu bir süreçle, evlenene kadar burnumdan geldi. ) Evlendikten sonra her cumartesi büyük bir görevimmiş gibi anneme gidiyorum. Çünkü annem beni yönetmeyi çok sever. Maddi manevi avucunun içine almış. Sedef hastası oldum. 8 senedir sedef hastalığı ile uğraşıyorum. Yoğun anksiyete yaşıyorum. Anksiyete yüzünden birçok tedavi gördüm. Buraya yazsam hayatımı dağ olur. Şuanki soruna gelmek istiyorum. Bu haftasonu cumartesi misafirim geldiği için anneme gidemedim. Pazar günü gelirim dedim. Halbuki pazartesi ve çarşambada görüşmüştük. Cumartesi çok yorgun olduğum için pazar günü gidemedim. Eşimde rahatsızdı, eşimi bahane ettim. Yalan değil gerçekten çok rahatsızdı. Üstelik annem akşam misafirliğe gidecekti. Yani 2-3 saat için gidecektim. Bana mesaj attı. Gelmene gerek yok, arama beni seninle konuşmucam. Ve aynen öyle oldu, pazar gününden beri ne telimi açıyor nede mesajlaıma cevap veriyor. Eşimle bir iki defa telefonda konuştu. Ama benimle asla konuşmuyor. Bugün en son hasta oldum huzursuz bağırsak sendromum varmış diye yine cevap atmadı. Beni resmen peşinden koşturuyor. Aklınca beni cezalandırıyor. Artık gittikçe çıkmaza giriyorum. Canımdan bezdim. Anne olduğu için atsan atamıyorsun satsan satamıyorsun. Ne yapıyım ne edeyim şaşırdım artık. Ne evliliğimi yaşayabiliyorum ne hayatımı....
Yazdıklarımı yanlış anlamışsınız.onu vazgeçilmezmiş gibi hissettirirken kendi hayatımızdan çalmıyormuyuz? Yıllardır bunu yapıyorum, tamam annecim evet annecim alırım annecim gelirim annecim sensin annecim. Böyle yapa yapa kendimi 3 sene sonra kanser hastası olarak görüyorum.
Aynı eski kv.
Sana olgunlaşmamış ebeveynlerin yetişkin çocukları adlı kitabı ve acilen bir uzman desteği öneriyorum. Annen seni duygusal olarak kullanıyor ve bencil biri. Onun her istediğini yapmak zorunda değilsin, sana verdiği zararı göremiyor musun???
Eşin bir şey demiyor bu konuya, ben anlamıyorum niye kendini kullandırıyorsun bir dur de artık buna.
Basit aramıyorsa sende aramayacaksın.. aradığında bazen açmayacaksın her çağırdığında gitmeyeceksin böyle böyle düzelecek..Merhaba ,
Niye uğrasıyosun uğraşma hem zor bir kadınmış hem niye bu kadar üstüne düşüyosun bırak kendi halineMerhaba ,