Tam uyutmuyorlar bölgesel uyutuyorlar hafif sersem oluyorsun.Arkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
Abartma gören de nakil ameliyatı falan sanacak. Kısa sürüyorArkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
Bazen insan narkoz etkisiyle saçmalayabiliyor ve çok da komik oluyor, böyle videolar falan var. Eğer böyle bir şeyden korkuyorsanız doktora annenizi içeriye almaması için rica edebilirsiniz.Arkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
Narkoz vermezler , sizi sedasyon ile kısa süreli sakinleştirirler, tamamen kendinizden geçmezsiniz merak etmeyin ...
Evet çok hafif bir uyku gibi, tamamen uyumuyorsunEndoskopide hafif uyku gibi oluyor 10 dk lık işlem yakın zamanda yaptırdım sadece için geçmiş gibi uyuyorsun onu da zorla uyandırıyorlar zaten :)
Ama öyle tatlı bir uyku hali ki normal hayatta öyle tatlı gelmiyorEvet çok hafif bir uyku gibi, tamamen uyumuyorsun
Ana avrat küfretmişim bütün ameliyat ekibine, doktor uçuk çıkarmış duyduklarından bxbxbNe birkaç saati kız 15 dk da geçiyo zaten beyin ameliyatına girmiyosun
Ama zaten öyle fıkralara konu olacak şeyler yaşanmıyor uyuklayıp uyanıyosun bir süre o kadar
İşte annem beni konusturmaya çalışır. Ona hiçbir seyimi anlatmiyorum cunku çok yobaz en ufak şeyden olay çıkarıyor o yüzden ağzımdan laf almaya çalışırAnneniz ozellikle sorup sıkıştırmazsa bir sey soyleyeceginizi sanmiyorum. Doktor isteğinizi kabul etmez ama birinin size göz kulak olmasi lazim sonuçta.
İnşallah öyle oluresim endoskopiye girmisti de öyle komple uyutmuyorlar ki. hastaneden hastaneye değişir mi bilmiyorum tabii ki ama esim uyanıktı. gayet de normaldi konusması falan
ayrıca bence de bu anestezi etkisi abartılıyor. en fazla içip sarhoş olmak gibidir diye tahmin ediyorum (ki o da cogu dizi/filmde abartılıyor)
Endoskopide alınan anestezi miktarı saçmalatacak kadar çok değil, telaşlanmana gerek yok.Arkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye