- 9 Şubat 2010
- 18.055
- 40.501
Annen sorsa da senin cevap vereceğini de sanmıyorum. Bilinçaltın seni mutlaka durduracaktırİşte annem beni konusturmaya çalışır. Ona hiçbir seyimi anlatmiyorum cunku çok yobaz en ufak şeyden olay çıkarıyor o yüzden ağzımdan laf almaya çalışır
Yarım saat falan sürüyor ortalamaArkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
Bende aynı şeyi yaptım birde sürekli beni öp diyordumBen kocamı çok seviyorum be diye bağırıyodum. Benim bu kocamcılık ne olacak bilmiyorum vashskalala
Ayyy ben de endoskopi olucam çölyak hastalığı var mı yok mu diye netleşmesi için. Siz neden yaptıracaksınız? Umarım çok güzel geçer. Arkadaşların dediğine göre, kısa süren bir işlem ve acısız çok kolay geçiyormuş. Geçmiş olsunArkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
Midemde sorun var o yüzden gireceğim. Umarım kolayca atlatırız ikimizdeAyyy ben de endoskopi olucam çölyak hastalığı var mı yok mu diye netleşmesi için. Siz neden yaptıracaksınız? Umarım çok güzel geçer. Arkadaşların dediğine göre, kısa süren bir işlem ve acısız çok kolay geçiyormuş. Geçmiş olsun
Arkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
İkimiz için de güzel geçsin aminnMidemde sorun var o yüzden gireceğim. Umarım kolayca atlatırız ikimizde
Kız bişey olmaz salladım anne narkoz etkisine mi inanıyorsun der geçersin takma kafanaArkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
Sonuncusu fenaymış ama slkdjlkasdjBen yakın arkadaşımın endoskopisine gitmiştim baya baygın çıktı. Sonrasında da b.k vardı soktular boğazım acıyor dedi durdu ayilana kadar
O değilde baska bir arkadaşımın ameliyat anısı geldi aklıma. Doktorlar odadayken üzerindeki örtüyü açıp gelsene hadi hastane fantazisi diye kocasını çağırmıştı
İçindeki iman gücü açığa çıkmış fena mıEndoskopi kısa sürüyor hafif sersemletiyor.ancak ben bir ameliyattan çıkarken ilahi söyleyerek gelmişim bismillah bismillah ilahisi Ramazan program müziği hatırlamıyorum herkes gülmüş çok dua ederken uyutulmustum.Ameliyat da estetik ameliyat
Çok şükürİçindeki iman gücü açığa çıkmış fena mı
Eskiden yapılmıyormuş, şimdi yapılıyor. 1.5 yıl önce devlette yaptırdım, uyuttular. Öğürme refleksini durdurmanın en kolay yolu. Şahsen ben ayıkken kesinlikle endoskopi yapamazlar zaten.Endoskopide sedasyon oluyor muydu yahu? Beynim yandi mideye hortum saldiklari islemden bahsetmiyor muyuz?