- 23 Ekim 2020
- 686
- 793
Ha bir de ben de ilk hamileliğimin son zamanlarında hep bebeklerin karişmasi ile ilgili haberlere denk gelmiştim.Ne kadar etkilendiysem,doğumdan çıkınca ameliyat hemşiresine sormuşum cocuğum karışmadi değil mi diyeEndoskopi için verilen narkoz çok kuvvetli değil.En fazla 15 dakika içinde normale dönersiniz.Kafan tatlı olur sadece.inşallah ötmezsin ne diyeyim yine de
Babanın yada annenin var mı sağlık güvencesi varsa onlarin üzerine geçip yararlanabilirsin.Sigortam yok ne yazıkki
İkisinin de var 28 yaşındayım hastaneye her gittiğimde sigortanz yok 6 lira vezne ücreti diyorlar öyle kayıt açılıyorBabanın yada annenin var mı sağlık güvencesi varsa onlarin üzerine geçip yararlanabilirsin.
Endoskopi narkozu saçmalatmıyor az veriyorlar Merak etmeyin bi 15-20 dakika uyuyup uyanıyorsunuzArkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
Tamam işte birisinin üstüne geçebilirsiniz ücret ödemezsiniz babanızın mesela SGK gidip yaptırabilirsiniz yada e devlet üzerinden bir bakın oradan yapılıp yapılmadığına babanizin e devletinden.İkisinin de var 28 yaşındayım hastaneye her gittiğimde sigortanz yok 6 lira vezne ücreti diyorlar öyle kayıt açılıyor
İkisinin de var 28 yaşındayım hastaneye her gittiğimde sigortanz yok 6 lira vezne ücreti diyorlar öyle kayıt açılıyor
Çok teşekkür ederim desteğiniz ve ilginiz içine-Devlet Kapısı "Sağlık Yardımı Talep ve Taahhüt" bölümü var buradan forum doldurarak başvuru yapılabilir güvencesi olan kişi tarafından.
Rica ederim babanızın e devletinden bakabilirsiniz.Çok teşekkür ederim desteğiniz ve ilginiz içinben bir bakayım buna
Bende uyumadan önce doktoruma seslenip korkuyorum bebeğime iyi bakın diye ağlamaya başlamıştımEndoskopide ne kadar olur bilmiyorum ama sezeryanda aman aman bı saçmalık olmuyor. Ben sadece ameliyat sırasında doktoruma seslenip seni coook seviyorum diye ilanı aşk etmiştim birden herkes gülünce de şaşırmıştım. Birde başımdaki hemsireye takıların çok yakışmış demiştim.
Bu öyle bir narkoz değil. Normal ameliyatlarda süre uzun olduğundan saçma konuşmalar olabilir. Sizin işlem 10-15 dk. Normal uyanıp kalkıp giyiniyorsunuz.Arkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
Çok kısa sürüyor hiç korkma. 2 kez yaptırdım anestezili endoskopi birinde üniversitedeydim bitince kalkıp dersime girdim o kadar ayıktım. İlkinde de beni odaya aldılar 15 dakika falan sürekli saati sormuşum ve babam nerde demişim o zaman küçüktüm.Arkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
anneniz adına üzüldüm. kadın destek olmaya geliyor ama aslında çok, aşırı ve yobazmış. keşke bu düşüncelerinizi bilse. Her neyse hiçbir şey olacağı yok. rahat olun. çok aşırı yobaz anneniz endoskopi narkozundan bir şey öğrenemeyecekArkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
Ay velev ki söyledin ne olacak ya hoşlanmak dünyanın en tatlı duygusu. Duygularına ket vurma bacım. Kimsenin de yapmasına izin verme. Artık reşit birey olmuşsun istersen mahalle bakkalına aşık olursun kime ne.Arkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
benim kızım da oldu endoskopi hafif sersem olmuştu :)İşte annem beni konusturmaya çalışır. Ona hiçbir seyimi anlatmiyorum cunku çok yobaz en ufak şeyden olay çıkarıyor o yüzden ağzımdan laf almaya çalışır