• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narkozda saçmalamak

Eskiden yapılmıyormuş, şimdi yapılıyor. 1.5 yıl önce devlette yaptırdım, uyuttular. Öğürme refleksini durdurmanın en kolay yolu. Şahsen ben ayıkken kesinlikle endoskopi yapamazlar zaten.
A cook iyiymis, insallah yine de isim dusmez tabi.
Herkese geçmiş olsun♥️

Ben ilkinde hiii uyandim diye kalktim ama 2.de fena s.c.p bide tuy dikmistim bisey ogrendim esimle ilgiliydi, ama soyleyemiyorum doktorum tasiyamazsin soyle dedi, hop cikar cikmaz simdi soyledim soyledim diye baslamisim sonra sanki tusa bastilar ve uyandim oncesini de hatirliyorum ama asla hakim degilim oylece konusuyorum :D
Esim uyandin dimi dedi neyse baska turlu cozemezdik iyi olmustu :D
Annem de acim cilegi kavunu cikarin giderken de bana simit al diye soylendi durdu hatta hastahane kapisinda arabaya zor bindirdim simit yicekti :D

Arkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
Ben iki ay önce anestezisiz oldum, özeldi anestezi istemiyorum dayanabilirim dedim ve istemedim onlarda onayladı. Devlet hastanesi ise bilemeyeceğim.

Hayir fazla vermiyorlar, beni yolda hemşireler uyandırmisti eşim yanıma gelmeden uyanmıştım ama sersem gibiydim. İnsan herseyin farkında oluyor merak etmeyin.
Ya hemen uyanınca bilinciniz açıldı mı yoksa saçmalama olayı oldu mu bende korkuyorum

İnanın o an sersem gibi oluyosunuz uyumak istiyosunuz sadece ve gözünüzü zor açıyosunuz dizilerdeki gibi saçmalama durumları çok nadir oluyor

Benim annem ameliyat olmuştu çıktığında 'ölmedim ayyy ölmedim bak yaşıyorum di mi' diyordu. Sonra ben de bir operasyona girmiştim çıktığımda 'trabzonluyum ben ofluyum' diye sayıklamışım çünkü bana en son ameliyathanede nerelisin diye sormuşlardı. Sanırım en son ne düşünürsen çıktığında onu sayıklıyorsun. Bu zaten çok kısa bir an annenin yanına çıkana kadar tam kendine gelemeyebilirsin ama annenin sorusunu muhakeme edecek kadar kendinde olursun. Bir de annen sonuçta ana yüreği seni o halde görünce öyle sorular sormayı akıl edeceğini sanmam :)

Ben devlet Hastanesi'nde yaptırmıştım.İceri kimseyi almadılar.sadece hemşire kız bana nerde olduğunu hatırlıyor musun diye sormuştu.biraz ayilinca çıktım odadan.

en korktuğum şeylerden biridir
allahtan ağzımı bile açmıyormuşum
ben zaten depremde falan da hiç ağzımı açmadan sessiz sedasız çıktım evden
şoka giriyorum galiba

Anestezi teknikeriyim. Yüzlerce hasta uyanmıştır yanımda. Dediğiniz gibi şeyler çok çok çookk nadir oluyor. Sadece bazen "öpüjem gel" ya da en fazla biraz küfür edebiliyorlar 😂 daha fazlasını ben görmedim en azından

Genelde son konuşuln yaşın nerelisin gibi şeyler akılda kalıyor. Ben endoskobi oldugumda en son doktorun saat 9 dediğini duydum uyanınca da direk saat kaç diye uyanmışım. Öyle bilinçsizce bişeyler anlatmıyorsunuz yani . Anneannem de geçen hafta ameliyat oldu . Bu gün tüm namazları kaçırdım ben nasıl kaza yapıcam dedi mesela ve bu konuda baya üzüldü 😂😂 oyle cok özel şeyleri anlatmazsınız.

2 defa narkoz yedim hiç bişey hatırlamıyorum sanki kapama tuşuna basmışlar gibi ilacı verdikleri gibi uyudum işlem bitince anında uyandırıyorlar kafamda hiç sersem gibi olmadı gayet aklım başımdaydi.

Arkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye

Narkoz değil de sedasyon hali oluyor. Hoşlandığın çocuğu söyleyeceğini sanmıyorum sadece işte saçma sapan şeylere takılıyorsun. Birkaç saatlik değil mevzu zaten hemen geçiyor endoskopiden sonra max 15 dk. O sürede de annenin yanında olması iyi olur :)
Ben saate takılmıştım. Saat kaç gitmemiz lazım. Arkadaşlarımız gelecekti o gün. Eşime eve gidelim saat kaç geldiler mi diyip durdum.

Endoskopi için verilen narkoz çok kuvvetli değil.En fazla 15 dakika içinde normale dönersiniz.Kafan tatlı olur sadece.inşallah ötmezsin ne diyeyim yine de😂

Back