Narkozda saçmalamak

Ben ilkinde hiii uyandim diye kalktim ama 2.de fena s.c.p bide tuy dikmistim bisey ogrendim esimle ilgiliydi, ama soyleyemiyorum doktorum tasiyamazsin soyle dedi, hop cikar cikmaz simdi soyledim soyledim diye baslamisim sonra sanki tusa bastilar ve uyandim oncesini de hatirliyorum ama asla hakim degilim oylece konusuyorum :KK70:
Esim uyandin dimi dedi neyse baska turlu cozemezdik iyi olmustu :KK70:
Annem de acim cilegi kavunu cikarin giderken de bana simit al diye soylendi durdu hatta hastahane kapisinda arabaya zor bindirdim simit yicekti :KK70:

Arkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
Ben iki ay önce anestezisiz oldum, özeldi anestezi istemiyorum dayanabilirim dedim ve istemedim onlarda onayladı. Devlet hastanesi ise bilemeyeceğim.

X