Hamileyim aldirmam gerek acil yardım

Ülkede yasal olmadan girilen iliskilere devlet kürtaj yapmiyor evet ama evliyseniz yapıyor ampulle ilgiisi yok yanı. Bu ne cahillik korunma diye vir şey var korunsaydiniz bir cana kıymak bu kadar kolay mı yazık
nasil ampulle alakasi yok. Evli olmadan yasanan iliskiye engel olmak icin eskiden olan hakki elinden alip bekar insanlardan da alinan vergilerle yapilan devletin hastanesinde artik onlara hizmet vermemek politik degil mi?
kafaya bak ya
evliysen geride 3 cocugun varsa keyfi kurtaj normal de bekarsan - ayrildiysan mi keyfi kurtaj yasak?
ne sacma

konu sahibi hap map alip genc yasinda ölüp gitme - git bir doktora görün kurtaj ol. allah korusun icinde parca kalir bir sey olur kanamadan ölürsün. boyle seyler cok tehlikeli

Akıllı bıdık iyi oku yorumlari bu yorumu evli bir kadın için yazmıştım evli olup korundugu halde hamile kaldım demişti bende tüplerin bağlanması kesin çözüm yazdım m.l
Evli olsa korunsa bile bağlamıyorlar. İyi okusan en az 30 ve en az 2 çocuk şartını da bilirsin. Ama tabi bilmeden konuşmakta zor değil yani

Back
X