Narkozda saçmalamak

Endoskopi için verilen narkoz çok kuvvetli değil.En fazla 15 dakika içinde normale dönersiniz.Kafan tatlı olur sadece.inşallah ötmezsin ne diyeyim yine de😂
Ha bir de ben de ilk hamileliğimin son zamanlarında hep bebeklerin karişmasi ile ilgili haberlere denk gelmiştim.Ne kadar etkilendiysem,doğumdan çıkınca ameliyat hemşiresine sormuşum cocuğum karışmadi değil mi diye😂 çok gülmüşlerdi bana.Gercekten çok düşünüp de buna odaklanma.Farkinda olmadan konusabilirsin.Ama dediğim gibi endoskopi anestezisi kısa sürüyor.

Arkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
Endoskopi narkozu saçmalatmıyor az veriyorlar Merak etmeyin bi 15-20 dakika uyuyup uyanıyorsunuz

İkisinin de var 28 yaşındayım hastaneye her gittiğimde sigortanz yok 6 lira vezne ücreti diyorlar öyle kayıt açılıyor
Tamam işte birisinin üstüne geçebilirsiniz ücret ödemezsiniz babanızın mesela SGK gidip yaptırabilirsiniz yada e devlet üzerinden bir bakın oradan yapılıp yapılmadığına babanizin e devletinden.

İkisinin de var 28 yaşındayım hastaneye her gittiğimde sigortanz yok 6 lira vezne ücreti diyorlar öyle kayıt açılıyor

e-Devlet Kapısı "Sağlık Yardımı Talep ve Taahhüt" bölümü var buradan forum doldurarak başvuru yapılabilir güvencesi olan kişi tarafından.

Merak etme annen özellikle sana ağzını aramak için soru sormazsa sen kendiliğinden konuşmazsın.zaten kısa sürede kendine geliyorsun.

Ben genel anestezi sezaryenden çıkarken beni uyandırmışlardı yukarı çıkmadan odaya gelişimi yarım yamalak hatırlıyorum odada olanları, eşimle falan ilk karşılaşmamı tamamen hatırlıyorum. Ama videom var öyle dümdüz yatsamda beynim baya iyi çalışıyordu video nerdeyse odaya geldikten 1 saat sonrası. Aklınızda annenize söylemek istemeyeceğiniz şeyler olmasın ama endoskopide bildiğim kadarıyla tamamen uyutulmuyorsunuz yanlışım olmasın öyle bi sorun olmaz bence 😊

Endoskopide ne kadar olur bilmiyorum ama sezeryanda aman aman bı saçmalık olmuyor. Ben sadece ameliyat sırasında doktoruma seslenip seni coook seviyorum diye ilanı aşk etmiştim birden herkes gülünce de şaşırmıştım. Birde başımdaki hemsireye takıların çok yakışmış demiştim.
Bende uyumadan önce doktoruma seslenip korkuyorum bebeğime iyi bakın diye ağlamaya başlamıştım 😂 tabii kendimi dik tutmak için baya bi sıkmıştım sakinleyince ne varsa dökülmüştü 😅

Arkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
Bu öyle bir narkoz değil. Normal ameliyatlarda süre uzun olduğundan saçma konuşmalar olabilir. Sizin işlem 10-15 dk. Normal uyanıp kalkıp giyiniyorsunuz.

Çok kısa sürüyor hiç korkma. 2 kez yaptırdım anestezili endoskopi birinde üniversitedeydim bitince kalkıp dersime girdim o kadar ayıktım. İlkinde de beni odaya aldılar 15 dakika falan sürekli saati sormuşum ve babam nerde demişim o zaman küçüktüm.

Hafifçik sersemlik oluyor büyük bir ameliyat olmadığı için o videolardaki gibi konuşmazsın merak etmeyin

anneniz adına üzüldüm. kadın destek olmaya geliyor ama aslında çok, aşırı ve yobazmış. keşke bu düşüncelerinizi bilse. Her neyse hiçbir şey olacağı yok. rahat olun. çok aşırı yobaz anneniz endoskopi narkozundan bir şey öğrenemeyecek

Ay velev ki söyledin ne olacak ya hoşlanmak dünyanın en tatlı duygusu. Duygularına ket vurma bacım. Kimsenin de yapmasına izin verme. Artık reşit birey olmuşsun istersen mahalle bakkalına aşık olursun kime ne. :KK8:

Ayrıca çoğunlukla yazıldığı üzere alacağın narkozun dozu çok düşük olacak. Ben 3 saatlik burun ameliyatıma girmeden uyanırken annemin yanında küfür etmekten korkmuştum. Sadece üşüyüp çok acıktım diye ağladım öyle film sahneleri yaşanmıyor yani.

İşte annem beni konusturmaya çalışır. Ona hiçbir seyimi anlatmiyorum cunku çok yobaz en ufak şeyden olay çıkarıyor o yüzden ağzımdan laf almaya çalışır
benim kızım da oldu endoskopi hafif sersem olmuştu :)
konuştur uyumasın dediler bende lafa tuttum büyüyünce ne olacaksın dedim pilot dedi :KK70:
ömrümde hayatımda hiç ondan duymadığım hiç aklından geçmeyecek bir meslek

merak etmeyin saçmalamaya fırsat kalmadan ayılırsınız

X