Narkozda saçmalamak

İşte annem beni konusturmaya çalışır. Ona hiçbir seyimi anlatmiyorum cunku çok yobaz en ufak şeyden olay çıkarıyor o yüzden ağzımdan laf almaya çalışır
Annen sorsa da senin cevap vereceğini de sanmıyorum. Bilinçaltın seni mutlaka durduracaktır

Yarım saat falan sürüyor ortalama
Annem olduğunda uyumak istemişti
Uyutmayın dedi
Doktorlar

Biz de konuşturmaya çalıştık

9 tane torunu varmış (4 normalde )

Hepsi kızmış( 2 erkek 2 kız)

Benim de 9 oğlum varmış (bekarım)

Yani konuşsan da doğruları söylemiyorsun , korkma

Kafanda o düşünceyle girme onla çıkarsın valla hafif sedatize ediyorlar

Ben yakın arkadaşımın endoskopisine gitmiştim baya baygın çıktı. Sonrasında da b.k vardı soktular boğazım acıyor dedi durdu ayilana kadar
O değilde baska bir arkadaşımın ameliyat anısı geldi aklıma. Doktorlar odadayken üzerindeki örtüyü açıp gelsene hadi hastane fantazisi diye kocasını çağırmıştı

Ayyy ben de endoskopi olucam çölyak hastalığı var mı yok mu diye netleşmesi için. Siz neden yaptıracaksınız? Umarım çok güzel geçer. Arkadaşların dediğine göre, kısa süren bir işlem ve acısız çok kolay geçiyormuş. Geçmiş olsun

Midemde sorun var o yüzden gireceğim. Umarım kolayca atlatırız ikimizde

Narkozdan sacmalamak diye bir sey yok bence numaradan yapiyorlar o sosyal medyada vs koyulan videolari. Tamam sersemleniyor ama firsat bu firsat millette kendini deliye vuruyor.
Istemediginiz bisey soylemezsiniz. Kendinizi sacmalayacagim diye sartlayip girmeyin.
2 defa ameliyat gecirdim tam uyutuldum hic oyle bir sey olmuyor. Baskalarinda da refaketci oldum.

Zaten narkozdan o kadar etkilenen biri car car bagircak muhabbet edecek hali olmuyor. Yapanlar da firsat bu firsat diye yapiyor biseyler

Midemde sorun var o yüzden gireceğim. Umarım kolayca atlatırız ikimizde
İkimiz için de güzel geçsin aminn şifalar dilerim

Sedasyon veya düşük dozlu narkozlarda yarım saatte kalkarsanız. Uzun süren operasyonların narkozu için birşey diyemiyorum ben uyanırken hemşirlere bağırıp tekme savurmak istemiştim rezillik . Başka bir dönemde de birşey olmayacak sakin uyanicam diye kendimi şartlamistim ve kolayca zink diye gözlerim açılmıştı . Korkmayın kendinizi şartlayin sakince kalkicam diye

Kız bişey olmaz salladım anne narkoz etkisine mi inanıyorsun der geçersin takma kafana

Endoskopi kısa sürüyor hafif sersemletiyor.ancak ben bir ameliyattan çıkarken ilahi söyleyerek gelmişim bismillah bismillah ilahisi Ramazan program müziği hatırlamıyorum herkes gülmüş çok dua ederken uyutulmustum.Ameliyat da estetik ameliyat

Sonuncusu fenaymış ama slkdjlkasdj

İçindeki iman gücü açığa çıkmış fena mı

Endoskopide ne kadar olur bilmiyorum ama sezeryanda aman aman bı saçmalık olmuyor. Ben sadece ameliyat sırasında doktoruma seslenip seni coook seviyorum diye ilanı aşk etmiştim birden herkes gülünce de şaşırmıştım. Birde başımdaki hemsireye takıların çok yakışmış demiştim.

Endoskopide sedasyon oluyor muydu yahu? Beynim yandi mideye hortum saldiklari islemden bahsetmiyor muyuz?
Eskiden yapılmıyormuş, şimdi yapılıyor. 1.5 yıl önce devlette yaptırdım, uyuttular. Öğürme refleksini durdurmanın en kolay yolu. Şahsen ben ayıkken kesinlikle endoskopi yapamazlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…